Mooie website gemaakt
Mooie website gemaakt en gezorgd dat ook onze google my business profiel is geoptimaliseerd.
Zeer tevreden.

Resposta da Refix SEO
Refix SEO zorgt voor meer zichtbaarheid, hogere Google-posities en maximale conversies. Onze SEO- en SEA-diensten leveren direct meer relevante bezoekers, lagere advertentiekosten en een hogere ROI. Dankzij slimme strategieën bereik je sneller je ideale klanten en verhoog je jouw omzet. Meer leads, meer sales, minder kosten – dat is de kracht van Refix SEO.
Holanda
Zeer tevreden.

Resposta da Refix SEO
De jongens van Refix SEO hebben er voor gezorgd dat wij nu online gevonden worden. Wij staan met enkele pagina's van de website al op de eerste pagina van Google.
Top werk geleverd en goede communicatie. Wij van de Lange Projectbouw raden hun aan!

Resposta da Refix SEO
Refix seo heeft ons goed geholpen met het verbeteren van onze zichtbaarheid. We hebben nu al een aantal top 3 posities op een aantal zoekwoorden.
Klantvriendelijk en transparant. Ze nemen ons mee in heel het proces.