Restaurant Mark Opiniões 10

3,6

Informações sobre a empresa

1. Bistro

Escrito pela empresa

Alt det bedste fra landet omkring os Gris, okse, fjerkræ og vildt, mejeriprodukter, håndbrygget øl, sæsonens fisk, skaldyr og bløddyr fra havet omkring os. I køkkenet står et dedikeret hold af kokke, som bruger det klassiske danske og franske håndværk kombineret med et moderne twist fra nær og fjer. I restauranten bliver maden serveret med samme omhu og dedikation af vores tjenere, som du finder hos de landmænd, fiskere og håndværksproducenter, som vi omhyggeligt håndplukker som leverandører til MARK. Kig forbi til både frokost, aften eller kom ind til en cocktail og lidt snacks. Velkommen til Restaurant MARK

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a opiniões negativas

Classificada 1 em 5 estrelas

Charcuterie tallerken var simpel med…

Charcuterie tallerken var simpel med lidt paté nogle skiver fennikel pølse samt 3 tynde hårde ølpølser.

Meget skuffende i det ølpølserne ikke egner sig til brød. Der manglede i hvert tilfælde noget spegeskinke.
Jeg gjorde opmærksom på mangelerne uden lydhør fra personalet.

3 de junho de 2025
Classificada 4 em 5 estrelas

God mad

God mad, vildt sød tjener. Desværre alt for små portioner - måtte spise en shawarma på vej hjem, efter at have spist 8 serveringer

21 de março de 2025

Fantastisk…

Fantastisk…. Det er svært at sige andet.
Det er 3. gang, jeg besøger Rest. Mark. Og hver gang bliver jeg lige overrasket. Maden smager så englene synger. Vinene godt afpassede. Tjenerne er virkelig dygtige.
Jeg vil bare sige, prøv det.

18 de outubro de 2024

Perfekt brunch

Perfekt brunch - lækre retter, flot anrettet i portioner, veltillavet og stort udvalg. Sødt og serviceminded personale. Har lyst til at komme igen imorgen!

20 de outubro de 2024

Dining Week

Dining Week: Fantastisk middag.
Signaturretten er en must try ret fra menukortet. Venlig betjening. Kommer gerne igen ved lejlighed. Tak for denne gang.

11 de outubro de 2024

Clara Ren Kronby

Clara Ren Kronby

Hun var i aften vores tjener og serverede vores 7-retters tasting menu.
Aldrig i mit liv har jeg oplevet så god service fra en kvinde, som havde så godt styr på det. Selv kom min Gucci taske til at spænde ben for mig, da den væltede vandkaraffelen, og hurtigt var Clara til at fikse problemerne.

Ikke nok med det, så havde hun styr på alle mærker af vin, mad og dessert og fuldførte alt til UG.

JEG KAN KUN ANBEFALE DET HER STED TIL ALLE! Håber i får Clara som betjener!

20 de maio de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Vi fejrede vores bryllupsdag på…

Vi fejrede vores bryllupsdag på restaurant Mark.
Maden var virkelig lækker og betjeningen helt i top.
Vi blev endda forkælet extra med smagsprøver af deres egne likører. Man mærker tydeligt at personalet gør sig umage og er dedikerede. Super hyggelig aften. Tak for den.

6 de abril de 2024

Skøn Firmajulefest

Vi afholdte vores firmajulefest hos Restaurant Mark, og det var virkelig en fornøjelse.
Deres hyggelige restaurant dannede de perfekte rammer til et selskab af vores størrelse (ca. 40 pers.). Tjenerne var meget servicemindede og opmærksomme under hele arrangementet, maden var skøn, og der var ingen overraskelser af negativ karakter.
Beliggenheden er også genial ift. at gå videre i byen, eller tage hjem med Metro, bus eller tog. Eneste minus var, at tiden gik alt for hurtigt, og vi kunne sagtens have festet et par timer mere ;)

Vi kan helt klart anbefale Restaurant Mark til mindre firmafester – der bliver taget hånd om én fra start til slut, og næsten alt kan lade sig gøre.

8 de dezembro de 2023

Fantastisk og velsmagende mad

Fantastisk og velsmagende mad. Alt velkrydret og smukt anrettet.
Betjeningen smilende og opmærksom - og så selv om det var en Dining Week menu.
God stemning i restauranten. Akustikken god, så vi kunne tale sammen, på trods af at der næsten var fydlt.
På gensyn!

18 de outubro de 2023
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais