Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jag trodde att min bestämning från relode var jätte sen men redan efter första mailet fick jag svar inom 10 minuter vilket är fantastiskt och fick ett väldigt moget och fint svar extremt bra service,... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Förstående bemötande från personal. Allt har bara gått hur smidigt som helst fast det krånglat med leveransen. Jag noterade inte att det stod fel postnr, ska verkligen vara mer uppmärksam på det nästa... Ver mais

3,9

Bom

TrustScore: 4 em 5

71 opiniões

Classificada 1 em 5 estrelas

Försökte reklamera ett par tights som…

Försökte reklamera ett par tights som gått sönder, det är TREDJE gången som jag reklamerade samma fel på samma produkt. Har fått ersättningsprodukt innan men nu var det tydligen vanligt slitage. Ai genererad kundservice som är noll tillmötesgående.

14 de abril de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Beställde en träningstopp som kom hem…

Beställde en träningstopp som kom hem till mig med en massa vita ränder som liknande dammfläckar. Svaret av relode var att tvätta plagget. Känns inte rimligt att behöva tvätta en nyinköpt tröja. Tidigare varit nöjd kund med detta var absolut sista gången jag beställt ifrån företaget.

7 de abril de 2026

Grym chatservice!

Jag saknade ett svar på en fråga gällande mina intjänade poäng och kontaktade Relode via deras chat. Inom 30 sekunder hade jag en supertrevlig tjej på tråden som snabbt hjälpte mig med mitt ärende. Enormt uppskattat, då man är bra trött på dessa chatbotar som de flesta kör med nu för tiden.

31 de março de 2026

Förstående bemötande från personal

Förstående bemötande från personal. Allt har bara gått hur smidigt som helst fast det krånglat med leveransen. Jag noterade inte att det stod fel postnr, ska verkligen vara mer uppmärksam på det nästa gång.

20 de março de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Min första order hos Relode och jag är…

Min första order hos Relode och jag är otroligt nöjd!
Fantastisk service, snabba och tydliga svar vid frågor och leverans som gick SÅ snabbt. Kommer absolut att handla här igen och kan verkligen rekommendera vidare!

5 de fevereiro de 2026

SKITSERVICE!

Träningstight för 799 kr som enligt beskrivningen ska tåla intensiv träning, men som nopprade sig på rumpan efter 3-4 användningar. Reklamationen avslogs och jag hänvisades istället till ARN, istället för att Relode tog ansvar. Service och bemötande under ALL KRITIK!! känner mig grundlurad. Rekommenderar INTE!!!!!

11 de fevereiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Beställde tights o sport bh på nätet…

Beställde tights o sport bh på nätet och tyckte inte om tightsen då materialet kändes väldigt tunnt och billigt, så skickade en retur på dem. Fick information att det skulle ta 5-7 dagar innan de hanterade min retur så jag hade gott om tid innan jag behövde betala fakturan på KLARNA. Men de återkom aldrig och falturan på klarna låg väntande. Efter att två veckor gått och jag fortfarande inte fått någon respons från dem insåg jah att jag behävde kontakta dem och fråga vad som hänt. Letar på hemsidan och upptäcker att de endast har kundservice via mail, det går inte att ringa överhuvudtaget. Mycket irriterande då jag inte vill lägga tid på att sitta o maila och vänta på svar då misstaget är deras! Blev endel mailande och en hel del väntade på svar då de har 48h policy att svara på mail och då inte utifrån det första mailet som skivkats utan de 48 timmarna börjar tydligen om efter varje mail!? dvs mkt tid och energi från mig som kund när det är de själva som gör misstaget och inte återkopplar i tid angående returen. Kommer inte handla hos dem igen och vill typ slänga strumporna jag köpte med deras logga på, vill inte sprida deras namn.

27 de janeiro de 2026

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.