Online een afspraak gemaakt en op gemaakte datum mooi op tijd aanwezig. De heer heeft alles heel serieus opgenomen en info gevraagd over de gegevens van ons huis. Uiteindelijk een paar dagen later e... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
De persoon was heel vriendelijk en beleefd. Ik was hooguit beetje verbaasd dat hij niet wist wat een douchepijp was als vorm wtw-applicatie. En moest hem nog herinneren aan het opnemen/checken van de... Ver mais
Snelle reactie op de aanvraag, komen de gemaakte afspraken na. Op tijd en correct. Zijn duidelijke in wat ze gaan doen, geven hierover duidelijke uitleg. Na 2 dagen Energie label ontvangen met uitgeb... Ver mais
Snelle planning, snelle levering van het advies. Alles digitaal ingescand, lijkt me een vrij objectieve meting van het geheel. Vriendelijke mensen, ook prettig!
Informações sobre a empresa
Wil je hoogwaardige energielabelservices in Deventer? Bij RegioLabel ben je aan het juiste adres! Als ervaren EP-adviseur in de energielabelbranche biedt RegioLabel een breed scala aan diensten, waaronder energielabels voor zowel woningen als utiliteitsgebouwen, energielabeladvies en inmeetrapporten volgens de geldende normen. Met een focus op de regio Deventer kunnen we reiskosten verminderen en scherpe tarieven aanbieden. Onze achtergrond in duurzaamheid en uitgebreide ervaring maken RegioLabel de ideale keuze voor al jouw energielabelbehoeften. Laten we samen streven naar een beter milieu en kostenbesparingen. Neem vandaag nog contact op met RegioLabel voor meer informatie of een afspraak!
Informações de contacto
Staverenstraat 15, 7418CJ , Deventer, Holanda
- 0617713853
- l.assendelft@regiolabel.nl
- regiolabel.nl
Snelle respons en adequate afhandeling
Snelle service
De afspraak was makkelijk gemaakt via de website en we hebben het energielabel snel ontvangen.

Snelle service & vriendelijke medewerker
De afspraak was snel gemaakt, de medewerker was vriendelijk en vertelde precies wat hij ging doen.

Resposta da RegioLabel
Goed werk voor een goede prijs
Goed gesprek, afspraken werden goed nagekomen. De woning is op een zeer vakkundig manier op gemeten. Snelle afhandelingen van de afspraken. Goede prijs voor de werkzaamheden die zijn gedaan.

Resposta da RegioLabel
Gedreven en net persoon levert werk netjes aan.
Luuk is zeer sociaal en doet zijn werk accuraat en vlot. Hij is netjes, met zijn schoenen bijvoorbeeld in beschermers ging hij door het huis. En neemt je mee in het proces van de energie label toekennen. Ik ben positief en ik wens Luuk nog heel veel succes in zijn verdere werkzaamheden!

Vriendelijk en deskundig
Voor de verkoop van een woning is een en energie label noodzakelijk, ook wij moesten op zoek en kwamen via een kennis uit bij regiolabel. De afspraak was snel gemaakt. De medewerker was vriendelijk, deskundig en het rapport was binnen enkele dagen binnen.

Afspraak snel gemaakt
Afspraak snel gemaakt. Kundig en vriendelijk!
Zeer tevreden

De juiste houding
De medewerker van Regiolabel, in ons geval Luuk van Assendelft, deed zijn werk op een rustige en professionele manier. Hij had precies de goede houding qua luisteren en geintereseerdheid waardoor zijn werkzaamheden voor ons als bewoners aangenaam verliepen.

Helemaal Happy!
Helemaal happy met de uitkomst van het label. Luuk kwam op tijd, is beleefd, luistert en doet zijn werk. Hier kunnen vele personen en bedrijven een voorbeeld aan nemen.

Snel en duidelijk
Wij hebben een goede ervaring gehad met RegioLabel. Het was zo gepiept en de communicatie was helder.

Een prettig bezoek
De persoon was heel vriendelijk en beleefd.
Ik was hooguit beetje verbaasd dat hij niet wist wat een douchepijp was als vorm wtw-applicatie. En moest hem nog herinneren aan het opnemen/checken van de vloerisolatie.

Resposta da RegioLabel
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.