Restaurant Gilleleje Opiniões 34

TrustScore: 4.5 em 5

4,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Har nu spist nogle gange her og hver gang har det været en rigtig god oplevelse. Dejlig hjemmelavet mad, hyggeligt lokale og en helt fantastisk service. Vi kommer helt sikkert igen.

Classificada 4 em 5 estrelas

En super varm sommerdag, fandt vi skygge på Restaurant Gilleleje, Nyhavn 10. Bestilte en 4 retters frokost til "den lille sult" vi delte. Lækkert mad, fin og høflig betjening og spændende koncept,... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Restaurant Gilleleje er simpelthen det bedste spisested i Nyhavn: Maden er autentisk god (og rigelig - prøv deres Parisebøf...) og servicen smilende og imødekommende som få andre steder i Nyhavn. Som... Ver mais

Informações sobre a empresa

1 estrela

Alt i top

5 de junho de 2024

Gilleleje, et vidunderligt spisested

Vi blev mødt af en smilende, imødekommende og servicerende tjener, fuldstændig vidunderligt at mærke man er velkommen. Maden var bare en skøn oplevelse. Det var så velsmagende og flot anrettet, selv agurkesalaten var hjemmelavet😉Brødet var friskbagt og meget smagfuldt. Det er ikke første gang og slet ikke sidste gang, vi er der. Tak til de to søde tjenere og den dygtige kok.

22 de maio de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Tredje år i træk vi spiser julefrokost…

Tredje år i træk vi spiser julefrokost på Restaurant Gilleleje og som altid super god mad og rigeligt af den. Byens bedste karrysild og smørstegte fiskefilet!
Der er allerede booket bord til næste år 👍👍

16 de dezembro de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Havde en aftale for en forening i maj…

Havde en aftale for en forening i maj måned, som restauratør ikke har overholdt og booket til anden side. Havde i mail skrevet at arrangementet skulle godkendes af vores bestyrelse og at jeg vendte tilbage, hvis det ikke blev til noget. Restauratøren kvitterede for reservationen efterfølgende. Da arrangementet blev godkendt, vendte jeg selvfølgelig ikke tilbage til restauratøren. Da jeg så sidst i april i år meldte tilbage hvor mange vi blev påstod han at jeg ikke havde booket. Jeg henviste til vores mailkorrespondance. Har ikke engang fået en undskyldning. Hele mit arrangement er ødelagt da jeg ikke har kunnet nå at få aftale andet sted. Synes det er en yderst dårlig behandling. Det er sidst gang jeg skal have noget med den restaurant at gøre.

28 de abril de 2023
Classificada 4 em 5 estrelas

En super varm sommerdag

En super varm sommerdag, fandt vi skygge på Restaurant Gilleleje, Nyhavn 10.
Bestilte en 4 retters frokost til "den lille sult" vi delte. Lækkert mad, fin og høflig betjening og spændende koncept, med at servere på jule -og morsdagsplatter. Forbigående stoppede op og ville tage fotos. En super dejlig oplevelse.
Maybritt og Poul Erik, Aalborg

20 de julho de 2022

Lækker julebord

Vi har i dag nydt julebordet på Gilleleje og maden var yderst veltillavet med gode modnede sild, nystegte rødspætter samt andre lækre juleretter. Sødt og opmærksomt personale, der havde tid til at hygge om os uden stress og tidspres. Alt i alt en dejlig oplevelse og start på julen.

4 de dezembro de 2021
Classificada 1 em 5 estrelas

Desværre har jeg ikke mulighed for at…

Desværre har jeg ikke mulighed for at anbefale denne restaurant, da vi ikke kunne bruge de udløbne de 3 x spotdeal kuponer, som skulle have været anvendt i foråret 2020, da corona m.v. satte ind.

Bare ærgerligt sagde de fra restaurantens side, så det var den «fornøjelse». Restauranten scorede selv billetterne, det er da godt gået.

26 de julho de 2021
Classificada 3 em 5 estrelas

Har de ikke salt i Restaurant Gilleleje?

Fredag havde jeg inviteret min tidligere chefredaktør på frokost i Restaurant Gilleleje i Nyhavn. Frokosten bestod af en anretning med fem retter, hvilket ikke var til at blive mæt af. Fælles for alle fem retter var en utrolig mangel på salt. Kyllingesalaten var stort set uden kylling og de skiver roastbeef der lå på tallerknen, var seje. Fiskefileten var kommet på slankekur og var meget lille. Den eneste ret der var okay, var den rimmede laks. Selv kartoffelmaden var ufattelig lille. Hvorfor servere så lidt af noget så billigt som kartofler, så rugbrødet ikke kunne dækkes? Alt i alt bare ikke godt nok...

25 de junho de 2021

Dårlig kvalitets mad

Var nede og købe take away “stegt flæsk med persillesovs” kan IKKE anbefale det. Kartoflerne virkede som glas eller vakuum kartofler og persillesovsen var ikke hjemmelavet)-: burgeren har vi også prøvet den var heller ikke god, Bøffen var kogt frem for stegt. Trist at kvaliteten er så dårlig, vil hellere give mere pr.ret og så få noget hjemmelavet som er bedre kvalitet. Kan ikke anbefale stedet.

29 de março de 2021
Classificada 5 em 5 estrelas

God stil ved udløbet deal

Jeg har en deal, der er udløbet. Perioden har været forlænget pga corona, men det har jeg ikke været opmærksom på. Jeg skrev til restauranten og fik lov til at bruge den trods udløb. Det er rigtig god stil og en god kundeoplevelse. Vi glæder os 😀

2 de julho de 2020
Classificada 5 em 5 estrelas

Fremragende frokost på Restaurant…

Fremragende frokost på Restaurant Gilleleje i skønne omgivelser i Nyhavn. Der var ikke en finger at sætte på noget. Vores Dansk/amerikanske familie var meget imponeret, specielt rødspætterne som er smørstegt gjorde stor indtryk. Så stor tak for en skøn dansk frokost.

4 de março de 2019
Classificada 2 em 5 estrelas

Dårlig fisk

Vi var med gæster fra Norge og Frankrig til frokost lørdag den 9 feb. Det var første gang vi besøgte denne restaurant.
Jeg ved jo egentligt ikke om navnet Gilleleje har noget at gøre med havnen nordpå men netop Gilleleje havn har vi haft fantastiske oplevelser med frisk fisk og havde nok en forventning om tilsvarende god mad.
Vi bestilte alle stegt fiskefilet- nogle med rejer og andre med remulade.
Da jeg havde taget min første bid kunne jeg konstateret at det var en blød svampet fisk som smagte af dårlig fedtstof. De “nypillede “rejser var seje og smagte i bedste fald af ingenting. Vores norske venner roste det danske smørrebrød- og jeg sagde ingen ting. Vi sendte gæsterne i lufthavnen og på vej hjem fortalte jeg min kone om min smags oplevelse. Hun var meget direkte- elendig fisk og dårlige rejer!
Jeg burde have taget den med personalet , som iøvrigt var yderst søde og hjælpsomme, det passede bare ikke i situationen.
Når man ved hvordan god fisk kan smage så var dette under al kritik. Enten har vi været virkeligt uheldige eller også er vi bare bedre vant.
Her kommer jeg ikke igen.

11 de fevereiro de 2019

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais