Gebeld omdat ik een kadootje nodig had dat nog dezelfde dag verstuurd moest worden. Eigenlijk was ik al te laat, maar RaspberryStore heeft mij verzekerd dat alles op tijd zou aankomen. En zo is het oo... Ver mais

Leia as opiniões dos outros
RaspberryStore is een zeer betrouwbare leverancier van Raspberry Pi,s en alle producten daar om trend. Zoals monitoren van Raspberry Pi SD cards en leveren ook wel eens diensten door software te lever... Ver mais
Ik wilde graag een raspberry pi zero 2 met header. Nergens te krijgen, na een mailtje kreeg ik een notificatie zodra hij weer op voorraad was. Omdat ik ook een power supply en andere toebehoren nodig... Ver mais
De goedkoopste partner voor België toen ik ging vergelijken. Levering was de volgende dag al.Alles mooi verpakt en werkt naar behoren. Kortom geen klachten.
Informações sobre a empresa
Sobre RaspberryStore
RaspberryStore is dé gespecialiseerde webshop voor Raspberry Pi en accessoires. Als officieel erkende Raspberry Pi-reseller bieden wij een volledige assortiment aan boards, kits, behuizingen, voedingen, AI-modules en uitbreidingen — direct uit voorraad geleverd en toegespitst op de Raspberry Pi.
Onze klanten zijn professionele ontwikkelaars, makers, hobbyisten en onderwijsinstellingen die kwaliteit en service waarderen. Dankzij diepgaande productkennis, snelle verzending en persoonlijke ondersteuning helpen wij bij elk project: van hobby-automatisering tot grootschalige embedded oplossingen.
Bij RaspberryStore staat betrouwbaarheid centraal: originele producten, eerlijke prijzen en deskundig advies — al sinds 2012 leverancier van het officiële materiaal.
Informações de contacto
Postbus 21, 5258ZG, Berlicum, Holanda
- 0307113829
- info@RaspberryStore.nl
- raspberrystore.nl
Snelle zending, eigen voorraad
De eigenaar was heel meedenkend toen…
De eigenaar was heel meedenkend toen het pakketje verkeerd geleverd was.

Resposta da RaspberryStore
Dergelijke service is op de dag van vandaag uitzonderlijk!
De zaakvoerder is sowieso al snel en correct in de communicatie en duidelijk in zijn uitleg. Dit op zich is al waardevol.
Toen ik een probleem had met een product dat schade had veroorzaakt aan mijn Raspberry Pi, heeft hij alle verantwoordelijkheid, en zelfs nog meer op zich genomen en mij geholpen om alles terug in orde te brengen.
In tegenstelling tot een maatschappij die vandaag enkel maar uit mensen bestaat die alleen aan zichzelf denken, is het een verademing vast te stellen dat er gelukkig nog behulpzame mensen bestaan.
Ik geef dan ook met veel plezier en totaal verdiend 5 sterren.

Resposta da RaspberryStore
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.