Leveransen tog minst dubbelt längre än utlovat. Dock inte det värsta. Jag beställde flera st NAD. Upptäckte att de innehåller både socker och tapiokasirap som fyllnadsämnen. NAD ska vara en föryngran... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Jeg fik hurtigt svar på min henvendelse vis mail. God dialog og positiv forståelse. Godt produkt med mærkbare positive ændringer på hud, hår og negle. F.eks. Nu skal jeg klippe mine negle, hvor de... Ver mais
Não respondeu a opiniões negativas
Hold jer langt væk fra denne…
Hold jer langt væk fra denne svindelvirksomhed. Pengene er trukket på kontoen men varen kan man se langt efter. FUP OG SVINDEL
Dårlig service virker som scam
Jeg annullerede min ordre allerede ét minut efter bestilling, men der var desværre ingen hjælp at hente fra kundeservice. Jeg kontaktede dem hurtigt, men fik ingen reel mulighed for at stoppe ordren. Samtidig modtog jeg modstridende informationer: først fik jeg at vide, at ordren var forsinket, men da jeg fulgte op på mine henvendelser, blev jeg informeret om, at den allerede var pakket og sendt afsted. Det virker uorganiseret og uprofessionelt, og det skaber mistillid som kunde. Jeg havde forventet en bedre og mere sammenhængende serviceoplevelse. Alt i alt en skuffende oplevelse, hvor kommunikationen og håndteringen af min sag ikke levede op til mine forventninger.
There are only 90 capsules instead of…
There are only 90 capsules instead of 120, and the label looks different. RED FLAG. There is no contact phone number or address only office open hours. Also it appears to have come through China, so goodness know what's in them. I've learnt my lesson. Health products should be bought from a well known health shop you can trust. I'm very disappointed and probably won't get my money back
The whole company is a SCAM
The whole company is a SCAM, avoid it!!
Leveransen tog minst dubbelt längre än…
Leveransen tog minst dubbelt längre än utlovat. Dock inte det värsta.
Jag beställde flera st NAD. Upptäckte att de innehåller både socker och tapiokasirap som fyllnadsämnen. NAD ska vara en föryngrande produkt men socker är raka motsatsen. Har försökt upprepade gånger få svar och förklaring ang det, men utan resultat. De väljer att inte svara..Ja, förstår socker hör till ett billigt fyllnadsämne, men ska inte finnas i ett kosttillskott för en bättre hälsa och föryngring. Jag är väldigt besviken!
Nad+ skal i holde jer fra
Nad+ skal i holde jer fra. Det kommer fra Kina og ingen indlægsseddel. Man kan ikke se på deres hjemmeside og deres reklamer at det bliver produceret i Kina. Når man leverer det tilbage koster det mange penge og den adresse som lagret skal returneres kan de ikke finde. Så min pakke kommer retur. Fup og svindel. De svarer heller ikke mere på min mail når jeg vil returnere produktet. Fup firma.
Det er et useriøst firma !!!!!!!
De trækker penge med det samme du lægger en ordre og nu er der gået over 2 uger og har stadigvæk ikke modtaget mine varer. Det tlf de oplyser på deres side er ikke i brug . Sidste gang jeg har købt vare hos dem .
Fup og svindel..
Dette er en kæmpe Fake side med produkter som ikke virker og som ikke kommer .. .. hold jer lang væk !!! . Jeg har nu ventet i 2 måneder på at få min NAD .. Den er ikke kommet frem endnu..Posten siger de har leveret den nu 2 gange.. Lyder helt vildt !! Alle andre pakker jeg bestiller fra andre firmaer får jeg sjovt nok .. . Mærkeligt.. Bare ikke den fra Revitanord.. . Er dette et Skam eller er det Rigtigt.. Dem fra deres kunder support.. skriver tilbage når de gider og er slet ikke opdaterede på hvad der sker.. Ved virkelig ikke om det er plat og snyd det firma eller det er posten skyld .. Hvis det er posten skyld må deres kunder support og det firma da tage at finde et nyt firma der leverer. Og tage noget ansvar.. Nu har jeg læst 40 anmeldelser her .. Og 50 procent oplever det samme som mig . De som anmelder det positive må jo få penge eller er det dem selv som laver de anmeldelser.. Dette er et fup firma ..
