RekenRecycle Opiniões

TrustScore: 4 em 5

4,1

Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Eerlijke prijs. De bestelling was vertraagd, maar daar werd goed over geïnformeerd.

Classificada 4 em 5 estrelas

Heb een reken machine gekocht hier is helemaal in goede staat binnengekomen alleen een paar schrammentjes op de achterkant maar hij werkt gewoon goed

Informações sobre a empresa

1. Loja de segunda mão

Welkom bij RekenRecycle.nl! Sinds begin 2025 bieden wij een betrouwbare manier om refurbished grafische rekenmachines te kopen tegen een scherpe prijs. Al onze rekenmachines zijn zorgvuldig gecontroleerd en volledig gereviseerd indien nodig, zodat ze weer in topconditie zijn voor gebruik. Bij RekenRecycle.nl kun je rekenen op snelle levering: je bestelling wordt binnen 1-2 werkdagen met PostNL verzonden. Bovendien worden alle rekenmachines geleverd met een beschermklep en de benodigde kabel, zodat je meteen aan de slag kunt. We geloven in het verlengen van de levensduur van apparaten en bieden kwaliteitsproducten die zowel milieuvriendelijk als betaalbaar zijn. Of je nu een student bent of een professional, bij ons vind je de perfecte rekenmachine voor een eerlijke prijs. Heb je nog een grafische rekenmachine liggen die je niet meer gebruikt? Ook die nemen we graag over, lever hem eenvoudig in bij RekenRecycle.nl en ontvang een eerlijke vergoeding! We zorgen voor een snelle en soepele afhandeling, zonder gedoe. Zo krijgt jouw oude rekenmachine een tweede leven en jij een mooi bedrag terug.

Informações de contacto

Bom

TrustScore: 4 em 5

21 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente leva mais de um mês para responder

Todas as opiniões

13 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 4 em 5 estrelas

Goed, maar niet zo snel als beloofd.

Bestellen ging vlot, en het refurbished product ziet er als nieuw uit. Communicatie had beter gekund. In plaats van levering binnen twee dagen zoals beloofd, ontvingen we na twee dagen een mailtje dat het een week ging duren. Na 8 dagen een mail gestuurd voor een update omdat we anders de aankoop wilden ontbinden. Hierop ontvingen we een excuusmail vanwege de slechte communicatie en een track en trace code voor onze bestelling. Uiteindelijk na 10 dagen de bestelling ontvangen. De prijs was echter goed en het artikel als nieuw. Eén ster aftrek vanwege de communicatie en late levering.

14 de julho de 2026

Resposta da RekenRecycle

Bedankt voor uw compliment en ook voor de feedback, we streven ernaar om de zowel de communicatie als de levertijd te verbeteren in de toekomst!

uitstekend product

uitstekend product, als nieuw, keurige prijs, goed verpakt voor verzending, zeer snel geleverd.

6 de julho de 2026

Classificada 2 em 5 estrelas

De rekenmachine is niet eens…

De rekenmachine is niet eens schoongemaakt en erg veel gebruikssporen.

2 de julho de 2026

Resposta da RekenRecycle

Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons dat de rekenmachine niet aan uw verwachtingen voldeed op het gebied van netheid. Dat is niet de standaard die we nastreven. Neem gerust contact met ons op via rekenrecycle@gmail.com als u dat nog niet gedaan heeft, dan kijken we samen naar een passende oplossing.

Classificada 4 em 5 estrelas

Heb een reken machine gekocht hier is…

17 de junho de 2026

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik wou een retour doen en werd via…

Ik wou een retour doen en werd via mailcontact goed en snel geholpen. Wacht nog op het geld maar erg goeie service

27 de maio de 2026

Classificada 3 em 5 estrelas

Oplossing gericht

Na een wat tegenvallend exemplaar ben ik kleurige geholpen en heb de rekenmachine kostenloos mogen omruilen. Nette service:-)

2 de junho de 2026

Resposta da RekenRecycle

Bedankt voor uw review. Jammer om te horen dat u niet tevreden bent met de staat van de ontvangen rekenmachine. Al onze rekenmachines zijn tweedehands, maar het is uiteraard wel de bedoeling dat ze netjes functioneren en in een goede cosmetische staat verkeren.

Neem gerust contact met ons op. We sturen u graag kosteloos een vervangend exemplaar dat beter aan uw verwachtingen voldoet, of we zoeken samen naar een andere passende oplossing.

Later toegevoegd: Fijn dat u uiteindelijk toch naar tevredenheid geholpen kon worden met uw rekenmachine!

Classificada 5 em 5 estrelas

Fijn contact en goede verkoop

Fijn contact, snelle en soepele verkoop van mijn rekenmachine.

8 de novembro de 2025

Resposta da RekenRecycle

Bedankt voor uw positieve review, we zijn blij om te horen dat u tevreden bent over onze service!

Grafische rekenmachine

Snelle reactie op vragen en retour.

10 de outubro de 2025

Rekenmachine verkocht

Ik heb mijn grafische rekenmachine verkocht via RekenRecycle en dat ging super eenvoudig en snel. Het proces was duidelijk en het geld stond binnen 5 minuten op mijn rekening. Heel fijn dat mijn rekenmachine zo een tweede leven krijgt in plaats van in de kast te blijven liggen. Zeker een aanrader!

21 de setembro de 2025

Prima levering

Juiste product, snel geleverd voor een nette prijs.

11 de setembro de 2025

Resposta da RekenRecycle

Bedankt voor uw review! Fijn dat u tevreden bent.

Erg goede service!

Erg goede comminicatie. Snelle reactie, duidelijke vragen en stappen bij de verkoop van mijn tekenmachine.
Makkelijke betaling via tikkie of betaalverzoek.

17 de julho de 2025