Restaurantzafran Opiniões 8

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Vi spiste iftar hos Zafran

Vi spiste iftar hos Zafran, og det var virkelig en god oplevelse fra start til slut. Restauranten var helt fuldt booket, da vi kom, men personalet var så søde at sætte os på standby. Allerede efter omkring 30 minutter – lige op til iftar – ringede de til os og sagde, at der var blevet et bord ledigt. Det satte vi virkelig stor pris på.

Da vi kom ind, blev vi mødt af et meget venligt og imødekommende personale. Man kunne tydeligt mærke, at de gjorde en indsats for, at alle gæster havde en god oplevelse, selvom der var rigtig travlt.

Maden var også virkelig god. Alt var velsmagende og serveret hurtigt, og man kunne mærke, at der var kælet for smagen.

Alt i alt en rigtig god oplevelse – både på grund af den gode service og den lækre mad. Vi kommer helt sikkert igen!

14 de março de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Meget skuffende… der er næsten intet…

Meget skuffende… der er næsten intet kød udover lidt i sovsene, de har 5 forskellige slags ris hvor der står at der er kød i, men ej hellere i risene var der kød… kedelig salatbar, intet proteiner…. Jeg forstår at man gerne vil spare på omkostningerne, men så hellere sætte prisen op og servere noget ordentligt.

Tjeneren var smilende, men lidt irriterende at hun kom 3 gange og hele tiden spurgte om vi var færdige, jeg ved ikke hvorfor? Jeg følte ihvertfald at hun gerne ville have os ud 🤷🏽‍♂️

4 de dezembro de 2025

Virkelig god mad!!!

Virkelig god mad!!! Været der to gange i forår/sommer. Meget ordentlige forhold; plastikhandsker bruges ved buffeten. God service; rolige og hyggelige omgivelser inde i restauranten.
Altsammen til billige priser 🤗
Kun anbefalelsesværdigt!!!

16 de junho de 2024

Lovely food 😀

Visited for the first time tonight, and I was pleasantly surprised.
Food was authentic, tasted very good and the price was great at 149kr per person.
Very friendly staff, especially the small young lady with the long dark hair, who was VERY cute indeed.

21 de janeiro de 2022

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais