Leia as opiniões dos outros
No tavolate
Ho prenotato due tavoli per una cena della classe di mia figlia quindi 21 persone totali io non ho cenato lì ma sono arrviwta a metà serata . Pizza discreta a parere di tuttu altre pietanze buone come panino e insalate per carità ma quello che è la signora alla cassa e il personale una cosa sconvolgente hanno ripreso e rimproverato tutta la sera dei ragazzi di 11 anni che parlavano al loro tavolo … al momento del pagamento sono stati molto scostanti quasi infastiditi che ognuno pagava il suo . Non è un posto per grandi tavolate . Magari per due quattro persone il vicino sta pure buono ma a gentilezza e cortesia a parte una ragazza che ordinava zero
Fremragende oplevelse
Gode råvare, Fremragende mad, service i top, opmærksomhed og kvalitet er i top.
Esperienza culinaria da provare!
Tutta l'Italia racchiusa in un piccolo scrigno. Ottimi piatti preparati con mani sapienti di chi tramanda sapori antichi rivisitati.Vini biologici campani eccellenti. Una serata all'insegna della cordialità e del buon cibo. Consigliatissimo.
Meget små glas vin også selvom det var…
Meget små glas vin også selvom det var smagsprøver
3 mikro forretter og en halv liter vand til 45 kr og der var bestemt ikke brugt penge på at varme restauranten op øv øv oplevelse
Nytårsmeny i topklasse med god…
Nytårsmeny i topklasse med god oplevelse for smagsløgene. Super vin oplevelse og ikke mindst fantastisk italiensk charme, selvom der kludres lidt i serveringerne føles det som en rar og varm oplevelse. Er fan og vi kommer igen
Mille grazie
Kan virkelig anbefale RetroGusto
Kan virkelig anbefale RetroGusto! Et lille, autentisk sted med god betjening og virkelig lækker mad. Vi spiste en 4-retters menu, og blev bestemt ikke skuffede. Italiensk musik i højtalerne og tjenere der sang med ovre i hjørnet gjorde kun oplevelsen endnu mere hyggelig. Ekstra plus at restauranten ligger tæt på hovedbanen. Vil helt sikkert komme igen!
Uforglemmelig ravioli
Mine veninde og jeg spiste en hyggelig middag på RetroGusto bestående af tapasbræt, en helt uforglemmelige ravioli, samt tiramisu.
Planen var en secondi, men vi var dejligt mætte og blev mødt en af imødekommende og hyggelig betjening.
Definitely one of the best Italian…
Definitely one of the best Italian restaurant in Copenhagen. Good selection of wines, the service were friendly and the food was incredible, the best homemade ravioli I ever ate.
Very good food
Very good food, good service and a lot of good wines 🍷
Dyr oplevelse!!
Dyr oplevelse!!
Min kone kunne godt lide sin ret men der var for lidt!
Jeg fik en ribeye-bøf til 325 kr.
Bøffen var nogenlunde men med sener - der var næsten ingen sovs og kun ganske få og små pommes frites.
Pas på med at sige ja til vand - det er dyrt!
Kedelig mad
Kedelig mad. Ingen pynt eller grønt på hovedretten. Skrabet dessert. Ikke noget godt indtryk. Kan de virkeligt ikke gøre det bedre når det nu er Dining Week? Det er jo her, de skal imponere gæsterne og sikre, at man kommer igen.
Den bedste italienske restaurant i…
Den bedste italienske restaurant i København.
Vi har prøvet mange restauranter i København, og kan uden tvivl sige at den mad vi fik på Retrogusto er den bedste italienske mad vi har fået i København.
Venlig, charmerende og autentisk personale.
Skønne lækre retter
Skønne lækre retter , dejlig betjening og hyggelig stemning
Dejligt veltillavet og velsmagende mad…
Dejligt veltillavet og velsmagende mad -vi fik blandede antipasti, ravioli og dessertallerken - og rigtig god betjening - vi kommer gerne igen😉
Rigtig godt, har været der før og kommer igen
Rigtig godt, har været der før og kommer der igen
God mad og god betjening
En lille perle på Vesterbrogade
Denne lille perle på Vesterbrogade gør ikke meget væsen af sig, men der er super hyggeligt, og maden er virkelig lækker. De kan finde ud af at sammensætte smage. Nok den bedste vitello tunato vi har fået.
De to tjenere yder perfekt service i et behageligt tempo og toneleje.
Vi glæder os meget til at komme igen.
Solid italiener
Lidt aparte indretning, men hyggelig nok. Virkelig god og veltillavet mad. Begrænset vinkort, men både den hvide og den røde, som vi fik anbefalet, passede perfekt til det, vi spiste. Retterne kom på bordet forholdsvis hurtigt efter hinanden selvom restauranten denne lørdag aften var fuldstændig pakket. De tre tjenere have travlt, men ikke mere end at de konstant var opmærksomme på gæsterne. Venlig og professionel betjening. Alle pengene værd.
Lækkert italiensk mad i København
Lækkert italiensk mad, dejlig stemning og unikke service. Tak for det :) Danila
Vi var 4 her til aften og maden var god…
Vi var 4 her til aften og maden var god og betjeningen lige så. Det var dog en aber dabei: da vi kom så spurgte tjeneren om vi ville have et glas prosecco hvilket vi takkede ja til. Vi troede det var “on the house” ud fra den måde han spurgte på. Men regningen lød efterfølgende på 234 kr for 3 glas!!! Alene sådan noget ødelægger oplevelsen og det er ærgerligt fordi resten var som det skulle være
God oplevelse
Dejlig, velsmagende mad - kalvekødet var super mørt og meget venlig betjening af ægte italiener.
Ingen problemer med delvis betaling med smartbox. Lokalitet pænt og rent - også toilet.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.