Vi var i uge 29 for at spise aftensmad
Vi var i uge 29 for at spise aftensmad, det var bare vellavet wienerschnitzler, høflig betjening, kommer gerne igen.
Sem histórico de convites para avaliação
Hvor skal man starte eller slutte, oplevelsen er fuldendt.
Vi har sommerhus i området, så vi er kommet en del på Vildmosen på alle tider af året, og det er altid en super oplevelse.
Det er faktisk ligegyldigt hvilken ret du bestiller, så er smagen i top. Kødet er super mørt, og tilbehør lækkert, og vil du have lavet lidt om i tilbehør, så er personalet altid åben overfor det.
Vin kortet bliver hyppigt udskiftet, men altid med super gode vin til en fornuftig pris. Ejerenn går op i god vin til den rette pris.
Personalet. Ja, vi har prøvet de andre restauranter i området, hvor service kan være lidt afslappet. På Vildmosen er der styr på det. Man mærker at man er gæst. Personale er god til dialog, og utrolig opmærksomme og venlige. De kommer også altid forbi et par minutter efter servering og spørger om alt er som det skal være.
Ejeren har også en fantastisk tilgang. Han har styr og overblikket over restauranten, og der er en god dialog til personalet. Han sætter sig også gerne ved bordet et par minutter for at sludre - de lokale elsker det.
Det gør også indtryk, at restaurant er åben juleaften hvor der inviteres på julemenu til lokale og/eller ensomme, eller bare folk der gerne vil holde jul der. OG så holdes der jul og gæster skal ikke betale for det, da det jo er jul.
Kan kun give det min bedste anbefaling.
Virkelig hyggeligt
Maden smagte dejligt
Portionerne er store - !
Og personalet er så opmærksomme. Havde fornøjelsen af Magnus’ ( ung mand ) som er så høflig og altid en pæn bemærkning !
Gode anbefalinger herfra ☺️
Har været der 4 gange. Så tilfreds hver eneste gang. Maden er så lækker og smagfuld, og personalet er søde og professionelle. Ejeren er god til at komme ud og tale med kunderne og sikre at alt er godt - Og det er det :)
Mega god oplevelse 🤩 god og glad betjening og kokkens kronvildt var smagte fantastisk godt 🥰
Super lækker mad, dejlig atmosfære og god og hurtig betjening.
Vi var SÅ begejstrede for hele oplevelsen.
Vi fik burger og fisk. Begge dele var til 5 stjerner. Og tjenerne var imødekommende med super service. Solen skinnede og vinden havde lagt sig. Vi kommer tilbage.
Skylder over 5000,- i vinduespolering og er sendt til inkasso, men vil ikke betale :(
Find et andet sted hvis du går op i at virksomheden betaler sine leverandører.
De er nu sendt til fogedretten
Fik dejlig frisk og veltilberedt rødspætte. Venlig betjening. Vi kommer gerne tilbage.
restaurantvildmose
Har noget godt mad
Var nede med et firma 16/9
Alt smarte godt
De var søde flinke
Hvis jeg kunne give mere end 5 vil jeg gøre det
Sjældent flot tilberedt Wagyu-burger!
Perfekte sprøde fritter, saftig bøf i dejlig brioche-bolle med tilpas mængde aioli og super sprød bacon!
Den burger er alle 75 km værd!
Vi kommer igen - og tager vores venner med…!
Fredagsflæsk, vi var alt andet end imponeret 👎 det bedste var kartoflerne. Sørgeligt.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.