Regeljesubsidie Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

In 1 woord geweldig, Je stuurt alles op en Ronald regelt het gelijk voor je, bij vragen staat hij gelijk klaar. Neemt je zo veel geregel uit handen gewoon heerlijk ik raad dit bedrijf zeer zek... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

ik wilde bij rvo subsidie aanvragen isolatie kruipruimte van mijn woning. Na meerdere pogingen mijnerzijds dit gestaakt, daar ik niet door hun systeem kwam. Contact gehad met regel je subsidie,... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Een zeer goede ervaring (al voor de tweede maal): erg lastig, eigenlijk te lastig, om de subsidie bij RVO aan te vragen. Daarom maar weer naar Regeljesubsidie.nl gegaan en na enige radiostilte (door... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Een super snelle afhandeling nadat ik onze aanvraag had gedaan bij Ronald. Prettig contact en duidelijke communicatie. Top! ik raad hem zeker aan wanneer je snel je subsidie aanvraag gedaan wilt hebbe... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Corrector de negócios

Jouw ISDE subsidie snel en gemakkelijk aanvragen? Dit doet Regel je subsidie voor je! In slechts 1 stap zorgt Regel je subsidie ervoor dat jouw subsidie voor je warmtepomp , zonneboiler of isolatie wordt aangevraagd. Voor 99 euro vragen wij jouw subsidie aan en betaal je ons pas wanneer de subsidieaanvraag is goedgekeurd. Makkelijk toch?

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 5 em 5

380 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

7 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 3 em 5 estrelas

Dure service

De service is goed, maar is wel een hele dure service, 1 derde deel van subsidiebedrag gaat op aan aanvraag

Duidelijke dienstverlening

Duidelijke dienstverlening, op tijd en goed afgehandeld, dank!!

Classificada 4 em 5 estrelas

Professioneel

Plezierige en snelle, succesvolle afhandeling.

7 de dezembro de 2023

Classificada 5 em 5 estrelas

Onze subsidieaanvragen snel en correct…

Onze subsidieaanvragen snel en correct afgewerkt. Documenten en foto’s door ons aangeleverd. Voor de rest nergens geen omkijken naar. Echt super.
Zeer goede service. We zijn super tevreden.

Classificada 5 em 5 estrelas

Alles is prima volgens afspraak verlopen

Zoals aangegeven is alles prima volgens afspraak en verwachtingen verlopen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Wij hebben goed contact gehad

Wij hebben goed contact gehad, als er iets geregeld moest worden stonden ze voor ons klaar.

Regeljesubsidie geeft duidelijke…

Regeljesubsidie geeft duidelijke voorlichting.
Is accuraat en snel. De subsidie was binnen 2 weken op mijn rekening gestort.

Goede begeleiding

Goede begeleiding, makkelijk om aan te vragen.

Goede snelle communicatie

Doen wat ze zeggen

Naar aanleiding van een gestuurde mail van mijn kant en daarna een telefonisch onderhoud met Ronald is het balletje gaan rollen. Wij hebben simpelweg geen verstand van het aanvragen van subsidies laat staan dat we weten welke weg we moeten bewandelen.
Je merkt gelijk bij de eerste kennismaking dat zij precies weten waar ze het overhebben en dat vind ik erg fijn.
Ik heb alle gegevens door gemaild en een kleine 7 weken later was alles klaar. Aangezien mijn eerdere ervaring met het aanvragen van subsidie kon ik dit van te voren maar moeilijk geloven. Maar het was echt zo:):)
Alleen maar positief over dit bedrijf, en kan het daardoor iedereen aanraden.

Ronald en collega's ga zo door.

Classificada 3 em 5 estrelas

Was goed geregeld maar moest als nog…

Was goed geregeld maar moest als nog veel zelf doen en uitzoeken. Misschien had ik het dan toch wel zonder hulp gered. Maar geld stond snel op rekening

27 de novembro de 2023

Beste klant,

Dank voor uw review. Wij kunnen nooit voorkomen dat er enig uitzoekwerk is. Door de inzet van onze expertise, weet u wel precies waar u aan toe bent/was. Dit was bij het RVO op deze manier niet mogelijk geweest. We vinden het dan ook jammer dat u ons een lage score geeft, gezien wij netjes namens u subsidie hebben aangevraagd en deze ook is verkregen.

Classificada 4 em 5 estrelas

snel afgehandeld

Classificada 2 em 5 estrelas

Niet de otzorging / support waar ik op had gehoopt

Ze doen uiteindelijk hun ding en regelen je subsidie, maar je moet het echt allemaal tot de punt / komma voor ze uitkauwen. Ik kwam zelf op een punt dat ik alles dusdanig ver voor ze had uitgezocht, dat ik het net zo goed zelf kon uploaden. Dat feitelijk nog het enige wat er moest gebeuren namelijk. Ondanks dat ze alle info binnen hadden waren ze niet bereid offertes gronding door te nemen om de juiste info eruit te halen. Dat heb ik uiteindelijk zelf voor ze gedaan. Persoonlijke dus niet de ontzorging / support waar ik naar op zoek was. Ik vertrouwde op hun expertise, maar ben ondertussen zelf pro door al het uitzoekwerk wat ik evengoed zelf heb moeten doen. Gelden RVO overigens wel gewoon ontvangen.

Beste klant,

Dank voor uw review. Wij willen graag de aanvraag zo succesvol mogelijk namens u indienen. Het hoort er dan bij om bij onduidelijkheid, met u contact op te nemen. De aanvraag is ook goedgekeurd, dus we vinden het jammer dat u ons een lage score geeft. Wij hebben er alles aan gedaan om de aanvraag met succes af te ronden.

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik ben heel fijn geholpen

Ik ben heel fijn geholpen, door Lara
Wat ik tekort kwam wat nog aangeleverd moest worden, qua fotos of facturen.

En gelukkig met de subsidie :-)

paul

Hulpvaardig team

Goede hulp gehad van deze organisatie. Ze hebben me terug gebeld, om een aantal zaken helder te krijgen voor de afronding van mijn aanvraag. Na indiening had ik de subsidie binnen drie weken op mijn rekening.

Tevreden

Gemakkelijk jullie duidelijke instructies maakte dat het vlot verliep

Classificada 5 em 5 estrelas

Regel je subsidie heeft mij perfect geholpen.

Regel je subsidie heeft mij perfect geholpen met mijn subsidie aanvragen. Ze geven duidelijk antwoord op de vragen die je stelt, en reageren ook snel op mails. En niet te vergeten de aanvraag verliep snel en zonder problemen.

Was getekend een zeer tevreden klant!

Goed contact

Goed contact, snelle reactie en duidelijk wat aangeleverd moet worden