Hold k... en god oplevelse
Jeg kom tilfældigt forbi stedet i går og valgte at gå spontant ind, da min mave ville have mad.
Da jeg ikke selv gider at lave mad, har jeg besøgt et 3-cifret antal restauranter i København og på Frederiksberg, så er særdeles velbevandret i den verden.
Normalt tjekker jeg anmeldelserne online, inden jeg besøger en restaurant, da jeg forventer at en restaurant præsterer indenfor både maden, drikkevarer, servicen, tjeneren, lokalerne, belysningen, baggrundsmusikken, toilet forholdende etc. og mange gange spiller tingene ikke på restauranterne, men denne gang var jeg enormt heldig; alting spillede virkelig godt sammen, hvilket faktisk er ret sjældent og normalt ville koste en helt anden og langt, langt højere pris.
Jeg har selv haft forretning på Gammel Kongevej på Frederiksberg, så jeg ved, om nogen, hvad det seriøst koster af knaster i husleje osv. osv. osv. der er tusindevis af udgifter desværre. Det er en ting rigtig mange kunder ikke er opmærksomme på.
Jeg vil særligt fremhæve min tjener; jeg må sikkert ikke nævne hans navn i dette forum, men en nydelig ung mand ved navn, Ma.... D. Han gjorde alt rigtigt. For det første talte han dansk, hvilket mange steder godt kunne lære af. Jeg kan bruge mit engelske, når jeg er udenlands, men ønsker at kunne tale dansk i Danmark, når jeg går på en cafe, restaurant, eller handler i en tøj butik. For det andet så tiltalte den yngre tjener mig "Hr.", hvilket jeg sætter stor pris på, da jeg var ca. det dobbelte af hans alder. Han gav sig også lige lidt tid til at tale med mig kort; der var ikke så mange gæster, da det var først på dagen.
Hvad gjorde denne tjener mere rigtigt? Han var opmærksom på mig som kunde og også selv om, han ikke var ved mit bord. Som erfaren gæst på restauranter er det noget, jeg bemærker. Han var også en person, der ikke generede mine øjne, og det ser jeg som endnu et plus, når en tjener, uanset køn, skal præsentere ikke kun maden, men også deres fysiske tilstedeværelse. Ja, jeg ER æstetiker og holder generelt af pæne ting.
Denne tjener er guld værd for denne restaurant og bør straks kræve en højere løn. Han var dygtig !
Tak for maden - beklager jeg ikke lige fik lagt drikkepenge, men jeg vil komme igen.
1 de dezembro de 2025
Opinião espontânea