God information om forløbet og opfølgning på sagen. Rejseforsinkelse bliver ved at sende krav, når de mener, det er rimeligt at forvente kompensation. Og vandt også sagen for os til sidst.
Leia as opiniões dos outros
Det gik hurtigere end forventet med at inddrive vores refusion. Kommunikationen var lidt besværlig i begyndelsen af processen - det var svært at forklare præcis hvad vores oplevelse med flyselskabet... Ver mais
Det er supernemt at oprette en sag, og jeg er blevet godt orienteret om processen undervejs. Det tog i mit tilfælde ret lang tid, men det var flyselskabet der trak den i langdrag.
Efter at have henvendt os og indsendt turens rejsedokumenter, tog Rejseforsinkelse over og klarede hele det videre forløb. Og blev ved med at arbejde for vores situation. Hvilket de gjorde rigtig godt... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Du kan have ret til en kompensation på op til 4.500 kr. hvis dit fly er blevet forsinket, aflyst eller overbooket indenfor de seneste 3 år. Rejseforsinkelse.dk tilbyder flypassagerer at overdrage deres krav på kompensation og refusion til os. Efter kreditorskiftet sørger vi for at inddrive kompensation og refusion fra flyselskaberne efter bestemmelserne om passagerrettigheder og forbrugerbeskyttelse. Vi garanterer, at ingen har højere betalingsprocent end vores selskab, når vi får overdraget dit krav rettet mod flyselskabet.
Informações de contacto
Vestergade 5B, 8000, Aarhus C, Dinamarca
- +45 70 66 66 00
- kontakt@rejseforsinkelse.dk
- rejseforsinkelse.dk
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
Kan klart anbefales
Det gode ved Rejseforsinkelser er at de gør alt og oplyser hele tiden hvor lang de er i ens sag.
Meget betryggende kan klart anbefales
Trods modstand fra lavprisselskabet…
Trods modstand fra lavprisselskabet Transavia, fik jeg alligevel medhold og fik udbetalt ca. halvdelen af det beløb, som kompensationen udgjorde.
Jeg blev overrasket over at halvdelen…
Jeg blev overrasket over at halvdelen af ens erstatning gik til rejseforsinkelse.dk
Men den detalje må jeg have overset i vilkårene
De tog bare opgaven på sig
De tog bare opgaven på sig. Ikke en nem opgave. De klarede det😊
Vi blev hjulpet og hele tiden holdt up…
Vi blev hjulpet og hele tiden holdt up to date.
Fungerer perfekt!
God information hele vejen igennem
God information hele vejen igennem. Stor anbefaling herfra
Jeg fik mine penge tilbage efter 1.5…
Jeg fik mine penge tilbage efter 1.5 måned, selvom KLM ikke ville betale til at starte med.
Det var en super god oplevelse.
Fik mail fra Rejseforsinkelse i dag
Fik mail fra Rejseforsinkelse i dag, med besked om, at Ryanair havde vundet sagen. En sag som har været 18 måneder undervejs. Desværre fremsender rejseforsinkelsen ikke et kopi at dommen men beskriver blot “ Domstolene finder helt konkret, at kravet ved en samlet vurdering falder uden for anvendelsesområdet for passagerrettighedsforordningen, da Ryanair behørigt har dokumenteret, at de er ansvarsfritaget for at udbetale kompensation”
Savner et kopi af afgørelsen som dokumentation, da ovenstående næppe er rettens ord.
Super arbejde!
Super arbejde!
Det er allerede anden gang på kort tid, at I har hjulpet mig med at få erstatning for en forsinket flyvning. Hele processen var hurtig, professionel og helt uden problemer. Jeg er meget tilfreds og kan varmt anbefale jeres service!
Nemt de laver alt arbejdet
Nemt de laver alt arbejdet, man skal bare give diverse oplysninger og de søger for resten.
De lykkes med at få anerkendt en…
De lykkes med at få anerkendt en erstatning :-)
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.