Iet wat trage levering. Product helaas te groot. Dus retour. 14 dagen duurde het voor het geld terug was. Kortom, redelijke service.
Leia as opiniões dos outros
Mijn vorige leren red rag boots 6,5 jaar veel gedragen, leer heeft zich perfect gehouden. Hierna van een ander merk (dezelfde prijscategorie) leren boots gekocht, maar deze waren na 1 jaar al helemaal... Ver mais
Supersnel geleverd. Super gave sneaker, maar helaas niet passend bij mijn voeten. Geld weer supersnel retour op rekening gekregen. Ben heel tevreden over de service. Jammer dat er weinig winkels in de... Ver mais
Hele goede ervaring met de klantenservice van red rag. Schoenen in de sale gekocht. door mijn eigen fout (typfout postcode) gingen de schoenen weer retour. Contact opgenomen met de klantenservice via... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Red-Rag is een edgy schoenenlabel van Nederlandse bodem. Gemaakt voor iedereen die zich wil onderscheiden en altijd op zoek is naar iets nieuws. Trendbewust maar met een eigen uitgesproken look. Met Red-Rag imponeer je in je eigen stijl! Red-Rag shoes worden door vakmensen gemaakt in Italië, Portugal en Spanje. De productie vindt dus nog steeds plaats in Europa en daar zijn wij trots op!
Informações de contacto
Prachtige kwaliteit schoenen en super…
Prachtige kwaliteit schoenen en super snelle verzending, volgende dag al in huis!

Resposta da Red-Rag Shoes
Snelle levering en goede maat.
Snelle levering en goede maat.
Mooi zoals afgebeeld.

Resposta da Red-Rag Shoes
prima sandalen en vriendelijk contact…
prima sandalen en vriendelijk contact met de klantenservice

Resposta da Red-Rag Shoes
Helaas heb ik de schoenen nog steeds…
Helaas heb ik de schoenen nog steeds niet ontvangen.
Wel betaald.
Zou graag de schoenen ontvangen.
Met vriendelijke groeten
Marianne van de Rijdt

Resposta da Red-Rag Shoes
Geen gewoon telefoonnummer van…
Geen gewoon telefoonnummer van klantenservice
Dat is dus geen telefonisch contact .

Slechte kwaliteit, slechte service
3 maanden terug de BOYS LOW CUT SNEAKER SPEEDLACE van Red-Rag gekocht. Na 4 weken waren de draaiknoppen helemaal aan flarden en zijn nog onder garantie vervangen.
2 maanden later kunnen we de schoenen weggooien. De zool van de rechterschoen valt volledig uit elkaar. Omdat er mee is gestept, valt dit niet onder de garantie. Mijn kinderen steppen al jaren en dit heb ik nog nooit gezien. Geen Red-Rag meer voor ons.

Resposta da Red-Rag Shoes
Mijn eerste bestelling bij Red Rag.
Mijn eerste bestelling bij Red Rag.
Netjes verpakt optijd binnen en de schoenen zijn super mooi en zitten prima.

Bezorging was top
Bezorging was top: snel en netjes geleverd.
Maat van de sneakers klopte niet. Sneakers vielen maat kleiner uit, werd op de site niet vermeld, dus teruggestuurd en beetje teleurgesteld dat ik deze sneakers nu niet kan kopen (heb maat 42, 43 bestaat niet).

Geweldige sandalen
Geweldige sandalen, prima levering, goed op de hoogte gehouden van het hele leveringsproces!

Prima schoenen
Prima schoenen, maar verstuurd met dhl, geen track en tracé gehad en pakket in andere straat voor de deur bij mensen gezet. Vind ik slechte zaak

Resposta da Red-Rag Shoes
Snelle levering en zeer goede kwaliteit…
Snelle levering en zeer goede kwaliteit sandalen

Resposta da Red-Rag Shoes
Pakket zou via dhl bij buren zijn…
Pakket zou via dhl bij buren zijn bezorgd maar nooit aangekomen. Dus mijn bestelling is niet ontvangen..

Resposta da Red-Rag Shoes
Zeer teleurgesteld in de prachtige…
Zeer teleurgesteld in de prachtige schoenen van RedRag. Al meerdere malen pech gehad met dit merk. Ook nu weer, binnen 2 maanden, zool los. Terwijl mijn zoon er echt niets geks mee doet.
Ondanks dat ze fantastisch zitten, koop ik het nooit meer.

Wat een heerlijke klompjes
Wat een heerlijke klompjes, en de roze kleur is geweldig. Voordeel tov de suede Birkenstocks variant is dat deze open blijven staan en dus makkelijk aan te schieten zijn. Fan!

Resposta da Red-Rag Shoes
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.