Restaurantvinde Opiniões 70

TrustScore: 4 em 5

4,2

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg havde en virkelig god oplevelse hos denne asiatiske restaurant. Maden var utrolig velsmagende og frisklavet, og man kunne tydeligt smage, at der var kælet for detaljerne. Især deres retter m... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Hvis man leder efter en god, kinesisk/japansk/mongolsk/"spis til du segner"-restaurant på Århus-egnen, så har du fundet den her!! Kvaliteten af buffetten er overraskende god; forbavsende lidt "ga... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Ville ønske jeg kunne give 0 stjerne. Har aldrig oplevet så mangelfuld en service tiltrods for at vi var de eneste i restauranten (2 personer). Det værste var dog at se, desværre først efter vi havde... Ver mais

Informações sobre a empresa

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Super betjening

Super betjening, udvalget af mad er spændende og virkelig en dejlig oplevelse... Man kan få sin mad lige som man ønsker... Kan kun anbefale dette fantastiske sted.... Vi kommer ihvertefald HELT SIKKERT igen

14 de maio de 2019

Restaurant vinde, Hasle.

Vi har tidligere spist på restauranten da vores datter elsker sushi og der er stort udvalg af forskellige retter. Da vores datter skulle havde kommunion ønskede hun at vi holdt det på restauranten. Da vi ankom med vores gæster var buffeten super klar, maden smagte rigtig godt og personalet var meget hjælpsom og høflig.
Kan helt klart anbefale restauranten til større arrangementer som bare et sted man går ned og spiser. Børne legepladsen kunne dog trænge til en ordentlig opgradering 😁

4 de maio de 2019
Classificada 3 em 5 estrelas

Fin mad, MEN legerummet er under al kritik!

Rigtig fin mad. Var der idag med familien. Dog må jeg sige at personalet trods den gode service simpelthen havde for travlt. Der var virkelig mange på en aften med tilbud på buffeten. Ventede lidt for lang tid på drikkevare.
Til sidst må jeg sige at deres “legerum” for rn er under al kritik. Der er en 1.5metern høj rutchebane (flytbar) og 3 spil automater som koster penge samt en “rangle” til små børn. Vores medbragte barn på 3år gad ikke være derinde og der var beskidt. Hanske forståeligt for der var ikke noget at lege med.
Det legerum gjorde at vi måtte finde en iPad frem. Ikke okay når det fremgår at der er et legerum.

26 de agosto de 2018
Classificada 1 em 5 estrelas

En rigtig ærgerlig oplevelse

En rigtig ærgerlig oplevelse. Maden var ikke ordentlig varm i buffet. Maden smagte ikke godt og var sej og hård. Vores umiddelbare opfattelse var at der var genopvarmet retter imellem...

2 ud af os fire der havde spist på restauranten havde maveproblemer dagen efter.

Kommer ikke igen.

3 de junho de 2017

Super service + mad+ priser

Super service, skønt lækkert mad, billige priser !
buffe m. te, kaffe og dessert 118.- det er billigt og til, at komme i nærheden af for ALLE! Super sted, som jeg klart vil anbefale !!

30 de março de 2016

God indenfor kategorien

Kvaliteten af buffetten er overraskende god; forbavsende lidt "gammel" mad. Sushien er acceptabel og den gratis kaffe og softice sætter prikken over i'et for såvel voksne som børn:-)

16 de outubro de 2014

Meget God, Billig og Særdeles Børne venlig

Her fik vi en ret god oplevelse for ganske få penge kunne vi spise så meget vi lystende det var lige fa færdige retter til ejet valg til kød og grønt hvor efter kokken tilberede, der var i overflod af det hele også Sushi.
Der var plads til børn med lege rum og tegne mulighed ved bordet.
Godt personale, der mens du henter en ny tallerken, tage din gamle tallerken og hele tiden fylder op i buffeten.

14 de outubro de 2014

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais