Meget professionel og tryg oplevelse. Keith er en erfaren massør der bearbejder musklerne nænsomt og fast under opvarmningen, han er god og hurtig til at finde problemet områderne hvor han intensiv... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Jeg havde i dag kl 12 besøg af Signe fra raskrask til 1 times massage i hjemmet og jeg må sige, at det var en FANTASTISK oplevelse. Hun er både hård og blød, finder de helt rigtige steder at smutte m... Ver mais
En fantastisk oplevelse. Helle er virkelig dygtig, og har en evne til at finde de ømme punkter og behandle dem effektivt. Hun tager godt fat på en professionel måde. Jeg føler mig afslappet og mindre... Ver mais
A empresa respondeu
A empresa respondeu
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
RaskRask tilbyder massage i hjemmets trygge rammer - skræddersyet til dine behov. Vores professionelle og passionerede massører hjælper dig til en hverdag med mere velvære. Vi tilbyder en ekstraordinær service til en god pris. Du booker din foretrukne massør online og kan nemt danne dig et overblik gennem brugeranmeldelser og profiler. Her kan du også læse mere om de forskellige massagebehandlinger. Når du booker gennem RaskRask, sparer du besværet med rejse- og ventetid. På den måde kan du nyde din behandling, hvor du føler dig bedst tilpas. Det er velvære, på dine vilkår!
Informações de contacto
Universitetsbyen 7, 8000, Aarhus, Dinamarca
- info@raskrask.dk
- raskrask.dk
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 80% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas
Udmærket platform til hurtigt at finde…
Udmærket platform til hurtigt at finde gode massører til hjemmemassage.
Hjemmesiden er overskuelig, hvis man blot vil finde en massør inden for ens område og specifikt tidspunkt.
Jeg synes dog at den kunne være mere struktureret på andre punkter. Fx hvis man ønsker at sortere i behandlere, såsom uddannelse, køn, anmeldelser og priser.
P.t. er meget af info på forsiden i en lang tekst og når man klikker videre, stemmer info ikke overens. Forsøgte at finde den massør jeg brugte for at give en anmeldelse, men kunne ikke finde det. Under "se behandlere" kommer man direkte til adressebaseret booking, som ikke virker. Finder man behandler gennem forsiden, kan jeg ikke se hvor på deres profil at man kan give dem en anmeldelse.

Resposta da RaskRask
Fantastisk oplevelse fra start til…
Fantastisk oplevelse fra start til slut! Jeg følte mig så godt tilpas og taget godt hånd om, og Christian var både dygtig, nærværende og opmærksom på mine behov. Behandlingen var utrolig afslappende og samtidig meget effektiv mod mine spændinger- ligesom sidste gang. Jeg har en følelse af fornyet energi og velvære. Kan varmt anbefales, og jeg glæder mig allerede til næste gang!

Resposta da RaskRask
Jeg har en virkelig dygtig Massør…
Jeg har en virkelig dygtig Massør Aviaja, som giver mig en fantastisk dybtgående rygmassage .
Hun kan absolut anbefales (:

Mona er ubeskriveligt dygtigt
Mona er ubeskriveligt dygtigt. Hun finder problemerne og tager sig af dem. Kan kun anbefale hende.

Resposta da RaskRask
Virkelig smart at de kan komme hjem til…
Virkelig smart at de kan komme hjem til en.
Jeg var tryg fra start til slut. Og det var skønt at få massage
Meget kompetent massage
Spild af tid og penge
Spild af tid og penge. Vælg et andet firma 💀💀💀💀💀

Professionel massage
Jeg har fået behandling af Jakob N, som har været rigtig god til at gøre oplevelsen tryg gennem behagelig samtale og god, dybdegående massage.
Behandleren går i dybden med muskel problemer
Behandleren går i dybden med behandlingen,
Efter behandlingen følte jeg at inflammation løsnede sig og musklerne ikke føltes lige så spændte. Kan varmt anbefale behandler Betina.
Fin massage d. 08.05.2026 med bløde og behagelige overgange under behandlingen.
Fin massage d. 08.05.2026 med bløde og behagelige overgange under behandlingen. Det var rigtig godt :)
Jeg kunne dog godt have ønsket, at han tog lidt mere fat – jeg prøvede at sige det et par gange undervejs. Han virkede en smule nervøs og stillede nogle lidt lange spørgsmål under behandlingen.
God massage - fik bestemt noget ud af den, men der er plads til forbedring.
Virkelig god og professionel massage
Virkelig god og professionel massage, der kommer i dybden med de spændinger man har🙏🏻
Dejlig krop massage
Jeg har lige haft en fantastisk oplevelse med en af jeres absolut bedste massør. Han havde så meget styr på min krop og mine muskler så man må helt klart sige her mand som havde styr på sit kran så jeg skal da helt sikkert have købt mig et klippekort det klarer vi i løbet af kort tid men for pokker hvor har min ryg det godt nu wow. Det er bare lækkert og nej det er meget bedre end i tror men jeg er desværre kun givet fire stjerner skal altid være plads til forbedring hav en god dag min ven “ Christian” The-Man. Han er en af hverdagens helte. Tak for god behandling
Virkelig god massage
Virkelig flink og rar, godt humør. Brugt Mads 2 gange nu og bestemt ikke sidste gang. Fantastisk og kompetent massage. De bedste anbefalinger herfra.
Nemt at bestille og mange tider at…
Nemt at bestille og mange tider at vælge imellem. Virkelig dygtig massør, som rammer de ømme steder og løsner spændte muskler. Bogdan er yderst professionel og behagelig. Mine bedste anbefalinger til ham hvis du ønsker en virkelig god dybdegående bindevævsmassage.

Super professionel, fantastisk massage
Helle H. Massør.
Super professionel, enorm sød og rar at snakke med, tog godt hensyn til mine ønsker og har løsnet godt op i kroppen. Bestiller gerne igen.

Resposta da RaskRask
Fået 2 gange massage grundet låst lænd…
Fået 2 gange massage grundet låst lænd og det har hjulpet.
Meget professionel og virkelig god behandler. Skal have booket en ny tid

Amazingly good
Helle is amazingly good! Fell asleep during my massage and next thing I knew was that the tension at the back of my shoulders towards my nape eased up. Highly recommend.

Resposta da RaskRask
Julien leverer bare den bedste massage…
Julien leverer bare den bedste massage hver gang. Altid præcis 0g fuld valuta for pengene

Resposta da RaskRask
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.