Första gången jag testar den här typen av vape och jag är hooked. Brukade använda hampasnus men upplever inte samma effekt som med denna. Använder den oftast på kvällen efter träning eller innan jag s... Ver mais
Fasta och fina buds, med god och fyllig smak. Inte missnöjd med en enda sort, helt klart ett tryggt val för inre frid och harmoni. Har beställt fler gånger och kommer definitivt att fortsätta välja Ra... Ver mais
Sorry! Cannabisligth.se Det råkade bli fel recensioner fel företag. Det var inte meningen jag märkte det blev fel Som sagt har jag inget att klaga över när det gäller cannabisligth.se jag är än å... Ver mais
Bortsett från snabb och smidig leverans, så fungerar krämen på mitt onda knä, som varit ett problem under de senanste 10-11 åren. På vissa verkar det inte fungera, men för mig har det fungerat bra. De... Ver mais
Suécia
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 92% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Not bad at all. And decent costumer service.
Untill now one of the better ones i found online.
No bs , no hassle.
Riktigt snabba, väldigt prisvärt, rekommenderas varmt varje gång snackar hampa med folk, all kärlek!
Jag tycker att företaget gör ett fantastiskt jobb.
GOD JUL& GOTT NYTT ÅR!🎄🍾
Cannabislight.se är utan tvekan det bästa jag testat inom CBD i Sverige. Produkterna håller extremt hög kvalitet och det märks att de verkligen bryr sig om vad de säljer. Inget slentrianutbud alls, utan noggrant framtagna produkter som faktiskt levererar allt som förväntas och mer därtill.
En annan sak som verkligen skiljer dem från mängden är servicen. Här känns man inte som “ännu en kund”, utan som en människa. Snabb, personlig och genuint hjälpsam kommunikation, med ett tydligt fokus på att kunden alltid ska bli nöjd och trygg i sitt val. Det märks att de har hjärtat med i det de gör.
Jag har testat flera aktörer tidigare, men kommer inte vända mig någon annanstans igen. Cannabislight.se sätter ribban för hur det ska göras, både när det gäller produkter och kundbemötande. Rekommenderas varmt.
Exemplariskt företag som tar vara på kunden med största prio! All heder och framgång!
Bra produkter, super snabb frakt--10/10 Cannabislight är ett steg närmre legal cannabis.
Snabb leverans och bra grejer,så jag stannar kvar hos er som kund..och att jag kan följa mitt paket hela vägen hem..
Bra produkter och snabb leverans! Inget krångel! 10/10 👍
Hej, upplever ingen skillnad mott ångest och smärta eller ej på bättre sömn

Resposta da Raw Hemp
Cannabislight levererar premiumprodukter som verkligen gör skillnad. Blandningar av CBD, CBG, CBN och terpener har för mig blivit det mest effektiva jag någonsin provat – rena, kraftfulla och helt utan biverkningar, mot en rad sjukdomar och besvär som har plågat mig länge. Cannabislights isolat och destillat är de renaste, bästa och billigaste jag har funnit i Sverige.
Det här är inte bara sälja produkter, det är en filosofi: högsta kvalitet till bästa pris i Sverige. Terpenerna är av utsökt kvalitet som jag testat innan – lika mycket smakförstärkare som välgörande för kroppen. Och så överkomligt i pris att jag funderar på att köpa en av varje till köket, till mina kulinariska äventyr.
Kundtjänsten är snabb, kunnig och genuint engagerad. Det märks att Cannabislight tror på det de gör och vill dela något gott med alla, inte bara de privilegierade.
Kort sagt: rena produkter, rätt pris, och ett företag som står för något större. Det här är good guys, som gör goda saker. Jag rekommenderar dem helhjärtat.
Må Ljuset vara med er Cannabislight!
Hittade inte information, som jag ville ha. Kanske var det för myket information om företaget och mindre av användandet av produkten
Fast delivery, Good, clean tasting vape product, Terpenes are true to their descriptions, no coughing or stinging in the nose or harshness when inhaled.
Highly recommend that you try this as this has improved my life alot and for this price you cannot complain when you take everything into concideration.