Denne anmeldelse går ud til Brian 🥰 Igår havde jeg den mest behagelige samtale med Brian, som mødte mig så venligt og jordnært over tlf. Det var som at snakke med en god ven! Varene kom skisme... Ver mais
A empresa respondeu
I'm now ordering the second time from Portugal (free shipping). It takes some time to figure out how much and how often to use CBD and also if/when to use it in conjunction with such things as ibuprof... Ver mais
A empresa respondeu
Har brugt jeres produkter i flere år, anbefalet det til flere venner, givet produkter til dem, så de kan prøve det selv. Har selv haft stor gavn af jeres CBD olier, især hjælp til at tage toppen af kr... Ver mais
A empresa respondeu
En rigtig god internethandel med informative hjemmesider. Hurtig ekspedition, og det hele virker meget professionelt og troværdigt. Jeg købte en Charlotte 10% CBDa olie, og det er nu femte dag, at jeg... Ver mais
Raw Organics was established in 2017 and is a distributor of CBD products, which is derived from European grown industrial hemp. All products are of the highest quality obtainable and third party tested free of pesticides, solvent residues and heavy metals – just as Mother Nature intended,
Trindsøvej 6. 1, 8000, Aarhus, Dinamarca
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de um mês
Super service.
Lyn hurtigt forsendelse.
Afventer spændt på hvorledes produkterne virker for mig.

Resposta da Raw Organics Ltd
Super god service og hurtig hjælp af yderst kompetent personale

Resposta da Raw Organics Ltd
Jeg var lidt skeptisk, men efter en uges brug af Charlotta olien føler jeg ikke længere smerter i fingrene og jeg mærker ingen alvorlige bivirkninger.
Hele købsprocessen bidrager til en oplevelse af professionalisme omkring et kvalitetsprodukt.

Resposta da Raw Organics Ltd
Rigtig god veg omega 🌱 Kan anbefales!
Hurtigt sendt, og fint produkt.

Resposta da Raw Organics Ltd
Det var väldigt lång väntetid men det kom till slut. Har använt oljan ett tag nu men märker ingen skillnad i ångest eller oro. Sover lika dåligt som innan. Oljan smakar mest matolja och det kanske är matolja också vem vet? Ingen Placeboeffekt heller. Kommer inte fortsätta med detta.

Resposta da Raw Organics Ltd
Produkterne kom som bestilt. Nu mangler jeg bare at se, om cremen også virker

Resposta da Raw Organics Ltd
Hurtig levering, god pris og kvalitet og virkning lever fuldt ud op til mine forventninger. Jeg kan varmt anbefale produkterne og at handle hos dig.

Resposta da Raw Organics Ltd
Jeg er super glad for mine CBD olier, men er stadig ny i det. Så jeg prøver lidt forskelligt. Jeg gør det udelukkende for sundhedens skyld.

Hurtig levering.
Har brugt produktet i tre dage med overvejende positiv effekt indtil videre.

Resposta da Raw Organics Ltd
Altid super service og produkter, lynhurtig levering (dagen efter!!!)

Resposta da Raw Organics Ltd
God og hjælpsom kundeservice, gode produkter og hurtig levering.

Resposta da Raw Organics Ltd
Virkelig super god service 👍 og lækre produkter.

Resposta da Raw Organics Ltd
Kundeservice er super hjælpsomme, selvom det gik galt med forsendelsen, pakken blev væk, sendte de en ny pakke omgående, god og hurtig kommunikation, selv i en ferie tid. Så jeg er ikke i tvivl om de 5 stjerner er fortjent.

Resposta da Raw Organics Ltd
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.