1. Empresa de software
  2. Programa de bem-estar

About Reflekto Reflekto is a private digital journaling space for people who want to reflect without pressure. Many journaling tools focus on streaks, prompts, or public sharing. Reflekto was built for the opposite. It’s a quiet, personal place where you can capture thoughts, moments, and memories in whatever way feels natural to you. You can write freely, record voice notes, save images or short videos, and return to them later. There’s no need to make entries perfect or polished. Reflection can be messy, emotional, or simple and that’s okay. Reflekto also includes Mira, a private AI companion designed to support reflection. Conversations stay personal and are not shared publicly. People use Reflekto to process difficult days, remember meaningful moments, track growth over time, or simply give their thoughts a safe place to land. There is a free plan available and no credit card is required to get started.

3,6

Aceitável

1 opinião

Reflekto has made journaling feel…

Reflekto has made journaling feel simple again. I like how easy it is to write quick entries or save photos and voice notes when something meaningful happens. Mira AI is a great touch too. It responds in a thoughtful way and gives helpful prompts without feeling pushy.

Giving it 4 stars because I’d love to see even more features added over time, but overall it’s a really calm and well-designed space to reflect.

18 de fevereiro de 2026