Had een verkeerd t-shirt besteld, hiervoor gemaild en het was binnen 2 minuten alweer aangepast. superservice!
Leia as opiniões dos outros
Ik heb twee t-shirts besteld bij RaveFit. De t-shirts hebben een mooi design en ik heb deze tijdens de pre-sale al kunnen bemachtigen. De t-shirts en prints zijn van goede kwaliteit en ik heb ze meerd... Ver mais
Erg mooie en fijne kleding. Mega goede kwaliteit en super snelle levering. Ik heb nu een aantal kledingstukken + sportkleding ontvangen en ben er erg blij mee!
Er was een kleine miscommunicatie over welke maat ik moest hebben, zodat die als jurk viel. Hun hebben heel goed geholpen om t op te lossen, hun service is echt enorm goed ☺️
Informações sobre a empresa
Welkom bij RaveFit, waar fitness en festivals samenkomen voor een leven vol energie, plezier en gezondheid. Bij RaveFit geloven we dat een gezonde levensstijl en plezier hand in hand gaan. Onze missie is om een gemeenschap te creëren waar passie voor fitness en liefde voor festivals samenkomen in perfecte harmonie. We bieden hoogwaardige fitness- en festivalproducten, waardevolle content en de nodige motivatie en inspiratie om je actieve levensstijl te ondersteunen. Sluit je aan bij RaveFit en laat ons je helpen het beste uit zowel je fitness- als festivalavonturen te halen. Het is tijd om te raven, fit te worden en te stralen als nooit tevoren!
Informações de contacto
Didamseweg 43a, 7037DJ, Beek, Holanda
- info@ravefit.nl
- ravefit.nl
Superservice
Tof merk!!
Tof merk, leuke designs en fijne kwaliteit. Kwaliteit was beter dan ik had verwacht!
Verder was de mijn bestelling snel binnen en ben ik erg te vreden!
Gaat snel en word netjes geleverd.
Gaat snel en word netjes geleverd.
Zeer fijne kwaliteit en het zit ook…
Zeer fijne kwaliteit en het zit ook heel erg lekker. Je kan het wassen wat je wilt, maar het blijft alsnog erg mooi. 100% een aanrader voor de sportschool maar ook voor raves!
Fijne kwaliteit en mooie designs!
Erg mooie en fijne kleding
Erg mooie en fijne kleding. Mega goede kwaliteit en super snelle levering.
Tevreden over de service
Tevreden over de service, snelle bezorging en kwaliteit kleding. Duidelijke gebruiksvriendelijke website. Ik ga hier vaker bestellen.
Geweldig bedrijf

Resposta da Ravefit
Overzichtelijk, makkelijk en goede kwaliteit!
De website is overzichtelijk en duidelijk en het bestellen gaat ontzettend makkelijk. Super leuk t-shirt binnen gekregen, welke van goede kwaliteit is! Erg blij mee!

Uitstekend!
De sportkleding van RaveFit is top! Het design is mooi, de pasvorm is perfect en de prijs-kwaliteit verhouding is uitstekend. Ook de snelle levering is een pluspunt! Zeker een aanrader :)

Altijd goede kwaliteit kleding
Altijd goede kwaliteit kleding, snelle levering en goede service!

Resposta da Ravefit
De shirts van ravefit zijn kwalitatief…
De shirts van ravefit zijn kwalitatief goed en zitten zéér comfortabel. Ook is de levering goed geregeld.

Resposta da Ravefit
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.