Vinduespudser Renværk Opiniões 175

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

en medarbejder der gør arbejdet helt fantastisk godt. jeg vil anbefale jer til andre, der vil have en vinduespudser. Medarbejderen skal have stor ros for sit arbejde. Jeg glæder mig til, at han kom... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Har haft første besøg af renværk, og er meget begejstret for resultatet. De kom som aftalt - en høflig og behagelig ung mand. Resultatet er virkelig flot, og han udførte arbejdet meget stille (lod næ... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Hi, we're very satisfied because the windows were cleaned very well. Thank you so much for the excellent service.

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg havde fornøjelsen af at få pudset mine vinduer af to unge, dygtige drenge, og jeg kan kun give dem mine varmeste anbefalinger! Fra start til slut var de både professionelle og venlige, og deres ar... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Limpeza de janelas

Escrito pela empresa

Vi er din lokale vinduespudser i Storkøbenhavn og omegn, der leverer professionel vinduespolering til både private og erhverv. Med over 200 topanmeldelser og mange års erfaring sørger vi for skinnende rene vinduer. Vi tilbyder både traditionel vinduespolering og rentvandsanlæg til høje bygninger. Uanset om du har brug for fast pudsning eller en enkelt pudsning, kan du regne med høj kvalitet, hurtig respons og personlig service.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Aftalt vinduespudsning

Alt er selvfølgelig som det skal være, en god ordning.

Hej Henry

Tusind tak for de 5 stjerner. Det er rigtig dejligt at høre, at alt er som det skal være, og at du ser det som en god ordning. Vi sætter pris på din tilbagemelding og fortsætter med stabil vinduespudsning.

Fuld tilfredshed

Hej Helle

Tusind tak for de 5 stjerner. Fuld tilfredshed er præcis det, vi går efter, så det er en virkelig dejlig besked at få. Vi sætter stor pris på din tillid og fortsætter med at levere grundig vinduespudsning med fokus på det pæne resultat.

Vinduspudsning

Super godt…

14 de abril de 2026

Hej Irene

Tusind tak for de 5 stjerner. Skønt at høre, at det var super godt. Vi sætter pris på din tilbagemelding.

Classificada 5 em 5 estrelas

Søde og venlige og smukt resultat!

13 de abril de 2026

Hej Lene

Tusind tak for de 5 stjerner. Det skønt at høre, at du oplevede os som søde og venlige, og at resultatet blev smukt. Vi tager det som et stort skulderklap og fortsætter med samme omhu i vores vinduespolering.

Jeg er meget tilfreds

Hej Ole

Tusind tak for de 5 stjerner. Det glæder mig at høre, at du er meget tilfreds. Vi sætter pris på din tilbagemelding og fortsætter med omhyggelig vinduespudsning.

Classificada 5 em 5 estrelas

Gjorde mine ret beskidte vinduer rene…

Gjorde mine ret beskidte vinduer rene igen, og tog sig god tid til det.

Hej Johnna

Tusind tak for de 5 stjerner. Dejligt at høre, at dine ret beskidte vinduer blev rene igen, og at der blev taget god tid til at få det hele ordentligt på plads. Vi sætter stor pris på din feedback:)

Det er gjort perfekt

Det er gjort perfekt
Meget fint

Hej Conni

Tusind tak for de 5 stjerner. Det glæder mig at høre, at det er gjort perfekt og meget fint. Vi sætter stor pris på din tilbagemelding.

Meget søde og imødekommende

Meget søde og imødekommende. Overværende overfor både hunden og børnene 😅
Varm anbefaling

Hejsa

Tusind tak for de 5 stjerner og din fine feedback. Dejligt at høre, at vores folk var søde og imødekommende og samtidig tålmodige overfor både hunden og børnene. Tak for den varme anbefaling, det betyder meget, og vi fortsætter med samme grundige vinduespolering.

Windows

Hi Menna

Thank you so much for the 5 stars. We are really happy to hear that you are very satisfied and that the windows were cleaned very well. Your feedback means a lot to us, and we will keep delivering the same high standard of window cleaning.

Best regards

Super simpel og effektiv

Hej Kaya

Tusind tak for de 5 stjerner. Skønt at høre, at du oplevede det som super simpelt og effektivt. Vi sætter pris på din feedback og fortsætter med pålidelig vinduespudsning.

Hurtig dejlig ruder

7 de abril de 2026

Hej Lone

Tusind tak for de 5 stjerner. Dejligt at høre, at det gik hurtigt, og at ruderne står flotte bagefter. Vi sætter pris på din tilbagemelding og fortsætter med grundig vinduespolering.

Service

God service og godt arbejde

1 de abril de 2026

Hej Berit

Mange tak for de 5 stjerner. Dejligt at høre, at du oplevede god service og godt arbejde. Vi sætter stor pris på din feedback og fortsætter med omhyggelig vinduespudsning.

Fint arbejde!

26 de março de 2026

Hej Lise

Tusind tak for de 5 stjerner. Skønt at høre, at du synes det var fint arbejde. Vi sætter pris på din tilbagemelding og fortsætter med grundig vinduespolering.

Classificada 5 em 5 estrelas

Flotte vinduer og meget høflig…

Flotte vinduer og meget høflig betjening. Har lavet en fast aftale med firmaet.

26 de março de 2026

Hej Lone

Tusind tak for de 5 stjerner. Dejligt at høre, at vinduerne blev flotte, og at du oplevede en meget høflig betjening. Tak også for at du har lavet en fast aftale med os, det sætter vi stor pris på, og vi fortsætter med omhyggelig vinduespudsning.

Classificada 5 em 5 estrelas

Super service, godt arbejde, god pris

Super god service og fantastisk godt arbejde. Vi kan klart anbefale Renværk

25 de março de 2026

Hej Trafikhuset

Tusind tak for de 5 stjerner. Det glæder mig, at I oplevede super god service og et fantastisk godt stykke arbejde. Tak fordi I kan anbefale Renværk, det betyder meget for os, og vi fortsætter med samme grundige vinduespolering.

Classificada 5 em 5 estrelas

God oplevelse med god service og til…

God oplevelse med god service og til fornuftig aftalt pris.
Eneste problem… Nu kan naboerne se når man er morgengrim 😉

25 de março de 2026

Hej Bjarke

Tusind tak for de 5 stjerner og din sjove kommentar. Det glæder mig, at du havde en god oplevelse med god service og en fornuftig aftalt pris. Vi er glade for, at resultatet af vores vinduespolering blev så klart, at naboerne næsten får for godt udsyn.

klar udsigt

en medarbejder der gør arbejdet helt fantastisk godt.
jeg vil anbefale jer til andre, der vil have en vinduespudser.
Medarbejderen skal have stor ros for sit arbejde.
Jeg glæder mig til, at han kommer igen.

24 de março de 2026

Hej Dorete

Tusind tak for de 5 stjerner og din fine tilbagemelding. Det er virkelig dejligt at høre, at medarbejderen gjorde arbejdet fantastisk godt og fortjener stor ros. Tak fordi du vil anbefale os videre som vinduespudser, det betyder meget. Vi glæder os over, at du ser frem til næste besøg.

Hej Nynne

Tusind tak for de 5 stjerner. Dejligt at høre, at du synes det var et super fint stykke arbejde. Vi sætter pris på din feedback og fortsætter med at levere grundig vinduespudsning.

Flot arbejde

Mødestabile
Flinke og rare unge mennesker, der godt er fantastisk flot arbejde.

18 de março de 2026

Hej Jannik

Tusind tak for de 5 stjerner. Det glæder mig, at du oplever os som mødestabile, og at vores unge folk er flinke og rare. Og hvor er det dejligt at høre, at arbejdet blev fantastisk flot med rene vinduer efter vinduespudsning.

Renværk

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais