Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Den virker godt på smertene mine.Bruker den også bare på varme.Kan ikke bruke den på nakke min,diverre,men hodedelen virker også på andre steder. Veldig fornøyd.Rask levering.

Classificada 4 em 5 estrelas

Veldig deilig varme i madrassen, massasjekulene i nakkestrøtten med varme er fantastiske og gode å bruke på legger og lår også. Hadde trodd at det var massasje i selve madrassen, ikke bare vibrasjon.... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Spa de dia
  2. Tratamento para pés
  3. Loja de materiais para massagem

Escrito pela empresa

Hos Reliefr arbejder vi hver dag for at gøre en reel forskel for mennesker, der oplever smerter, spændinger eller ubehag i kroppen. Vores mission er at skabe gennemtænkte og pålidelige produkter, der bidrager til mere velvære, ro og bevægelsesfrihed i hverdagen. Vi tror på, at selv små forbedringer i komfort kan have stor betydning for livskvaliteten. Vi går aldrig på kompromis med kvalitet. Frem for at tilbyde mange produkter fokuserer vi på færre, men bedre løsninger, som er udviklet med omtanke og grundigt testet. Hvert produkt er designet til at støtte og aflaste udsatte områder som fødder, knæ, lænd, nakke og skuldre, hvor mange oplever daglige gener. Målet er at gøre almindelige aktiviteter nemmere og mere behagelige, uanset om du er aktiv, stillesiddende eller et sted midt imellem. Tryghed og tillid er vigtige værdier for os. Derfor tilbyder vi hurtig levering, 30 dages returret og ærlig kundeservice, hvor vi altid stræber efter at give klare svar og personlig hjælp. Vi lytter til vores kunder og bruger deres erfaringer aktivt til løbende at forbedre vores produkter og service. Reliefr er et dansk brand med fokus på ansvarlighed, kvalitet og gennemsigtighed. For os handler det ikke kun om at sælge produkter, men om at støtte mennesker i at leve et mere komfortabelt liv med større frihed til at bevæge sig og færre begrænsninger i hverdagen.

Informações de contacto

1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Classificada 5 em 5 estrelas

Den virker godt på smertene mine.

Veldig fornøyd.Rask levering.

17 de abril de 2026

Hei Solfrid,

Tusen takk for din flotte anmeldelse!✨

Det gleder oss veldig å høre at produktet hjelper mot smertene dine, og at du også har god nytte av varmefunksjonen. Så bra at du kan bruke hodedelen flere steder.

Takk for at du deler opplevelsen din – og for de hyggelige ordene om rask levering 🥰

10 de abril de 2026

Hej Karen,

Tusind tak for din anmeldelse 😊

Dejligt at høre, at du er tilfreds med den hurtige levering! 🤍

Hurtig levering.

10 de abril de 2026

Hej Jonna,

Tusind tak for din anmeldelse 🥰

Dejligt at høre, at du er tilfreds med den hurtige levering!

super good

It makes my feet calm

29 de março de 2026

Hi Lisa,
Thank you so much for your lovely review 🤍

We’re really happy to hear that it helps and brings calm to your feet – that’s exactly what we hope for 🥰

Thank you for sharing your experience!

Best Regards,
Sophia from Reliefr.

Classificada 5 em 5 estrelas

Snabb och smidig leverans.

Snabb och smidig leverans. Produkten ser fin ut och är lätt att använda. Måste testa det i längre tid innan jag kan bedöma hur bra det verkar.

8 de abril de 2026

Hej Berit,
Stort tack för din fina recension 🤍

Vad härligt att höra att leveransen var snabb och smidig, och att produkten känns enkel att använda. Vi hoppas att du blir riktigt nöjd när du har testat den lite längre 🥰

Tack för att du delar din upplevelse!

Sophia från Reliefr.

Hurtig betjening

Hurtig betjening

Hej Søren,
Tusind tak for din anmeldelse 🤍

Det glæder os at høre, at du oplevede hurtig betjening. Det sætter vi stor pris på 🥰

Classificada 5 em 5 estrelas

CloudMat Pro er et fint alternativ til…

CloudMat Pro er et fint alternativ til den ægte vare. Imponerende hurtig levering!

Hej Mads,

Tak for din flotte anmeldelse 🤍

Dejligt at høre, at du er tilfreds med CloudMat Pro, og at leveringen var hurtig 🥰

Vi sætter stor pris på din feedback!

Dejlig😵‍💫

Jeg har næsten lige fået den men jeg syntes allerede min hælesporer er ved at forsvinde men det kan jo ikke være rigtig. Nu har jeg haft hælesporen i mega lang tid så det ville være for megetaf dét gode men den er rigtig dejlig

Hej Mariann,

Tak for din flotte anmeldelse!

Hvor er det dejligt at høre, at du allerede mærker en forskel! Selvom det kan føles næsten for godt til at være sandt, så er det ikke unormalt, at øget blodcirkulation og massage kan give hurtig lindring – især ved hælsporer 🥰

Vi er så glade for, at du er glad for den, og håber den fortsætter med at gøre en forskel for dig 🤍

Classificada 5 em 5 estrelas

Fodlux hjalp på smertene i foten…

Fodlux hjalp på smertene i foten (tingling). Jeg kjenner gulvet nå, før var det som å gå på puter. Jeg har også sluppet å ta smertestillende tabletter om natta.

7 de abril de 2026

Hej Kristján,

Tusen takk for din flotte anmeldelse 🤍

Det gleder oss virkelig å høre at Fodlux har hjulpet på smertene i foten din, og at du nå kan kjenne underlaget igjen – det er akkurat den forskjellen vi håper å skape ✨

Takk for at du deler opplevelsen din, det betyr mye for oss!

Classificada 5 em 5 estrelas

Sender og modtager hurtigt et super…

Sender og modtager hurtigt et super godt prudukt

7 de abril de 2026

Hej Søren,

Tusind tak for din 5 stjernede anmeldelse – det sætter vi stor pris på 😊

Det er dejligt at høre, at både levering og produkt lever op til forventningerne.

Classificada 4 em 5 estrelas

den lindre i føderne bruger den 3-4…

den lindre i føderne bruger den 3-4 gange i døgnet

27 de março de 2026

Hej Ejvind,

Tusind tak for din 4 stjernede anmeldelse, det sætter vi stor pris på 🤍

Det er dejligt at høre, at den lindrer dine fødder, og at du bruger den 3-4 gange i døgnet ✨

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg købte et massageapparet.

Jeg købte et fod massageapparet den 21. september 2025. Efter flittig brug blev der slidt hul i det tynde overtræk. Med en kort beskrivelse samt et foto kontaktede jeg reliefr, for at høre hvad jeg skulle gøre.
Jeg fik hurtigt svar tilbage, om at garantien på 2 år stadig gjaldt, hvorfor de blot ville sende mig en ny. Sjældent har jeg oplevet så flot en service. Tak til reliefr som jeg varmt kan anbefale.

8 de abril de 2026

Hej Lena,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse, din anbefaling og for at dele din oplevelse 🥰

Det glæder os virkelig at høre, at du er tilfreds med både produktet og vores service. Vi bestræber os altid på at gøre det så nemt og trygt som muligt for vores kunder – også når noget uforudset opstår 🤍

Classificada 5 em 5 estrelas

Nem bestilling og hurtig levering kan varmt anbefale Reliefr

29 de março de 2026

Hej Sonja,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og din anbefaling 🤍

Det betyder rigtig meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse med både bestilling og levering – det er lige præcis det, vi stræber efter ✨

Mvh, Sophia fra Reliefr.

Alt var godt

Alt var godt , hurtig levering 👍🏻👍🏻😀

5 de abril de 2026

Hej Kenneth,

Tak for din flotte anmeldelse ☺️

Det er dejligt at høre, at alt er godt og at leveringen var hurtig! ✨

Hurtig levering af fodlux

Hurtig levering af fodlux
Den kom dagen efter jeg havde bestilt den

30 de março de 2026

Hej Lisbeth,

Tak for din anmeldelse!🤍

Dejligt at høre, at du oplevede hurtig levering og allerede kunne hente din Fodlux dagen efter – det er lige præcis den oplevelse, vi ønsker at give ✨

Classificada 5 em 5 estrelas

Nemt og hurtigt ekspition.

Nemt og hurtigt ekspition.

27 de março de 2026

Hej Jette,

Tak for din anmeldelse!

Dejligt at høre, at du oplevede en nem og hurtig ekspedition. Det sætter vi stor pris på ✨

Classificada 5 em 5 estrelas

God service og godt produkt

Virkelig god service og imødekommenhed fra Reliefr!
Den Fodlux Pro jeg har købt vil jeg gerne anbefale varmt.

5 de abril de 2026

Hej Anders,

Mange tak for din flotte anmeldelse og din anbefaling! ☺️

Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med vores service og din Fodlux Pro 🤍

Fin levering

Fin levering, jeg har kun haft maskinen et par dage men virkningen lover godt

1 de abril de 2026

Hej Linda,

Tak for din fine anmeldelse!

Det glæder os rigtig meget at høre, at virkningen lover godt efter et par dage. Vi håber, du bliver endnu gladere for den med tiden 🥰

Sophia fra Reliefr.

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais