Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Besteld product heel snel ontvangen en prima verpakt. Maar, Windows10 blijkt corrupt. Updates worden wel gedownload maar kunnen dan niet worden uitgevoerd. Daarom kan ook niet Windows11 geïnstalleer... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Heb voor 159 euro een gebruikte mini laptop besteld. Niet te veel geld natuurlijk. Maar ik ontving wel een erg oud en gebruikt exemplaar. Draait op Windows 10 en hier vervalt al snel de ondersteuning... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Laptop besteld voor studie. Eerst specs van refurbished laptop vergeleken met 'nieuwe' laptop die door school werd aanbevolen. Deze ontliepen elkaar nauwelijks alleen was de laptop bij Refurbo minder... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Pc tower besteld super snel geleverd . Tip top in orde ook voor internet geen enkel probleem om online te gaan . Dit is al anders geweest bij andere winkels . Ik zal enkel nog laptops / tower aanschaf... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Grossista de computadores

Refurbo | Dé nummer 1 in refurbished laptops, Macbooks, computers. Minimaal 1 jaar garantie en gratis thuisbezorgd de volgende werkdag. https://refurbo.nl/

Informações de contacto

3,8

Bom

TrustScore: 4 em 5

289 opiniões

Laptop Lenovo Thinkpad T460

Zeer snelle levering, ziet er goed uit met Windows 10. Het installeren van mijn programma's ging goed. Deze laptop is aan te bevelen voor thuisgebruik als het gaat o.a. om tekstverwerking en spraedsite (financiën en lijsten),

2 de outubro de 2022

Laptop

Tweede maal laptop aangekocht via deze website, de eerste is reeds 8 jaar geleden en is nog steeds zeer OK, de tweede is voor 1 van de zoons, super prijs, super levering.....alles tiptop in orde. Ik ben FAN!!!!

12 de agosto de 2022
Opinião espontânea
logótipo da Refurbo

Resposta da Refurbo

Dat is altijd leuk om te horen! We hopen u nog jaren van dienst te kunnen zijn ;)

Classificada 5 em 5 estrelas

Top laptop en vriendelijke service!

Ik ben zeer tevreden over de laptop en de geleverde service! Ik bestelde een laptop maar deze laadde niet goed op. Na het sturen van een mail hierover kreeg ik onmiddellijk een antwoord, dat ik de laptop mocht terugsturen. Nog geen week later kreeg ik de laptop terug met een nieuwe lader en het probleem was opgelost. Werkt zoals een nieuwe!

2 de agosto de 2022
Opinião espontânea
Classificada 5 em 5 estrelas

Ik heb 2 computers bestelt en 2…

Ik heb 2 computers bestelt en 2 beeldschermen. De 2de beeldscherm had ik naderhand bestelt, dus kreeg ik niet de juiste kabel. Ik heb op Facebook met Refurbo contact opgenomen en kreeg netjes nieuwe kabel opgestuurd, als service. Waarvoor mijn dank. Ik zal bij Refurbo blijven bestellen.

13 de julho de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

levering van de laptop minstens week vertraagd

De laptop die ik thuis had ontvangen bleek steeds uit te vallen. Keurig geholpen door refurbo en het apparaat naar garantie.nl verzonden.
Dat was op donderdag en mij was beloofd dat de laptop zaterdag al weer aan de deur zou worden geleverd. Dat is niet gebeurd. Het is nu dinsdag en nog steeds in reparatie. Waarom niet gewoon mij een nieuwe laptop opgestuurd?

12 de julho de 2022
logótipo da Refurbo

Resposta da Refurbo

Beste,

Uw laptop is gerepareerd en uitvoerig getest. De Laptop wordt dan ook vandaag weer verstuurd. Excuses voor de vetraging.

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.