Skulle fejre bryllupsdag med lidt god mad. Ventede meget længe på maden - både forret og hovedret. Min mands steak var kold og tør og 2/3 af mine muslinger var ikke åbnede (døde inden tilberedning)... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Virkelig kedelig oplevelse. Ventede 1 time på maden. Kartoflerne var rå. Manglende vand opfyldning. Misinformation om menu. Maden smagte ikke godt. Den dårligste creme brulee jeg længe har... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Restaurant og bar på Kongens Nytorv hvor du kan nyde klassisk frokost eller en aftenmenu med rødder i det franske landkøkken kombineret med inspiration fra hele verden
Informações de contacto
Kongens Nytorv 16, 1050, København, Dinamarca
- ravage.dk
En Nytårsmenu der var en virkelig…
En Nytårsmenu der var en virkelig lækker sammensætningen med de tilhørende vine. Rigtig god service og hyggelig stemning og atmosfære 🥰
Crepe Suzettes
Det er nok de dårligste crepe suzettes, jeg nogensinde har fået og isen var nærmest smeltet, da tjeneren kom det oven på pandekagerne.
Anne-Grethe
God service og god stemning
Vi fik en super god service. Bordet vi havde bestilt var i et roligt område, hvor vi kunne tale sammen og nyde hinandens selskab og den lækremad- helt perfekt. Maden der blev serveret var i i topklasse og der var kort vente tid før maden blev serveret.
Jeg har været på denne restaurant flere gange og vil helt sikkert komme igen.
Så varm anbefaling herfra.
Samme kedelige oplevelse som anden gæst…
Samme kedelige oplevelse som anden gæst kan jeg læse mig til. Ventede på maden i 1 time, vandet blev ikke fyldt op og vi måtte rykke for status af maden. Vi bestilte tartar som blev rørt rundt i som babymos ved servering.
Toilettet var rodet og uhumsk med servietter der lå og rodet på gulvet.
Virkelig kedelig oplevelse
Virkelig kedelig oplevelse.
Ventede 1 time på maden. Kartoflerne var rå.
Manglende vand opfyldning.
Misinformation om menu.
Maden smagte ikke godt. Den dårligste creme brulee jeg længe har smagt.
For dårligt til den pris.
Gå ikke derhen.
Vil gerne rose stedet og ikke mindst…
Vil gerne rose stedet og ikke mindst deres kollega Mads, som leverede virkelig god service da jeg ringede ind i Onsdags og vil overraske en veninde. Mads havde travlt men tog sig tid, og fik overraskelsen fuldført med 110% tilfredshed! God service!
Rigtig god mad og god betjening
Rigtig god mad og god betjening
Hvis der var noget der kunne være bedre skulle det være akustikken
Tak for en god oplevelse
Skøn oplevelse
Allerede ved ankomst, bliver vi taget imod af super imødekommende og servicemindet tjener.
Hurtig service, men på ingen måde så det føltes som om der var travlt. Tjeneren var opmærksom, maden velsmagende og virkelig veltilberedt. De pocherede æg var perfekte, det samme af stegningen af kødet.
Kan absolut anbefale et besøg og placeringen midt på torvet gav en en speciel oplevelse en sensommer aften i København.
Dyrt og dårligt
Da vi ankom stod der 4-5 unge mennesker bag baren og gik lidt frem og tilbage. Ingen hilste eller bød velkommen. Endelig kom der en og spurgte om vi fik hjælp. Vi havde bestilt bord og blev vist op på øverste etage ved vinduet. Fin udsigt. Man sidder meget tæt og der er virkelig meget støj.
Vi ville gerne starte med et glas hvidvin og spurgte hvad de havde på glas - svaret var - hvad er du til!
en lille kurv med brød, ankom efter et stykke tid, det mindede om morgenbrød fra dagen før.
Jeg bestilte en hummer bisque med krabbekød - det lignede og smagte som tynd brun sovs og så var den lunken- jeg fandt aldrig krabbekødet. Næste ret var med tilbehør af kartoffelmos, der mindede om pulver udgaven, blød, sjasket, halvkold og uden smag.
