Iet wat trage levering. Product helaas te groot. Dus retour. 14 dagen duurde het voor het geld terug was. Kortom, redelijke service.
Leia as opiniões dos outros
Mijn vorige leren red rag boots 6,5 jaar veel gedragen, leer heeft zich perfect gehouden. Hierna van een ander merk (dezelfde prijscategorie) leren boots gekocht, maar deze waren na 1 jaar al helemaal... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Red-Rag is een edgy schoenenlabel van Nederlandse bodem. Gemaakt voor iedereen die zich wil onderscheiden en altijd op zoek is naar iets nieuws. Trendbewust maar met een eigen uitgesproken look. Met Red-Rag imponeer je in je eigen stijl! Red-Rag shoes worden door vakmensen gemaakt in Italië, Portugal en Spanje. De productie vindt dus nog steeds plaats in Europa en daar zijn wij trots op!
Informações de contacto
Prachtige sandalen: topkwaliteit
Vlotte verzending, zorgvuldig verpakte sandalen. Erg mooi, kwalitatief topproduct en goede service.

Resposta da Red-Rag Shoes
snelle levering en goed en mooi verpakt
snelle levering en goed en mooi verpakt en de schoenen zijn fantastisch, ik draag ze al jaren, bestel of koop steeds door de jaren heen ongeveer hetzelfde model, kocht ze ooit bij een schoenenzaak in Raamsdonkveer maar die is er niet meer. Ze zijn gewoon perfect voor mij!

Resposta da Red-Rag Shoes
Snel geleverd.Netjes verpakt.Precies de…
Snel geleverd.Netjes verpakt.Precies de goed maat en kleur zoals op de foto's
Erg tevreden over de kwaliteit van de…
Erg tevreden over de kwaliteit van de schoenen. Handige site en bezorging was ook prima.

Snelle bezorging vanfijne
Snelle bezorging vanfijne, goede schoenen.. ga ook misschien andere kleur bestellen
Snel en mooi produkt
Hele goede ervaring met de…
Hele goede ervaring met de klantenservice van red rag. Schoenen in de sale gekocht. door mijn eigen fout (typfout postcode) gingen de schoenen weer retour. Contact opgenomen met de klantenservice via e-mail, binnen enkele uren reactie dat ze de schoenen kosteloos opnieuw versturen. Top service

Schoenen werden snel geleverd
Schoenen werden snel geleverd. Ik had 2 maten besteld. 1 paar retour gezonden en geld snel weer teruggeboekt gekregen.
Snelle levering, schoen kan beter
Het proces ging goed, maar de schoen laat bij een randje al na 1 dag dragen een beetje los. Nu is mijn zoon nogal wild ermee, maar is toch jammer dat dit al zo snel gebeurd.
Het zijn geweldige schoenen,ik heb ze…
Het zijn geweldige schoenen,ik heb ze al jaren.Ik bestel ze vaak online en dat gaat supersnel:de volgende dag al in huis!
Supersnelle levering en mooie schoenen.
Snel en goed antwoord via de app
Alle vragen worden goed en snel beantwoord via de app! Topservice! Op mijn vraag of de hak/hiel verstevigd was van twee paar schoenen, hebben ze speciaal voor mij een filmpje gemaakt en via de app aan mij gestuurd, zodat ik een goede keuze kon maken! Heel blij mee!

Supersnel geleverd
Supersnel geleverd. Super gave sneaker, maar helaas niet passend bij mijn voeten. Geld weer supersnel retour op rekening gekregen. Ben heel tevreden over de service. Jammer dat er weinig winkels in de omgeving van Amsterdam zijn die een groot assortiment van red rag verkoopt

Resposta da Red-Rag Shoes
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.