4,3

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg bestilte en vaskemaskine og blev…

Jeg bestilte en vaskemaskine og blev kort efter kontaktet ift. leveringen. Desværre faldt vaskemaskinen ned fra trucken på lageret, men de erstattede den bestilte med en nyere maskine.
Maskinen blev leveret og ham der kom med den gav en god forklaring om, hvordan den skulle installeres.

Eneste minus er, at jeg ikke syntes maskinen var helt ren. Der var tre navnemærker fra tøj fra tidligere ejer i maskinen, som jeg skulle arbejde lidt for at få ud.

6 de outubro de 2025

Fantastisk koncept

Fantastisk koncept, kæmpe udvalg af hvidevarer. Super god betjening, fine priser og hurtig levering.
Handler helt sikkert hos Recirk igen.

10 de fevereiro de 2026
Classificada 4 em 5 estrelas

Upåklagelig service, godt koncept

Jeg bestilte en opvaskemaskine og fik den hurtigt leveret. Det viste sig, den ikke var helt i orden, og da jeg lavede en reklamation, var der både hurtig og høflig respons fra Recirk. De tog ansvar for fejlen og sendte en returlabel, ligesom de tilbagebetalte hele beløbet, da jeg havde returneret maskinen. Mere kan man ikke forlange.

24 de junho de 2025

Fantastisk service

Vanvittig godt koncept 🙏🏼
Bestiller som er super nemt. Bliver ringet op dagen efter for at leverancen kan passes ind så den passer mig bedst muligt. Leveres som aftalt efter få dage. Produktet topklasse ⭐️⭐️⭐️

3 de julho de 2025

5/5 til Recirk

Rigtig god oplevelse med Recirk - specielt medarbejderen gav en fantastisk service og kom lige til tiden. Selve køleskabet fungerer også perfekt, og selvom det ikke var praktisk at installere, tog han sig stadig tid til at hjælpe!

Kan kun anbefale:-) og så er det selvfølgelig altid dejligt at støtte den grønne omstilling.

17 de junho de 2025
Classificada 2 em 5 estrelas

Fantastisk koncept, dårlig udførelse

De har den værste kundeservice jeg har oplevet. Deres bud/installatør giver et tidsvindue på en halv dag og kommer næsten altid 1-3 timer efter det tidsvindue han gav, er slut, somme tider uden at ringe og sige han er forsinket.
Han opfandt en grund til ikke at installere det komfur han kom med, så jeg måtte hyre en elektriker som fortalte mig at det installatøren sagde ikke var rigtigt. Desuden var komfuret ikke helt rent.
Den første opvaskemaskine de kom med virkede ikke, og den de skiftede den ud med lækkede fra vandforbindelsen fordi den havde en gammel deform pakning. Da jeg bad dem om at ordne det, tog installatøren den bare ud og gnubbede lidt på den og satte den i igen. Jeg måtte selv købe en og sætte den i.
Desuden er installatøren umulig at snakke i telefon med. Hvis han ringer for at aftale et tidspunkt og man f.eks. siger "øjeblik, lad mig finde min kalender" begynder han at råbe ad en og forlange at man kommer med en dato lige med det samme.
Jeg giver dem mere end én stjerne fordi tingene endte med at virke, men jeg kommer ikke til at bruge dem igen.

20 de dezembro de 2024

Virkelig positiv oplevelse.

Virkelig positiv oplevelse.
Vores gamle maskine gik i stykker, fik bestilt en ny med afhentning af den gamle. Et par timer senere ringede chaufføren og spurgte om vi allerede kunne tage i mod ham samme dag.
Det kunne vi godt, så vi fik same-day-delivery. Plus mega venlig medarbejder. Genialt!

27 de janeiro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Kæmpe anbefaling herfra :-)

Købte en opvaskemaskine for et par uger siden og bestilte samtidig installation og bortskaffelse af den gamle. Den sødeste og mest servicemindede chauffør kom og fiksede det hele på cirka en halv time. Han vejledte mig også i brugen af den nye + gav gode tips til afkalkning osv. Kæmpe anbefaling herfra!

30 de outubro de 2024

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais