Första gången jag testar den här typen av vape och jag är hooked. Brukade använda hampasnus men upplever inte samma effekt som med denna. Använder den oftast på kvällen efter träning eller innan jag s... Ver mais
Fasta och fina buds, med god och fyllig smak. Inte missnöjd med en enda sort, helt klart ett tryggt val för inre frid och harmoni. Har beställt fler gånger och kommer definitivt att fortsätta välja Ra... Ver mais
Sorry! Cannabisligth.se Det råkade bli fel recensioner fel företag. Det var inte meningen jag märkte det blev fel Som sagt har jag inget att klaga över när det gäller cannabisligth.se jag är än å... Ver mais
Bortsett från snabb och smidig leverans, så fungerar krämen på mitt onda knä, som varit ett problem under de senanste 10-11 åren. På vissa verkar det inte fungera, men för mig har det fungerat bra. De... Ver mais
Suécia
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 92% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Mycket snabb leverans.
Köpte 10% Cbd-olja, har tagit i två veckor och känner ett välbefinnande i kroppen.
Tar 4 droppar morgon och kväll vilket räcker för mig. Bra produkt

Resposta da Raw Hemp
Supersnabb leverans , min kropp reagerar långsamt men märker lite skillnad ( 2 veckor med cbd vape) värken är där men har haft ont i 40 + år så har inte bråttom.

Resposta da Raw Hemp
Quality no bad but to much teste of vegetables .
Effect 3 on 10 maybe for sleeping

Resposta da Raw Hemp
Topp av topp !! Smak allt ! Ni är bästa och tack för den super fina presenten!! 🍀👌♥️

Resposta da Raw Hemp
Deras CBD distillat är helt top tier. Har väldigt trevlig doft och väldigt bra effekter. Den kom väldigt snabbt också

Resposta da Raw Hemp
supporten va väldig bra. De svarade nästan alltid i under 2 timmar och man fick hjälpen man behövde på en gång, leverandstiden va väldig snabbt också. Paketen kom i under 1-3 dagar som v sjukt bra. Men det är de ända jag kan säga. Kvaliteten på produkterna va mindre än optimal. Till exempel hade jag köp LCG cart och ZKITTLES cart. De båda hade ingen skillnad i smak eller effekt. De båda smakarna Började med väldig dålig, stark jordig smak som Sedan förvandlades till den här avskyvärd tall smak som till sist förvandlades till en peprig och jordiskt smak. Det var inte det minsta lilla fruktig, bär-rikt, kräming eller gas-ton. Det hade absolut 0 effekt. oavsett hur mycket jag puffade

Resposta da Raw Hemp
Super nöjd och bra kvalitet och färska produkter som har fyllig smak och arom, tack för att ni finns och med bra priser.

Resposta da Raw Hemp
Väldigt bra produkter till bra priser. Otroligt snabb leverans med DHL, från Skåne till Dalarna på 1(!) dygn. Helhetsintrycket är bästa möjliga, finns ingenting att klaga på!

Resposta da Raw Hemp
Som vanligt så kommer produkterna blixtsnabbt! Så hög kvalitet, bästa produkterna på den svenska marknaden 👍