Research Poeders Opiniões 36

TrustScore: 3.5 em 5

3,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Na meer dan 2 weken nog steeds geen enkele reactie van de website ivm mijn bestelling van 311€. Via alle mogelijke wegen contact gezocht maar tevergeefs. Email, whatsapp, telefoon, webformulier... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Als er langer moest gewacht worden op een bestelling dan normaal kreeg ik telkens cadeautjes van enkele grammen, ook al gehad met eigen inspraak. Enige minpunt is dat de kristallen meer bruin mochten... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Het was een snelle levering alle producten getest deze waren positief. Spijtig dat het tot de laatste bestelling is gekomen door verbod op nu net mijn product. Maar heb vertrouwen dat er wel gewerkt... Ver mais

Informações sobre a empresa

Informações de contacto

3,6

Aceitável

TrustScore: 3.5 em 5

36 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Classificada 1 em 5 estrelas

Na meer dan 2 weken nog steeds geen…

Email, whatsapp, telefoon, webformulier, maar geen gehoor. Whatsappberichten worden “gelezen” maar niet beantwoord.
Ik ben er bijna zeker van dat het een scam website is.
Mijn geld ben ik kwijt!
Aan iedereen: wees gewaarschuwd!
Doe geen bestellingen via deze website.
Als researchpoeders.nl alsnog contact wil opnemen met mij kan het als reactie op deze review. Mijn bestelnummer is 20731.

17 de julho de 2025
Classificada 4 em 5 estrelas

Komen over de brug met cadeautjes.

Enige minpunt is dat de kristallen meer bruin mochten zijn dan wit, dan zijn ze sterker heb ik vernomen.

27 de junho de 2025

Vertrouwen

Het was een snelle levering alle producten getest deze waren positief.
Spijtig dat het tot de laatste bestelling is gekomen door verbod op nu net mijn product. Maar heb vertrouwen dat er wel gewerkt zal worden aan vervangende chemicals.

27 de junho de 2025

Aandacht voor de klant op nummer 1

Altijd een up to date aanbod, zeer vlotte afhandeling en altijd bereikbaar voor vragen en commentaar. Naar mijn bevindingen de meest persoonlijke ervaring die mogelijk is bij het online bestellen van deze producten.
Tot heden niks op aan te merken en een dikke pluim voor de klanten service.

7 de fevereiro de 2025

Recommended

Always good contact with the support. Deliveries are picked up super. Received track and trace ordered today, wanted to adjust something and even that had been done in time while the order was already ready. SUPER👌🏻👌🏻👌🏻 Highly recommended.

4 de fevereiro de 2025

Teleurstellende service …

ik ben zeer teleurgesteld over de service. Dit soort slechte service ken ik alleen bij bedrijven die in slecht weer zitten. Dus wees gewaarschuwd. Bestelling werd niet op tijd verzonden. Toen ik na 2 dagen ernaar vroeg kreeg ik de toezegging dat ze dat alsnog meteen gingen doen de volgende dag. Ook die beloofde is niet nagekomen. En als het dan eindelijk wel verzonden wordt (inmiddels een week later) blijk ik niets in de bus of thuis aangeboden aangeboden te hebben gekregen, terwijl Postnl een bericht afgeleverd stuurde. helaas we. Gevraagd of ze Postnl willen contacten dat kan alleen de verstuurder namelijk. Na ellenlang wachten en meerdere keren navragen heeft men geen actie ondernomen. Los daarvan heb ik geen enkel voorstel ontvangen voor restitutie of korting.Maar wel een grote mond toen ik om iets van een oplossing vroeg. Op de belofte dat ze alsnog gingen uitzoeken na 3 weken nooit meer reactie gehad.
Mij zijn ze definitief als klant kwijt.

18 de dezembro de 2024
logótipo da Research Poeders

Resposta da Research Poeders

Beste Renzo,

Helaas heeft u hier een andere verhaal als in ons privé gesprek via WhatsApp, waar u zelf na 2 maanden na besteldatum aangaf terug te zijn van u vakantie en niks ontvangen te hebben gehad, zoals uw collega die reeds het zelfde verhaal had. Zoals aangegeven kunnen wij u tegemoet komen voor de volgende bestelling, maar u wenst graag gratis. Uiteraard staat de tegemoetkoming nog vast uit ons kant.
Het is jammer dat u hiervoor een beoordeling wilt plaatsen om uw zin te krijgen.

Verder wensen wij uiteraard nog een fijne dag.

Gr,
Researchpoeders

klontje + extra

Kwam als een klont binnen, maar kreeg wel een extra gram gratis. Kan ik goed mee leven 👍

2 de janeiro de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.