Leia as opiniões dos outros

Classificada 2 em 5 estrelas

Bondefangeri er deres have service .Der bliver lavet aftale om de skal hjælpe med haven . Der bliver klippet hæk klippet hæk beskåret hække og lavet flise rens . Især under fliserensen som ha... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg vil klart anbefale et samarbejde med renice have service med Thomas og Jan. De to gør et godt stykke arbejde og er flittige og gør en ekstra indsats.

Informações sobre a empresa

1. Serviço de limpeza
  2. Empregados de limpeza
  3. Serviço de limpezas comercial
  4. Jardineiro
  5. Serviços de limpeza doméstica

Informação fornecida por diversas fontes externas

Renice service er et rengøringsfirma der tilbyder serviceydelser til alle former for virksomheder og private.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a opiniões negativas

Classificada 5 em 5 estrelas

Man kan lede længe efter en god…

Man kan lede længe efter en god samarbejdspartner, eller man kan vælge Renice fra start. Det skulle vi have gjort. Vi har samarbejdet med Renice i 1 år uden nogen som helst problemer. Alt fungere og vi har fået mere end vi har aftalt fra start. Oplever kun Renice som, serviceminded og pligtopfyldende. Kan varmt anbefale at samarbejde med Renice! De tager deres kunder seriøst og overholder deres aftaler. Derfor er vi glade for at samarbejde med dem.

20 de novembro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har brugt Renice både til indendørs…

Vi har brugt Renice både til indendørs og udendørs serviceydelser i næsten 2 år uden at kunne pege på ret meget der ikke var gjort ordentligt, og skulle der være noget blev det rettet ret hurtigt, der var lidt i starten men det var mere at få det kørt ind rigtigt, hvilket altid tager lidt tid.
Kan varmt anbefale dem og de har en fornuftig pris.

25 de janeiro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Igennem længere tids samarbejde med…

Igennem længere tids samarbejde med renice og især Jan S. Er jeg yderst til tilfreds med både kommunikationen og tilrettelæggelse af de diverse opgaver. Samarbejdet og de pligtopfyldende mennesker i kulissen gør det til en fornøjelse at arbejde sammen med og for. Tvivl ikke på de stræber for at gøre alle parter glade :)

19 de setembro de 2025
Classificada 2 em 5 estrelas

Bondefangeri

Der bliver klippet hæk klippet hæk beskåret hække og lavet flise rens .
Især under fliserensen som han skamroser til skyerne som ej i får aldrig ukrudt igen så det meget vigtigt i får sådan en ser man mænd der mere har travlt med at snakke i telefon end lave den flise rens .
Nå men resultatet efter det her er fliserne nærmest er blevet til en græsplæne der nok 4 dobbelt græs i og æbletræet er gået ud .
Så de bondefanger folk til at få en dyr fliserenes som ikke virker skal ske.
50000 fattigere som renice synes er sådan et godt tilbud.
Jo bevares hvis det nu var rigtigt der i sagde
På deres kontor sidder der en der absolut kun vil have penge i kassen og ikke virker som hun vil løsd detnmed kunden.
De har jo fået deres penge så hvad er problemet ifølge hende .
Vil absolut ikke anbefale dem.

19 de setembro de 2025

Smmerhusrengøring

Endnu en gang har jeg brugt Renice til rengøring af mit sommerhus. Det er den femte gang jeg bruger dem og det er den samme professionelle rengøring og medarbejdere som har udført det.

Jeg fik mine vinduer pudset uden, at det var med i aftalen, så god dervice fik jeg.

5 de março de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Vi har faktisk samarbejdet med Renice…

Vi har faktisk samarbejdet med Renice en del år, med en ugentlig rengøring. Det har i perioder været godt, især hvis den tilsynsførende selv har gjort rent. Det har været mindre godt, når det har været andre. Der har været utallige mennesker igennem, utallige billede-tilbagemeldinger på dårlig rengøring, utallige gange hvor personer ikke er dukket op eller kun har været der for kort tid, utallige gange hvor tilbagemeldingen har været "vi tager det ekstra grundigt næste gang". Vi synes, vi har givet mange chancer, været forstående og egentlig bare har ønsket en ren arbejdsplads, uden hele tiden at forholde sig til om der gøres rent ordentligt. Samarbejdet sluttede med at jeg opsagde samarbejdet og fik at vide jeg ville blive kompenseret for de sidste 2 rengøringsgange samt få en gratis rengøring som kompensation for den dårlige rengøring. Renice valgte så at jeg ikke skulle betale for de 2 gange som lovet, men nøglerne blev returneret inden den sidste kompenserende rengøring skulle finde sted. Dvs de var faktisk ligeglade med om deres kunde ikke havde fået gjort rent i 2-3 uger. Jeg er virkelig skuffet over at de vælger at afslutte på den måde - og vi har ikke engang behandlet nogen dårligt. Vi ville egentlig bare gerne have gjort rent.
Det mest uprofessionelle jeg efterfølgende har oplevet er så at deres medarbejdere går ind og ind googleanmelder min virksomhed dårligt, selvom det er dem der ikke har levet op til deres egne rengøringsstandarder. Puha, igen ikke professionelt håndteret.

24 de março de 2025

Super god service

Super god service. Anbefaling herfra.

14 de junho de 2024

Kære Thomas

Du skal have mange tak for de ⭐⭐⭐⭐⭐ og din anbefaling! Det betyder meget for os, at du værdsætter vores arbejde, og vi er virkelig taknemmelige for din positive feedback.

Samtidig skal du have en stor tak for dit altid glade og venlige væsen - det er virkelig en fornøjelse at udføre opgaver for dig, og din positive energi smitter af på os hver gang. Uanset om vi kommer for at pudse vinduerne eller gøre rent, så er vi altid glade for at komme ud hos dig 😊

Og så skal vi heller ikke glemme den lækre kop friskbryggede kaffe ☕, som du ofte står klar med. Det er noget, vi virkelig sætter stor pris på! Det er en skøn lille detalje, der gør vores besøg hos dig endnu bedre hver gang!

Vi ser frem til mange flere opgaver og hyggelige stunder hos dig i fremtiden.
Tak!

Classificada 5 em 5 estrelas

Har haft rigtigt godt samarbejde med…Kvalitet

Har haft rigtigt godt samarbejde med Renice i flere år
det er dejligt at se at den god kvalitet forsætter og de er altid til at få fat i
mvh Malerfirmaet Vilen

3 de julho de 2024

Kære Ulrich

Vi sætter virkelig stor pris på din flotte anmeldelse og de ⭐⭐⭐⭐⭐, som du har givet os her. Det betyder meget for os at få så positiv feedback fra en kunde som dig 😊

Efter mere end 4 års godt samarbejde har vi lært dig at kende som en person, der selv lægger stor ære i at udføre et solidt stykke arbejde i dit malerfirma. Du har altid været omhyggelig med kvaliteten, og derfor er vi ekstra stolte over, at du anerkender kvaliteten i vores arbejde. Det er helt fantastisk at vide, at vores indsats lever op til dine høje standarder 👏

Vi glæder os meget til at tage fat på de næste opgaver for dig, og du kan altid regne med, at vi står klar, når du – eller vores andre herlige kunder – ringer ☎️ 🤙.

Vi ser frem til mange flere år med et godt samarbejde. Du må have en herlig dag - og endnu en gang tak for de fine ord 😊

Classificada 1 em 5 estrelas

Rengøringsmedarbejdere ved ikke hvad det vil sige at gøre rent

Jeg vil på det kraftigste advare andre imod at benytte RENICE. Jeg bestilte en flytterengøring, men da Renice havde været der første gang, var jeg indledningsvis i tvivl om de havde været der, men opdagede så, at der var tydelige fodaftryk af beskidte arbejdssko rundt omkring i huset, der var spildt jord og et forkert lyserødt rengøringsmiddel på sarte lyse trægulve, der lå et stykke nedtrampet tyggegummi på gulvet og kummefryseren var slukket med det resultat, at der stod ca 20 sm vand i forrådnelse. Jeg reklamerede og de kom og gav det endnu et forsøg, hvor de fik stoppet håndvasken i køkkenet og efterladt en masse cigaretskodder i forhaven, men ellers var der ingen forskel. jeg reklamrede igen, og de kom en tredje gang, hvor min mand tog i mod dem og de tilbragte 1,5 time i huset. Slutresultatet var dog så mangelfuldt, at vi reelt er endt med at gøre stort set alting selv. Jeg oplevede flere gange, at Renice medarbejdere sagde/skrev ting som beviseligt ikke var sande, så som at de var tilstede i huset, hvor det ikke var tilfældet, i det min mand selv var der og var i gang med at få ordnet den håndvask, som de havde stoppet. Det virker som om medarbejderne simpelthen ikke aner hvad det vil sige at gøre rent!

17 de junho de 2024

Hej Nina

Vi forstår fuldt ud din frustration og skuffelse, og vi tager din feedback meget seriøst. Der har været betydelige fejl i vores service i denne sag, og det er langt fra den standard, vi stræber efter. Som en seriøs virksomhed med mange års erfaring er det ekstra skuffende, når nogle blandt personalet fejler. Vi vil gerne undskylde en million gange for de problemer, du har oplevet, og vi sætter pris på, at der trods alt blev fundet frem til en løsning med et nedslag på fakturaen.

Vi har desuden taget konkrete skridt for at forbedre vores procedurer og kommunikation for at sikre, at lignende situationer ikke opstår igen.

Du er altid velkommen til at kontakte os direkte, hvis du har yderligere spørgsmål.

Rigtig god sommer ☀️

Bedste anbefalinger

Vi samarbejder med Jan S. fra Renice ifm. drift- og vedligehold på en karré på Østerbro. Aftaler holdes altid til punkt og prikke og samarbejdet har gennem flere år forløbet smertefrit og i øvrigt altid på en meget behagelig facon.

Bjarne Vig Jørgensen; D&N A/S Rådgivende ingeniørfirma

15 de maio de 2024

Kære Bjarne

Vi er virkelig taknemmelige over dine anbefalinger og de fine ord, du har delt om os – mange, mange tak! 😊

Efter næsten 4 års tæt samarbejde på flere ejendomme, er vi utrolig glade for det bånd, vi har opbygget. Det er en stor glæde for os at kunne støtte os op ad din omfattende tekniske viden, mens vi samtidig bidrager med vores praktiske kunnen. Det er virkelig et samarbejde, der går op i en højere enhed, og det er noget, vi værdsætter meget 🙏

Vi er også meget glade for, at du værdsætter vores punktlighed og de mange behagelige samtaler, vi har over telefonen. Vi ser frem til mange flere år med et givende samarbejde, der kommer alle parter til gode 👏 👏

Du skal igen have mange tak - og vi snakkes jo nok ved igen snart 📱 🤙

En god relation.

I min rolle som Service chef hos FLD VVS a/s samarbejder vi med Jan S. fra Renice.
Renice holder ord, og aftaler. Samt er en god relation og samarbejdspartner.

14 de maio de 2024

Kære Peter

Du skal have det største tak for din anmeldelse. Vi sætter virkelig stor pris på din feedback og dine fine ord, du har delt om vores samarbejde 👏

Vi kan kun give dig ret i, at vores samarbejde gennem de seneste år har været en stor fornøjelse – og det gælder på de mange forskellige lokationer, hvor vi har arbejdet sammen. Vi er meget glade for at høre, at du værdsætter vores ordentlighed, punktlighed og service. For os er det lige så vigtigt at fremhæve de samme kvaliteter hos dig! Med dig ved roret ved vi altid, at en aftale er en aftale, og det er en stor tryghed at arbejde med en, der er så venlig og pålidelig som dig 👍

Derudover er det altid en fornøjelse at tage en snak med dig – hvad enten det er over telefonen eller over en god kop kaffe ☕

Vi ser med glæde frem til mange flere år med et godt og givende samarbejde 😊
//Renice

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais