Retourkoop.nl Opiniões 178

TrustScore: 3.5 em 5

3,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Classificada 1 em 5 estrelas

Classificada 5 em 5 estrelas

Dit is een prima initiatief! Geef nieuwe spullen een tweede kans. Van mijn bestelling was het doosje gescheurd, maar de inhoud helemaal oké. En het werd ook snel geleverd. *Doe mee tegen verspilling!*... Ver mais

Informações de contacto

3,7

Aceitável

TrustScore: 3.5 em 5

178 opiniões

Respondeu a 7% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Classificada 5 em 5 estrelas

Meerdere artikelen gekocht voor een mooi aankoopbedrag!

Drie artikelen tegelijk gekocht en deze zeer snel ontvangen. Alle artikelen waren echt nieuw of zo goed als nieuw. Gisteren de opvouwbare steekwagen al gebruikt. Ook de prijzen waren voor mij zeer aantrekkelijk en ik kom dus zeker weer terug om verspilling tegen te gaan, goede service en de mooie prijzen.

31 de março de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Onderdelen ontbraken

Bij advertentie stond verpakking beschadigd,maar er stond niet bij dat er onderdelen miste. Email gestuurd en uitgelegd wat er aan de hand was, krijg ik een mail terug met:wat is er aan de hand? Hoezo ongeïnteresseerd. Eerste en laatste keer dat ik er wat koop.

30 de março de 2026
Classificada 4 em 5 estrelas

Product snel ontvangen echter was deze…

Product snel ontvangen echter was deze defect wat erg jammer was. Had dit gemeld en hoorde te laat de optie voor een andere want ik had al een nieuwe besteld elders. Ze hebben netjes gebeld over mijn defect en retour en gaan het bedrag terugstorten. Bij een sneller actie had ik waarschijnlijk gewoon het aanbod van een nieuwe akkoord gevonden, maar duurde even voor ik reactie kreeg.

28 de março de 2026

Zeer tevreden.

Twee artikelen gekocht. Van beiden producten kwam de omschrijving en de status overeen met de werkelijkheid. Het contact bij het ophalen in het magazijn was informeel, vriendelijk en correct

20 de março de 2026

Super goed …

De site was zeer overzichtelijk en de communicatie verliep vlot en
het product was in zeer goede staat en de bestelling werd vlug en goed geleverd

20 de março de 2026
Classificada 2 em 5 estrelas

Verkeerde artikel ontvangen, retour duurt weken

Ik had een loopband besteld, ik kreeg een hele andere. Die kon ik gratis terug sturen. De retour neemt nu al weken ik beslag. Kreeg ook eerst nog een mail dat ik een onderdeel niet terug gestuurd had...logisch...de band op de doos was niet degene die erin zat. Het terug storten van het aankoopbedrag duurt nu ook alweer een week. Voor mij reden om hier nooit meer iets te bestellen.

5 de março de 2026
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.