Meget professionel og tryg oplevelse. Keith er en erfaren massør der bearbejder musklerne nænsomt og fast under opvarmningen, han er god og hurtig til at finde problemet områderne hvor han intensiv... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Jeg havde i dag kl 12 besøg af Signe fra raskrask til 1 times massage i hjemmet og jeg må sige, at det var en FANTASTISK oplevelse. Hun er både hård og blød, finder de helt rigtige steder at smutte m... Ver mais
En fantastisk oplevelse. Helle er virkelig dygtig, og har en evne til at finde de ømme punkter og behandle dem effektivt. Hun tager godt fat på en professionel måde. Jeg føler mig afslappet og mindre... Ver mais
A empresa respondeu
Fantastisk oplevelse fra start til slut! Jeg følte mig så godt tilpas og taget godt hånd om, og Christian var både dygtig, nærværende og opmærksom på mine behov. Behandlingen var utrolig afslappende o... Ver mais
A empresa respondeu
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
RaskRask tilbyder massage i hjemmets trygge rammer - skræddersyet til dine behov. Vores professionelle og passionerede massører hjælper dig til en hverdag med mere velvære. Vi tilbyder en ekstraordinær service til en god pris. Du booker din foretrukne massør online og kan nemt danne dig et overblik gennem brugeranmeldelser og profiler. Her kan du også læse mere om de forskellige massagebehandlinger. Når du booker gennem RaskRask, sparer du besværet med rejse- og ventetid. På den måde kan du nyde din behandling, hvor du føler dig bedst tilpas. Det er velvære, på dine vilkår!
Informações de contacto
Universitetsbyen 7, 8000, Aarhus, Dinamarca
- info@raskrask.dk
- raskrask.dk
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 80% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas
Per var SÅ professionel, behagelig og dygtig.
Per R var SÅ professionel, behagelig og dygtig. Han tog fat i lige de udfordringer, jeg havde behov for og min krop føles bare SÅ fantastisk efter behandlingen.💪🙌 Kæmpe anbefaling herfra.
Jeg booker ham helt bestemt igen ! 🙂 RaskRask er et fedt koncept med behandling i hjemmet i velkendte omgivelser. Og Per R gjorde det lige endnu federe med en god behandling!

Resposta da RaskRask
Benedikte er utrolig dygtig!
Jeg havde besøg af Benedikte, som endnu en gang kvitterede med en fantastisk grundig og dybdegående massage! 😊

Resposta da RaskRask
Andrew er en god og virkelig rolig…
Andrew er en god og virkelig rolig massør, som kun kan anbefales 😊👌

I really liked everything
I really liked everything. Highly recommend him

Resposta da RaskRask
Virkelig dygtig og formår at løsne godt…
Virkelig dygtig og formår at løsne godt op.

Resposta da RaskRask
Mathilde er god til at komme i dybden…
Mathilde er god til at komme i dybden på en måde så kroppen kan følge med. Hun er meget kropsklog på den rigtig gode måde :-)

Dygtig massør
Dygtig massør. Venlig og imødekommende. Jeg var meget tilfreds med min behandling.

Resposta da RaskRask
Virkelig god og professionel massage
Virkelig god og professionel massage! Ikke sidste gang jeg bestiller ved faith, virkelig dygtig!

Resposta da RaskRask
Fantastisk massage og et yderst…
Fantastisk massage og et yderst behageligt selskab man får i Christiane. Hun var dygtig til at aflæse mig og min krops behov og forklarede løbende, hvad hun observerede og hvad jeg kunne forvente at mærke. Min bedste anbefaling!

Nemt og ligetil
Nemt og ligetil at booke og det fungerer super godt, at der kommer en massør hjem til en. Smart og tidsbesparende i hverdagen.

Dygtig behandler
Sigurd er nærværende, lyttende og meget professionel. Hans behandling var lige det min trætte morkrop havde brug for. Det er bestemt ikke sidste gang jeg bestiller en behandling.
Mange tak for at møde mig lige der hvor jeg havde allermest brug for det.

Resposta da RaskRask
Behageligt menneske og professionel…
Behageligt menneske og professionel behandling helt klart noget jeg gør igen.

God massage af Faith
Kan varmt anbefale Faith, hun er virkelig dygtig. Hun er god til at lytte og løsne op de rigtige steder.

Resposta da RaskRask
Julien er en virkelig god massør og jeg…
Julien er en virkelig god massør og jeg vil til hver en tid booke Julien igen. Stor anbefaling herfra.

Super fedt koncept!
Virkelig god service, og super god massage. Havde, som gave, booket massage til min kone og hun fik Oksana, som er super sød og super dygtig.
Tak for denne gang.

Fantastisk massør
Fantastisk massør, altid min go to hvis jeg har skavanker

Resposta da RaskRask
Liliana gør et rigtigt godt job og er…
Liliana gør et rigtigt godt job og er meget hyggelig at have som behandler, en fri og tryg dialog

Min anden gang med Esther
Min anden gang med Esther. Igen en skøn oplevelse.

Rigtig god oplevelse!
Divin var meget dygtig, rigtig flink, god at snakke med og gav gode tips til øvelser til at forbedre det overbelastede område. Rigtig god oplevelse kan klart anbefale!

Resposta da RaskRask
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.