Svindel
Ordre #7241
Bestilt og påstået leveret i november, jeg har stadig ik modtaget min vare. De har lovet at gensende ordren for en uges tid siden. De nægter at betale mine 665 kr tilbage da ordren har været forsøgt leveret. Ved ikke hvor og til hvem de har forsøgt levering , men det er ikke til mig. Svindler firma
Svindel
Svindel - lad være!
Allerede fem minutter efter at jeg havde bestilt, bad jeg om at annullere ordren. Dagen efter fik jeg besked om at varen var afsendt og jeg derfor ikke kunne annullere og at de jo ikke var tilgængelige hele tiden. Jeg har aldrig modtaget andet end en ordrebekræftelse, ikke fået nogen mulighed for sporing af pakken og nu skriver de, at den er leveret på adressen, men jeg har ikke fået besked igennem hverken dao, postnord, gls eller Bring om at der var en pakke på vej, ej heller at noget var leveret, så nu venter jeg på beviser herfor...
Fusker Firma
Vare bestilt 7. Januar 2026, ikke modtaget endnu! Har skrevet et hav af mails til dem, intet er sket!!
Har bedt om at få varen krediteret, fik svar retur, at jeg kunne få 20%!
Er ærgerlig over, at jeg ikke tjekkede trustpilot inden bestilling❗️❗️❗️
Godt produkt med mærkbare positive ændringer på hud, hår og negle. F.eks. Nu skal jeg klippe mine negle, hvor de før flækkede. Jeg mister nærmest ikke noget hår. Ses tydeligt på hårbørste og rist i bad efter hårvask. Markant mindskning af karsprængning på ben. Størrelse på porer i ansigt er mindsket. Virkningen kom pludseligt efter ca. en måned med 2 kapsler dagligt.
jeg er super tilfreds.
I have bought first order for 3 month
I have bought first order for 3 month
Found out it was not for me after I had ordered for 6 month more
I contacted custom service for full refund
They offered that I could get 20% off on the order allready on it's way to me but I want a full refund not 20 % off
I will publick their email and respond on SOME if they do not refund as the law and their own guidelines say.
I'm so disapointed!!!
REFUND MY MONEY THANK YOU!
Jeg havde læst om NAD+
Jeg havde læst om NAD+, men troede ikke jeg ville mærke forskel – men det gør jeg!
Min hud ser virkelig friskere ud
Min hud ser virkelig friskere ud. Det er som anti-age indefra.
Fup og Svindel
Fup og svindel 😬
Altid tjekke på Trustpilot, det glemte jeg desværre
Hold jer langt væk fra dette Fup Firma 😔
Produktet kommer fra Kina
Produktet kommer fra Kina. Jeg troede det blev produceret i Norden. Nu tør jeg simpelthen ikke spise det. Spild af penge
Mere klarhed
Føler mig ikke længere sløv i hovedet. Kan fokusere meget bedre.
Forvandlet min rutine
Jeg tager NAD+ hver morgen, og det føles som den bedste start på dagen.
Kinesisk svindel
Kinesisk svindel
Produktet er produceret og sendt fra Kina.
Indholdet er fyldt med al muligt unødvendigt - sukker? Man kan finde det præcis samme produkt - samme bøtte og det hele - på kinesiske hjemmesider som alibaba og eBay - her kan man købe en bøtte for 10 kr. og få sit eget logo på. De markedsfører dem selv med AI-videoer (med læger, der roser produktet) på FB. Man kan ikke finde disse videoer på deres sider, fordi de kun florerer som reklamer - og på den måde kan nye kunder ikke se de negative kommentarer ved at klikke ind på deres profil, som i øvrigt er helt ryddet for indhold.
Den dårligste kvalitet!! og jeg ville være meget bange for at blive syg, hvis jeg spiste dem. Håber, I alle holder jer væk fra disse piller.
Edit: efter denne kommentar er der kommet nogle positive 5-stjernede anmelder ind. De kan være oprigtige, men de er skrevet i et sprog, der minder om det, virksomheden bruger i deres markedsføring. Så måske står de selv bag dem.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.