Informações sobre a empresa

1. Fábrica de cosméticos
  2. Médico

Escrito pela empresa

Rejuvenate er en kosmetisk speciallægeklinik i Rødovre Centrum der tilbyder behandlinger med botox og filler i ansigtsregion. Rejuvenate er for alle voksne der ønsker en æstetisk udbedring af ansigtet, uden brug af kirurgi. Behandling foretages kun af læger, så du er i trygge hænder.

Informações de contacto

1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Classificada 1 em 5 estrelas

Meget dårlig og uprofessionel læge

Meget dårlig og uprofessionel læge. Kan på ingen måde anbefales.

2 de dezembro de 2025
logótipo da Rejuvenate

Resposta da Rejuvenate

Kære Thor
Jeg kan ikke genkende din anmeldelse, da du hverken er konsulteret eller behandlet hos Rejuvenate før.

Vh
Gazelle Doroudian

Anmeldelse nr. 2

Kære Gazelle

Jeg har ikke skrevet min anmeldelse til den forkerte klinik. Det er netop din klinik, jeg refererer til, og oplevelsen står meget klart for mig.

Jeg var til konsultation hos dig sammen med min mor. At du ikke kan genkende mig eller huske situationen, ændrer desværre ikke på min oplevelse – det understreger snarere den manglende opmærksomhed, jeg allerede beskrev i min anmeldelse.

Jeg tager ikke fejl af hverken klinik eller læge. Og nej, det er ikke let at forveksle en læge ved navn Gazelle med en anden.

Min anmeldelse er skrevet ærligt og ud fra min personlige oplevelse, som jeg står fuldt ved.

Venlig hilsen
Maria

14 de dezembro de 2025
logótipo da Rejuvenate

Resposta da Rejuvenate

Kære Maria
Jeg ser mange patienter hver eneste dag, og på trods af det, husker jeg så godt som alle der har været hos mig før, specielt i rejuvenate og helt særligt hvis én har haft en dårlig oplevelse. Din beskrivelse kan jeg endnu ikke genkende, men jeg vil da gerne tilbyde en dialog herom. Du er velkommen til at kontakte mig på tlf. 52407752

Vh
Læge, Gazelle Doroudian

Classificada 1 em 5 estrelas

They got my money and no knee brace

They got my money and no knee brace. March 31. Yesterday they tried to get 37 and change I did chat just now they wanted me to put 5 down on my card and charge me money this was their chat help me I got scammed all my money and they sent it to Bitcoin and Cashapp knew who got my money and did not reburse me due to it went to bitcoin

31 de março de 2025

Jeg kan se

Jeg kan se, at der er stor forskel på, hvordan læge Gazelle behandler sine patienter i sin private klinik og som læge i almen praksis i det offentlige. Gazelle er chokerende usympatisk, uprofessionel og decideret ligeglad med sine patienter i det offentlige, og jeg håber derfor, at man prøver en offentlig konsultation af med hende, så man kan vurdere, om hun er et menneske, man ønsker behandling af i privat regi.

24 de março de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Great experience

The staff here are very knowledgeable about all the procedures and products… the newest technology makes it almost painless… such a great experience… more appointments to come! Wonderful results!!!

13 de agosto de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

ELSKER!

Fantastisk oplevelse! Lægen er utroligt venlig og imødekommende. Hendes professionelle tilgang skaber en virkelig tryg atmosfære, især for en første gangs kunde som mig. Og resultaterne efter behandlingen er intet mindre end fantastiske! 😍 Kan helt klart anbefale dette sted.

30 de novembro de 2023
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais