Leia as opiniões dos outros

Classificada 2 em 5 estrelas

Classificada 5 em 5 estrelas

Two weeks in India with just hand baggage thanks to these compression bags! Cool design and quality material. I usually roll clothes but got way more in by folding them to the size of the compression... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Superleuk, zeer handig en correcte levering . Na 10 rondreizen over gans de wereld hebben deze zaken meer dan hun nut bewezen.

Informações sobre a empresa

1. Loja de malas de viagem

Alles voor de echte reiziger. Slimme travelhacks en leuke reisblogs. Wij hebben alle reisartikelen om het beste uit jouw vakantie te halen. Van packing cubes tot een nieuwe backpack en nog veel meer. Bekijk onze shop en laat je inspireren!

Informações de contacto

4,5

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

297 opiniões

Respondeu a 80% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Classificada 2 em 5 estrelas

Het geld niet waard

Ik heb twee sets inpakzakken, twee etuis voor elektronica en een waszak voor schone en vuile was gekocht. De producten zijn nuttig, maar de belangrijkste artikelen (de compressiezakken voor op reis) zijn het geld gewoon niet waard. De ritsen zijn van vreselijke kwaliteit, ze blijven steeds haken aan de stof en na een tijdje werken ze niet meer. In de huidige tijd, met de overvloed aan opties zoals dechatlon enzovoort, verwacht ik topkwaliteit voor een premium prijs (één set packing cubes kostte bijvoorbeeld al meer dan €50).

15 de abril de 2026

Resposta da Reismonkey

Bedankt voor je eerlijke review. Allereerst fijn om te horen da de meeste items goed bevallen. Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent over de packing cubes, zeker omdat je voor deze prijs een premium product mag verwachten en wij ook veel aandacht besteden aan de juiste afwerking en kwaliteit van onze producten.

Wat je beschrijft herkennen we gelukkig niet als iets dat normaal gebeurt. We gebruiken SBS-ritsen, een van de beste en meest gebruikte ritsen in premium reisproducten. De packing cubes zijn juist ontworpen om onder spanning gebruikt te worden en worden door de meeste klanten probleemloos gebruikt.

In sommige gevallen kan de compressierits lastig sluiten wanneer er stof tussen de rits komt. Vooral bij compressieritsen is het belangrijk om de stof tijdens het sluiten goed naar binnen te duwen. Wanneer je dat doet, sluit de rits normaal gesproken soepel en zonder problemen. Wellicht kunnen we je hier nog wat extra tips over geven.

Dat neemt natuurlijk niet weg dat jij hier wel last van hebt gehad, en dat vinden we erg vervelend. Stuur gerust even een mail naar info@reismonkey.nl
, eventueel met een foto of korte video. Dan geven we je direct tips om het op te lossen, zodat je ook dit product weer met plezier kunt gebruiken. Mocht er toch iets mis zijn met jouw set, dan kijken we uiteraard graag mee naar een passende oplossing.

Gideon

Superleuk

26 de março de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Flightbag na 1x gebruik kapot

Flightbag na 1x gebruik kapot. Reismonkey biedt geen oplossing en mijn review van het product op hun site wordt simpelweg niet geplaatst. Ik zou Reismonkey dus niet aanbevelen.

17 de janeiro de 2026

Resposta da Reismonkey

Wat vervelend dat je flightbag beschadigd is geraakt. Op basis van de foto’s lijkt het te gaan om schade door externe impact, wat normaal gesproken niet onder onze productgarantie valt. We begrijpen dat dit teleurstellend is en hebben je inmiddels persoonlijk benaderd om dit verder toe te lichten.

Wat betreft je review op onze website: reviews worden bij ons eerst gecontroleerd op spam en ongepaste inhoud voordat ze geplaatst worden. Inhoudelijke kritiek wordt uiteraard gewoon gepubliceerd. Deze review was nog niet verwerkt, maar is inmiddels gepubliceerd.

Mocht je nog vragen hebben, dan denken we graag met je mee.

Reismonkey packingcubes

Snel geleverd ...goede kwaliteit... mooi om te zien...ik had er van temu 15 euro ...maar na 1x weg moeten gooien goedkoop is meestal geen goeie koop inderdaad ...de zakken zijn al heel vaak meegegaan op reis met mezelf en sinds kort is mijn zoon ook fan ...heb nu de nektasjes besteld ...ben benieuwd....

26 de dezembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Ik kan er kort over zijn: super en efficiënt

Ik kan er kort over zijn, de verschillende items van Reismonkey werken heel plezierig. Voor ons tijdens 2 weken safari door Afrika met meerdere loges waar wij sliepen, dus leven uit de koffer/tas. De verschillende ‘tassen’ zijn dan zeer makkelijk om te gebruiken. Een mogelijkheid voor tabellen zou wel handig zijn

15 de fevereiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Slechte kwaliteit en klantvriendelijkheid

Ik kreeg packing cubes met allemaal losse draadjes eraan. Toen ik ze binnen kreeg zou ik al bijna op vakantie gaan. Hierover heb ik ze gemaild en ze gaven aan dat ik me geen zorgen hoefde te maken en het na mijn reis geregeld zou worden. Na mijn reis werd gezegd dat ze er niks mee gingen doen en gebruikte packing cubes niet teruggestuurd kunnen worden. Als ik het vantevoren had geweten, dan had ik ergens anders goedkopere besteld. Reismonkey zegt zelf dat hun bedrijf staat voor klantvriendelijkheid en kwaliteit. Ik heb van beide niks gemerkt.

31 de maio de 2025

Hi Lieke,
bedankt dat je de moeite hebt genomen om je ervaring te delen. Vervelend om te horen dat dit voor jou zo is verlopen, onze excuses dat dit zo is overgekomen.

We begrijpen dat je vlak voor je vakantie zekerheid wilt over de kwaliteit van je aankoop. In jouw geval ging het om twee losse draadjes die tijdens de productie niet volledig waren afgeknipt. Op basis van de foto’s bleek dat de naden intact waren en de packing cubes technisch goed functioneren zoals je mag verwachten.

Om die reden hebben we geadviseerd de draadjes af te knippen, wat geen invloed heeft op de kwaliteit, het uiterlijk of levensduur van het product. Uiteraard heb je bij ons altijd garantie op productiefouten, zoals defecte naden of ritsen. Mocht daar alsnog sprake van zijn, dan denken we graag met je mee.

We vinden het jammer dat dit toch een negatieve ervaring voor je is geweest en danken je voor je feedback. Hopeljk alsnog veel plezier met jouw packing cubes en mocht je nog tegen problemen aanlopen staan we klaar om je te helpen!

Gideon
Team Reismonkey

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.