Remodius Opiniões 54

TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Natuurlijk weer slecht voorbereid voor mijn reis naar Thailand.. Op de valreep nog even een wereldstekker en packing cubes gekocht bij Remodius. Razendsnel geleverd en kwaliteit nog beter dan wat je z... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik ben vaak onderweg en was al lang op zoek naar een praktische oplaadoplossing. Vroeger moest ik altijd meerdere adapters meenemen, maar met de Nomadis Mini Travel Adapter is dat eindelijk ver... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Classificada 5 em 5 estrelas

Onlangs de Wereldadapter PRO, Unilink-kabel en de 8-pack packing cubes besteld via een bundelactie. De website is erg overzichtelijk en de communicatie over de bestelling was duidelijk. De leveri... Ver mais

Informações sobre a empresa

Remodius staat voor vrijheid, innovatie en avontuur. Ons doel is om remote workers te helpen los te breken van traditionele beperkingen. Met innovatieve, praktijkgeteste producten transformeren wij elke plek ter wereld in een efficiënte, stressvrije werkplek, zodat werk en reizen gecombineerd kunnen worden in een lifestyle.

Informações de contacto

4,6

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

54 opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Fijne service

Prettige service, snelle reactie op vraag per mail. Meeleven of het was gelukt om wereldstekker op tijd te krijgen.

30 de junho de 2025
Classificada 4 em 5 estrelas

Een erg goede reisstekker

Een erg goede reisstekker. Goede kwaliteit. Veel aansluitingen. Ook worden de aangesloten apparaten snel opgeladen. Een aanrader dus deze reisstekker.

4 de junho de 2025

Topkwaliteit!

Topkwaliteit!
De wereldstekker Nomadius World Travel Adapter PRO besteld en een Nomadius ProCharge 2M.
Was binnen een dag geleverd.
Stekker is van super degelijke kwaliteit.
De ProCharge bleek het niet te doen, netjes mail ontvangen met vraag kleine video te maken, en toen is binnen 2 dagen kosteloos een nieuwe ProCharge opgestuurd.

5 de maio de 2025

UItstekende service

Er was een technisch probleempje met de monitor maar dat is snel, vriendelijk en behulpzaam opgelost.
Verder een kwalitatief goede monitor.

2 de abril de 2025

Krachtig!

Doet wat het moet. Nodig opzet stukken. Batterij gaat lang mee. Krachtig!

6 de fevereiro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

De ultieme reisadapter voor elke bestemming!

Ik ben vaak onderweg en was al lang op zoek naar een praktische oplaadoplossing. Vroeger moest ik altijd meerdere adapters meenemen, maar met de Nomadis Mini Travel Adapter is dat eindelijk verleden tijd!

✔ Compact & licht – Past perfect in elke tas en neemt nauwelijks ruimte in.
✔ Krachtig – Met 25W USB-C en 18W QC USB-A kan ik zowel mijn telefoon als mijn laptop moeiteloos opladen.
✔ Wereldwijd bruikbaar – Dankzij de vier stekkertypes (US, EU, AUS, UK) kan ik hem overal gebruiken.
✔ Universele spanning – Werkt binnen het bereik van 100-240V, dus ideaal voor internationale reizen.

31 de janeiro de 2025
Classificada 2 em 5 estrelas

Twee opladers kapot binnen enkele weken

Opladers werken goed, maar van de vier die ik er sinds oktober/november heb, zijn er twee kapot. Eentje is doorgebrand en de andere is afgebroken in de iPad van m’n zoon. Al acht jaar gebruik ik Apple producten en opladers van diverse kwaliteitsklasse en dit is nog nooit eerder gebeurd. Als er meer mensen met dit probleem zijn, is het een kwaliteit/productie probleem.

29 de dezembro de 2024
logótipo da Remodius

Resposta da Remodius

Beste Delilah,

Wat vervelend om te horen dat je deze ervaring hebt gehad met onze opladers! Dit is absoluut niet de ervaring die we onze klanten willen geven.

Zou je een mailtje kunnen sturen naar support@nomadius.com? We lossen dit graag snel voor je op! 🙏

Met avontuurlijke groet / Adventurous greetings,

Team Nomadius

Uitstekende service!

Tijdens onze intercontinentale reis ging onze wereldstekker kapot. Na thuiskomst hebben we direct contact opgenomen met de verkoper en een filmpje van het defect meegestuurd. Tot onze verrassing kregen we vrijwel meteen een reactie terug. De verkoper stuurde ons een nieuwe wereldstekker op, zodat we op tijd klaar waren voor onze volgende reis buiten Europa. Deze snelle en klantgerichte service heeft ons echt geholpen. Absoluut een aanrader!

21 de outubro de 2024

Super goed

Het product is erg fijn, de levering was enorm snel en alles was erg netjes verpakt. Over alles een erg positief beeld!

10 de novembro de 2024

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.