Der var så koldt, at vi, samt flere andre ved vinduerne måtte sidde og spise med overtøjet på.
Helt igennem en dyr og dårlig oplevelse
God service, god fransk bistro mad og smukt indrettet. Kommer ofte.
Ret ussel Cock au vin
Ret ussel Cock au vin.
Det hele pæret sammen med kartoffelmos. Absolut ingen smag.
Dér kommer vi ikke igen.
Betjeningen meget sød og omsorgsfuld, men find en anden kok til dén pris.
Vi havde bestilt teater middag
Vi havde bestilt teater middag, da vi skulle i Det kongelige teater kl 19.30. En middag der består af to retter og efterfølgende kaffe. Maden smagte virkelig godt (der manglede dog salt og peber) og virkelig god betjening.
Vi gik ud fra, at når man bestiller teater middag, så ligger der i det, at man skal have maden i et vist tempo, så man kan nå i teateret. Men desværre måtte vi kl 19.00 sige vi var nød til at droppe kaffen og bede om regningen.
Meget ærgeligt, når oplevelsen ellers var fin.
Fantastisk God service og god mad
Tak for mad og god service ! Vi spiste 4 personer og en for selskabet bemærkede at der da måtte være noget galt med Madagaskar saucen. Personalet reagerede prompte uden at stille spørgsmål og serverede hurtigt nyt og vi fik også kaffe på husets regning. Det mest pinlige (for vores selskab) ved denne historie er, at saucen tilsyneladende ikke fejlede det mindste - det var os der ikke vidste hvordan den burde smage. Det beklager vi meget. Til gengæld skal der lyde en stor tak til både Tjener, Kok og Overtjener for en fantastisk service og dejlig aften.
Wellington kylling & Pinot Noir
Prøvede Wellington-kyllingen, som var alt for saltet. Den unge tjenerinde anbefalede en Pinot Noir “Acrobat” fra USA, der var ikke engang middelmådig. Beliggenheden, interiøret og den mandlige vært er årsagen til 2 stjerner i stedet for 1 stjerne. Bare dårlig fransk bistro mad.
En skuffende frokost på Ravage
Frokost på Ravage - chêvre chaud og clubsandwich. Skuffende i forhold til samme menu for to år siden. Chêvre chaud mangler absolut karakter/syre. Der var beder i salaten, - de var helt uden smag - og der manglede absolut en vinaigraitte, som kunne give salaten karakter. Club sandwich manglede ligeledes karakter, dressing var smagsløs, kun en anelse karrysmag, og så var det ristede brød så hårdtristet, at det dels var pivtørt og dels havde sorte kanter. Det er rigtig ærgerligt, at et ellers dejligt sted med god betjening ikke sørger for at højne køkkenet til et niveau, som modsvarer prisen. Vi vil ikke anbefale andre at gå på Ravage - førend vi hører om - og læser på Trustpilot, at man igen har fået styr på køkkenet. Desværre.....
Betaler for uhygiejnisk mad....
Min søster havde længe talt om Ravage og deres fantastiske tatar - så derfor skulle vi spise frokost derinde påskelørdag.
Det er lækkert vejr og god stemning, dørene ud til vejen var åbne og det er egentlig rigtig hyggeligt.
Jeg bestiller en grøn salat og en tatar. Jeg er virkelig ikke fan af deres tatar og vil ikke anbefale den - de kommer en masse ting på tallerkenen sammen med tateren, bl.a. En utrolig stærk sennep, tomat puré og en masse andet. Jeg føler personligt ikke at sennep og puré hører til i en tatar og halvdelen af min bestilte mad måtte jeg fjerne, fordi jeg ikke kunne lide det.
Dog smagte deres passionsfrugt lemonade utrolig lækkert!
Da jeg kommer hjem bliver jeg rigtig dårlig og finder ud af, at jeg simpelthen har fået madforgiftning af enten Deres tatar eller salat.
Resten af min påske blev derfor aflyst, da jeg ikke kunne forlade sengen/toilettet i 3 dage.
Jeg ringer næste dag til restauranten, for at fortælle dem om madforgiftningen og at jeg melder det til fødevarestyrelsen (det skal man).
Jeg kommer nok aldrig til at sætte mine ben på Ravage igen med den oplevelse i baghovedet, ej heller at anbefale den til nogen.
Synes det er rigtig ærgerligt at forvente man skal ind og spise lækkert, men hvor man i stedet betaler for uhygiejnisk mad, som gør en syg.
Meget ærgerlige penge og generelt meget ærgerlig oplevelse....
Sej oksemørbrad, dårlig dessert, for høj musik
Vi har netop besøgt restaurant Ravage på Kongens Nytorv for første og (viste det sig) sidste gang.
For at sige det midt var maden elendig, ærgerligt for betjeningen var ellers høflig. Men det var ikke det eneste negative.
Efter at have spist nogle udmærkede blåmuslinger til forret havde min makker bestilt peberbøf af oksemørbrad til hele 395 kr. mens jeg havde bestilt en steak til 320 kr.
Steaken kunne spises, hvis jeg skar den ud i ultratynde skiver, ellers var den svær at tygge, mens min makkers oksemørbrad kun var en klump råt og blodigt kød. Det klagede han selvfølgelig over og fik efter lidt ventetid en ny peberbøf af oksemørbrad, der var så sej, at den var fuldstændig uspiselig.
Herefter delte vi så min steak, så vi begge fik noget at spise i det mindste.
Vi klagede selvfølgelig over min makkers peberbøf endnu engang, og den venlige tjener spurgte straks om den var for sej, som om det var noget, hun var vant til at høre, og vi fik tilbud hver en gratis dessert og kaffe og te som trøst. Det sagde vi ja tak til, nu vi endelig var i byen.
Jeg fik tre små oste og te og min makker en pandekage, der flød i så meget fedt, at den også var uspiselig.
Udover den ringe mad, var akustikken virkelig dårlig og musikken så høj, at det næsten var umuligt for os at kommunikere, men med lidt råben og mundaflæsning lykkedes det os nogenlunde at forstå hinanden og de tjenere vi forsøgte at tale med.
Med tre glas vin måtte vi af med omkring 1.500 kr. og gik derfra med en super dårlig oplevelse.
Jeg giver en stjerne for blåmuslingerne og den venlig betjening.
Oplevelsen er for svingende
Vi har besøgt Ravage flere gange. Placeringen er vel det bedste ved stedet. Kvaliteten af maden og deres service er for svingende. Nogle gange i top andre gange temmeligt ringe, så det er lidt af et sats. Der er ikke proportionalitet mellem pris og madens kvalitet, men med en placering på Kongens Nytorv er det måske heller ikke forventeligt.
Ønsker gæsten et sikkert og godt måltid til fornuftig pris, er Ravage ikke stedet, men nogle gange spiller andre ting også ind på ens valg.
Fredag aften ved 18 tiden
Fredag aften ved 18 tiden. Bistro/Cafe “Ravage” - fantastisk beliggenhed - udendørs servering med udsigt til Kgs Nytorv. Varmelamper tændt i kulden - søde og opmærksomme ansatte.
Vi er to til spisning. Min mand bestiller bøf med Bernaise og fritter.
Bøffen var ok, saucen ok, men fritterne mørke og kedeligere
Jeg, vegetar, bestilte en salat Chevre Chaud og en portion fritter. Salaten var lille, ganske uinteressante grønne salatvariationer med trist smag. En halv cherrytomat og to små halve vindruer var at finde på bunden af tallerkenen. Walnødderne, fra menukortets beskrivelse, var der ingen af. En ganske lille ubetydelig mængde af en smagsløs salatdressing gjorde ikke noget for salaten. Chevren var ok, men kun en skive gedeost oven på på et mikro stykke rundt toast.
(Walnødderne kom senere, på bestilling, i en særskilt skål, serveret af en rigtig sød kvindelig ansat)
Fritterne smagte ikke friske, og chilien i mayoen havde ingen power.
Alt i alt en smagsmæssig kedelig og dyr madoplevelse for mig vegetaren.
Øv
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.