Som muskelterapeut og MTT coach. Er jeg avhengig av pålitelige hjelpemidler. Restitusjon Norge leverer både kvalitet og service i alle ledd.
A empresa respondeu
Utrolig god service og produkter som fremmer helsen din og hjelper restitusjonen etter ei god trenings økt . Anbefaler dem på det sterkeste
A empresa respondeu
Her slutter man aldri å bli overrasket! Sjelden opplever man noen så serviceinnstilte - med så kort svartid. Scorer høyt i alle ledd, uavhengig om jeg har handlet som privatkunde eller firmakunde... Ver mais
A empresa respondeu
Veldig rask levering. Kjøpte 2 for å se resultat og er så fornøyd at jeg skal kjøpe 2 til. Negativt var at ledningen til den ene ikke virket så jeg måtte lade en om gangen og håpe de sender en ny led... Ver mais
A empresa respondeu
Restitusjon Norge er en norsk nettbutikk som spesialiserer seg på effektive og brukervennlige restitusjonsprodukter. Vi tilbyr blant annet massasjepistoler, kopping og kompresjonsprodukter, utviklet for å bidra til mindre muskelspenninger, bedre sirkulasjon og økt velvære i hverdagen. Våre produkter er utviklet i samarbeid med terapeuter over hele landet, med fokus på kvalitet, trygghet og dokumentert effekt. Målet vårt er å gjøre profesjonell restitusjon tilgjengelig for alle – enten du er aktiv, under behandling eller ønsker mindre smerter i hverdagen. Vi legger stor vekt på god kundeopplevelse, med rask levering, personlig kundeservice og produkter vi har tillit til.
Estados Unidos da América

Resposta da Restitusjonnorge
Anbefales på det sterkeste! Hadde ikke helt trua på disse koppene, men fyf så det hjelper! Kjapp levering å!

Resposta da Restitusjonnorge
Veldig bra. Det var en veldig god opplevelse. Og er kjempe fornøyd.

Resposta da Restitusjonnorge
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.