Snabb leverans, beställde tisdag och levererades torsdag samma vecka. Det blev ett bra tillfälle för scouterna att göra söljor måndag veckan efter. Mycket bra service. Garnet har jag bra erfarenhet a... Ver mais
Smidig beställning och snabb leverans, trots att jag klantade till beställningen, men de var vänliga nog att fråga om beställningen var rätt och de korrigerade mitt misstag, och ändå var det snabb lev... Ver mais
Här hittar jag alltid lina, rep och tillbehör till mina reparbeten. Från Repbutiken köper jag alltid mitt repmaterial. Leveransen är snabb vilket uppskattas
Repbutiken har som målsättning att erbjuda det bästa på marknaden inom rep, snöre, tågvirke, wire, linor, garn, kätting och fallskydd. Repbutiken arbetar nära sina leverantörer och har ett stort sortiment för att kunna erbjuda en lösning för alla.
Fjärilsgatan 27, 60361, Norrköping, Suécia
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Smidig beställning och snabb leverans, trots att jag klantade till beställningen, men de var vänliga nog att fråga om beställningen var rätt och de korrigerade mitt misstag, och ändå var det snabb leverans.
Utmärkt service och nyckelringarna av rostfritt stål var en riktig kvalitetsprodukt.
Bra service, trevligt bemötande, snabb leverans och väldigt prisvärt
Snabb leverans och bra pris och kvalitet.
Stort utbud, snabb leverans.
Skall använda 4 mm paracord för att snöra om en stol. Får se om det funkar.
Snabb leverans och varorna precis lika som beskrivits i annons. Mycket nöjd@ //Staffan
Snabb leverans och fick exakt det jag beställde. Underbart!
Lätt att beställa och alltid fått rätt varor till bra kvalitet.
Även när paket försvunnit har de löst det smidigt.

Resposta da Repbutiken | www.repbutiken.se
Snabb leverans. Enkel och säker betalmetod. Otroligt gedigna produkter och brett sortiment.

Jättebra service
Snabba svar på frågor på @
Kvalitet i toppklass
Bra priser
Väldigt snabb leverans
Varning. Försökte förlänga tiden att hämta ut paket pga resa. Gick inte. Istället 450 kr i straffavgift.
Undvik, finns andra med samma sortiment och moderna regler/leveranssätt.

Resposta da Repbutiken | www.repbutiken.se
Kontaktade support om kvalitet på rep och blev glatt överraskad om den vänligt inställda kundtjänsten! Beställde rep och det kom fram på bara ett par dagar. Allt var helt över förväntan och det var bra att kundtjänsten var så tillmötesgående i min fråga!

Resposta da Repbutiken | www.repbutiken.se
Sortimentet var bra men produkten ej som aviserad. Kundtjänsten totalt ovillig att hjälpa mig med mitt ärende. . Mycket besviken.