Realchem Opiniões 19

Mau

TrustScore: 2 em 5

19 opiniões

Classificada 1 em 5 estrelas

SCAMMERS! Beware of Realchems!

SCAMMERS!! BEWARE OF THIS COMPANY PEOPLE!!! Ordered and paid for product but product never arrived.
Wish I had checked here first, if I had read all these negative comments I would have saved my money. Total Scam!

15 de setembro de 2023

Niets gekregen

Geen communicatie, track en trace werkt niet, geen producten gekregen, veel geld kwijt. Heel jammer, jammer dat ze zo een goed concept om zeep helpen.

25 de novembro de 2022

Estafa no comprar

Hacen que envian el paquete pero enrealidad no envian nada, solo envian la informacion a dhl. Al ponerse en contacto con dhl informan de que han recibido la informacion pero no el paquete. Una estafa no comprar nada alli

6 de outubro de 2022

This is a scam

This is a scam. Be careful. Don’t trust positive opinions, don’t trust answers. I lost my money and my time

5 de setembro de 2022

Realchem the End

Het bedrijf staat op de zwarte lijst van DHL en snail mail.
Ze blijven bestellingen aannemen (en jouw geld)
Maar je krijgt niets.
Hun klantenservice zal uw klachten negeren.
Vroeger waren ze goed, maar zoals veel bedrijven in deze branche is het OVER voor hen.
Ik wou dat ze de eerlijkheid zouden hebben om je dit van tevoren te laten weten.

17 de janeiro de 2022

welk sample?

5 de setembro de 2021

Resposta da Realchem

Hi, wat vervelend dat je jouw sample niet hebt ontvangen! Omdat dit met de post verzonden is en je niet hebt gekozen voor een track & trace kan ik niet zien waar het mis is gegaan. Maar op basis van je order nummer heb ik je gegevens. Ik zal vandaag nog een nieuwe sample naar je versturen! Ik verwacht dat je deze morgen of woensdag zal ontvangen. Groetjes RealChem

Geen bestellingen ontvangen

31 de agosto de 2021

Classificada 1 em 5 estrelas

Heb een bestelling geplaatst maar niks…

Heb een bestelling geplaatst maar niks binnen gekregen weg geld

23 de agosto de 2021

Resposta da Realchem

Hi Darryl, ik heb jouw bestelling gecheckt bij de bezorg service. Je bestelling zou inmiddels al bezorgd moeten zijn. Klopt dit niet, stuur dan even een mailtje naar info@realchem.nl. (Update: Beste Darryl, wij hebben geen mail meer van je ontvangen, wij gaan er daarom van uit dat je jouw bestelling inmiddels al hebt ontvangen).

Classificada 1 em 5 estrelas

De gratis proef werd goed afgeleverd…

De gratis proef werd goed afgeleverd zeer snel enkel mijn partner had een bestelling gedaan en betaald enkel geen enkele bevestiging en ook niks ontvangen dus je geld kwijt en bij navraag ontkennen ze gewoon dat ze niks hebben ontvangen dus mensen wees gewaarschuwd. Ik heb persoonlijk niks besteld ik heb het over dat mijn partner iets besteld heeft gaat dus niet om mij maar om mijn partner die iets besteld heeft staat los van mijn

16 de agosto de 2021

Resposta da Realchem

Hi, ik zie inderdaad dat de bestelling van je Sample is aangekomen. Echter zie ik ook dat de betalingen voor de twee andere bestellingen niet zijn voldaan waardoor de bestellingen gecanceld zijn.

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.