Jag är jättenöjd med Reunion som alltid har så fina kläder. En stor del av min garderob kommer därifrån, eftersom jag vet att jag kan lita på både kvalitet och stil. Leveranserna är alltid snabba och... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Beställde min tröja medveten om att många röda dagar var på gång. Hann ändå bli lite ängslig när det tog lite längre tid att få den. Var i kontakt med kundservice som svarade trevligt och proffsigt oc... Ver mais
Så enkelt att beställa och supersnabb lev. Men er hemsida behöver fixas! Om man klickar in sig på en vara kan det stå bild 1 av 6, 8 el 12 tex. Men ändå finns bara 2 bilder?
Fina kläder och fick snabb återkoppling från support när jag hörde av mej gällande storlekar, men betyget dras ner just pga att det bara fanns en storlek av de kläder jag köpte. Eftersom det inte är f... Ver mais
Informações sobre a empresa
En härlig webbshop som fokuserar på mode för kvinnor och det bästa livet man kan leva med dem härligaste kläderna vi kan erbjuda. Här hittar du sommarklänningar, linnekläder, stickade koftor och sköna jeans. Du hittar även skor, inredning och design. Allting du kan tänka dig för det härliga livet som Reunionkvinna. De plagg vi inte ritar och producerar själva, handplockar vi hos en mängd duktiga, kreativa leverantörer i både Italien och Frankrike. Vårt fokus är att hitta det lilla extra för dig. Produkterna inom inredning, dofter och trädgård kommer från våra kollegor och vänner i branschen. Vi väljer det vackraste, bästa, mumsigaste, roligaste, mest väldoftande vi kan hitta – allt för dig och ditt hem. Varmt varmt välkommen in i vår värld av njutning!
Informações de contacto
Östra Rönneholmsvägen 2, 21147 , Malmö, Suécia
- 040401701
- kundtjanst@reunionhome.se
- reunionhome.se
Respondeu a 95% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Snabb leverans och fina linnekläder!
Bra kvalitet och snabb leverans:)
Mycket bra info om produkterna på…
Mycket bra info om produkterna på hemsidan. Mått och material osv. Alltid snabb leverans och svar om man behöver:)
Enkelt och lätt att beställa
Enkelt och lätt att beställa, kom relativt snabbt och alla kläder passade. Magic tröjan är såååå härlig!!
Fina kläder i härliga material.
Fina kläder i härliga material.
Snabba leveranser!
Så nöjd!
Snabba utskick efter beställning
Snabba utskick efter beställning, bra beskrivning på kläder och storlek, älskar er kvalitet och modeller på kläder!
Väldigt seriös och bra sida!
Väldigt seriös och bra sida!
Fina kläder i bra kvalitet och rätt storlek som ser ut precis som bilderna. Bara en sådan sak.
Helt okej leveranstid
Bra service och fina plagg
Så enkelt att beställa och supersnabb…

Resposta da Reunion
Fina färger och sköna material
Så fin linneklänning med palmmotiv
Så fin linneklänning med palmmotiv, köpte färg taupe. Supernöjd.
Ser inte riktigt ut som jag tänkt
Ser inte riktigt ut som jag tänkt
Och i stort sett omöjligt att returnera om strl inte passar ska vara oöppnat så man kan inte prova

Resposta da Reunion
Fina byxor
Fina byxor, bra kvalitet linne, mycket vackert tyg, one size funkar perfekt.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.