Broek gekocht en betaald
Broek gekocht en betaald. Zou binnen 6 werkdagen geleverd worden. Na meerdere mailtjes na 14 dgn te horen gekregen dat artikel niet te leveren is.
Geld komt over 7 dgn retour beloven ze. Eens maar nooit weer.
Não respondeu a opiniões negativas
Geld komt over 7 dgn retour beloven ze. Eens maar nooit weer.
Ik heb een blouse verkocht voor 43€. Ik kan deze inzetten voor een tegoed (lees nog meer kosten maken omdat je iets gaat kopen) of 30€ retour. Dat is 30%. Voor mij nooit meer. Iets te commercieel allemaal. Wat een bizarre winstmarge.
Nieuwe jurk heel netjes verpakt en de eerste dag van de verkoop verstuurd. Krijg 10 dagen nadat het pakket bij de klant thuis afgeleverd is, zonder enig overleg een mail van Retravel dat de klant het artikel niet fris vindt ruiken en binnen 6 dagen naar mij terug zal sturen. Dat is hartstikke subjectief en niet serieus te nemen bij een ongedragen artikel. Ook is mijn jurk inmiddels al 12 dagen bij de klant (hopelijk ruikt zij wel fris en is de jurk inmiddels niet gebruikt) Ik heb het gevoel dat de klant gewoon onder de koop uit wil komen , omdat ze spijt heeft van haar aankoop. Retravel geeft geen antwoord op mijn mail. Ik hoop dat mijn jurk nog terugkomt en dat Retravel voor mij als verkoper dit netjes oplost. Zo te lezen aan de review hieronder van Esther ben ik niet de enige verkoper die hier mee te maken heeft. Het lijkt erop dat Retravel wel de koper tevreden wil houden , maar zich niet bekommert over de eerlijke verkoper.
Een volkomen nieuw en ongedragen item te koop gezet, maar de koper gaf aan ontevreden te zijn (er zou een geurtje aan het kledingstuk zitten)
Communicatie via mail verliep moeizaam, telkens lange tijd wachten op antwoord en daarbij het gevoel niet serieus te worden genomen.
Volgens de voorwaarden zouden retouren niet mogelijk moeten zijn, kopen is houden en evt. doorverkopen als het item niet bevalt.
Hiermee breekt studio anneloes haar eigen regels..
Indien er echt sprake is van een misleidend product ben ik aansprakelijk, maar heb naar eer en geweten een volkomen nieuw en ongedragen shirt te koop gezet. Heb zelf het idee dat het shirt tegenviel en dat er een smoes verzonnen is door de koper.
Koper heeft vorige week al een retourverzendlabel ontvangen, echter deze is nog steeds niet verstuurd. Ik ben het shirt kwijt en heb geen betaling ontvangen dus..
Ik vertrouw zowel Studio Anneloes als de koper niet meer.
Voor mij nooit meer Retravel!
Voor een goed bedrag nog mijn Studio Anneloes kleding kunnen verkopen op een makkelijke manier!
Ik vind verkopen via Retravel super fijn. Uploaden gaat simpel en het hele proces kost me minder tijd dan bijvoorbeeld op Vinted. Super fijn.
Verschrikkelijke ervaring
Ik koop een Kolbert dat wine red heet
Ik ben er blij mee omdat ik in wine red ook een pak van het merk heb en er toen het Kolbert niet bij heb aangeschaft
Het komt binnen en is roestbruin een beetje diaree kleur Ik schrik ervan en stuur meteen foto’s en mijn comment Het wordt gewoon afgewezen en ik wordt gedwongen het product te accepteeen terwijl ik er 85 euro voor heb betaald Ik voel me totaal niet serieus genomen
Dit was voor mij mijn eerste ervaring met rpetravel ik ben niet erg amused

Resposta da Retravel Studioanneloes
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.