Banner for Revo-loo

Revo-loo Opiniões 327

TrustScore: 4 em 5

4,2

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Had onlangs de Revo Loo stream gekocht die helaas binnen een paar dagen al defect bleek te zijn. Nadat ik deze retour heb gezonden ( nu een maand geleden ) heb ik helemaal niks meer vernomen en heb i... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastische zelfreinigende kattenbak. Stinkt absoluut niet. Ik heb twee behoorlijk grote katten. Half maincoon en half ragdoll. 1 keer in de vier dagen de zak vervangen. Ik heb best wel getwijfel... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de animais de estimação

Hello Simple, Bye Bye Scooping. De eerste automatische kattenbak die het écht simpel maakt.

50 Dagen Uitproberen

Niet Goed = Geld Terug

Probeer de Revo-Loo 50 dagen gratis uit. Niet tevreden? Dan stuur je hem kosteloos terug.

Informações de contacto

4,2

Bom

TrustScore: 4 em 5

327 opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de um mês

Classificada 5 em 5 estrelas

Tja gewoon goede producten en we zijn…

Tja gewoon goede producten en we zijn er erg blij mee. Geld kwaliteit perfect

15 de junho de 2025

Resposta da Revo-loo

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je zo blij bent met onze producten en de prijs-kwaliteitverhouding. Veel plezier ermee!

Revo Loo stream gekocht

Nadat ik deze retour heb gezonden ( nu een maand geleden ) heb ik helemaal niks meer vernomen en heb ik nog steeds mijn Revo Loo stream niet ( terug).

25 de fevereiro de 2026

Resposta da Revo-loo

Wat balen dat je Revo Loo stream zo snel defect raakte en je na een maand nog niets over je retour hebt gehoord. Dat is zeker niet de bedoeling. Omdat ik via dit platform geen inzicht heb in de retourstatus, wil ik je vragen om direct contact op te nemen met onze klantenservice via e-mail of WhatsApp. Een collega kan dan aan de hand van je ordernummer direct voor je uitzoeken waar je retour is gebleven en dit verder oppakken.

Simpelweg geweldig!

De Revo-loo is uitermate makkelijk in gebruik en ziet er een stuk mooier uit dan de gemiddelde kattenbak. Het is erg fijn om niet elke keer te moeten scheppen. Mijn kat was er erg snel aan gewend. Enige puntje is dat ik een langer kabeltje moest kopen dan degene die bij de Revo-loo standaard geleverd werd. Maar beveel iedereen zo'n automatische kattenbak aan.

25 de março de 2026

Resposta da Revo-loo

Wat geweldig om te horen dat de Revo-loo zo goed bevalt en je kat er al snel aan gewend is! Fijn dat het scheppen nu verleden tijd is. Je feedback over de lengte van de meegeleverde kabel nemen we zeker mee. Veel plezier met de automatische kattenbak!

Nette en snelle bezorging

Nette en snelle bezorging. Goed op de hoogte gehouden via de mail

27 de fevereiro de 2026

Resposta da Revo-loo

Bedankt voor de mooie review. Wat fijn om te horen dat de bezorging snel verliep en je goed op de hoogte bent gehouden. We wensen je veel plezier met je aankoop.

Classificada 5 em 5 estrelas

Een mooi product geleverd ,en daarna de…

Een mooi product geleverd ,en daarna de beloofde 2 zakken kattengrind .Komt zijn belofte na .Super 👍💐

26 de fevereiro de 2026

Resposta da Revo-loo

Fijn om te horen dat het product en de zakken kattengrind goed zijn ontvangen. Bedankt voor je mooie review en het vertrouwen. We wensen jou en je kat er veel plezier mee!

Aanrader!

Nieuwe mat bij kattenbak gekocht.
Wordt vastgehouden door de gaten waarin de poten staan. Werkt perfect!
Aanrader!

26 de fevereiro de 2026

Resposta da Revo-loo

Wat fijn om te horen dat de nieuwe mat perfect werkt en goed bevalt. Veel plezier ermee!

Classificada 5 em 5 estrelas

Fijne webshop fijne automatische kattenbak

De Revo Loo one hier onlangs besteld (automatische kattenbak) Fijne webshop, duidelijk en netjes en een snelle levering, 1 werkdag!

26 de março de 2026

Resposta da Revo-loo

Wat fijn om te horen dat de Revo-loo One en onze snelle levering zo goed bevallen. We hopen dat jij en je kat veel gemak gaan ervaren van de automatische kattenbak. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben over het gebruik, dan staan we altijd voor je klaar.

Slechte communicatie

Slechte communicatie
Slechte uitgestelde levering
Niet compleet geleverd zoals vermeld in de actie stond omschreven en er dan voor moeten bellen vervolgens wordt het ruim een maand later geleverd dan dat er eerder was afgesproken en wederom weer geen communicatie
Slecht bedrijf en slechte bedrijfsvoering echt geen aanrader

Hi Tony & Veronique,

Dat is heel erg balen, zeker als je zo lang wacht en de zending dan ook nog incompleet is, hier hebben wij geen bericht over ontvangen dus als je ons dit nog kan laten weten horen wij het graag. Het is absoluut niet de bedoeling dat de communicatie vanuit ons hierin tekortschiet. Zo te zien heb je tweemaal een pre-order gedaan waarbij het inderdaad wat langer kan duren voor het leveren omdat we hier ook van externe partijen afhankelijk zijn.

Zo te zien is inmiddels alles al even binnen en wij hopen dat de Revo-loo naar behoren werkt. Ervaar je toch problemen? Dan horen wij het graag!

Classificada 5 em 5 estrelas

Alles werkt zo goed zoals beloofd

Alles werkt zo goed zoals beloofd. Kattenbak werkt perfect. Onze kat moest er even aan wennen en is na een paar weken eraan gewend dat nadat hij erin is geweest de bak ronddraait. Ik heb nooit meer een stinkende kattenbak. Ideaal. Een echte aanrader

Hi Saskia,

Fijn dat de Revo-loo One zo goed bevalt en je kat er na een korte gewenningsperiode helemaal aan gewend is. Een frisse, geurloze kattenbak zonder scheppen is precies wat we beloven. Veel plezier ermee!

Classificada 5 em 5 estrelas

Ze hebben ons een hele goede kattenbak…

Ze hebben ons een hele goede kattenbak geleverd
En ookhebben we nu de revo-loo katten zand die van een hele goede kwaliteit is

Resposta da Revo-loo

Bedankt voor je review! Geweldig om te horen dat jullie tevreden zijn met zowel de Revo-loo kattenbak als het kattenzand. 😊

Fijn dat alles naar wens geleverd is en goed werkt voor jullie katten. 🐾

Classificada 5 em 5 estrelas

Eindelijk een zorgeloze oplossing!

Eindelijk een zorgeloze oplossing!
Ik kan eerlijk zeggen dat de Revo-loo kattenbak een van de beste aankopen is die ik ooit voor mijn huis en mijn katten heb gedaan. Het is een wereld van verschil vergeleken met een traditionele bak.
Waarom ik zo enthousiast ben:
* Totaal geen omkijken naar: Het grootste voordeel is het gemak. Je hoeft niet meer dagelijks te scheppen; het systeem doet al het werk voor je. Het scheelt ontzettend veel tijd en moeite.
* Altijd een fris huis: We hadden vroeger nog wel eens last van die typische "kattenbakluchtjes" in huis, maar dat is nu volledig verleden tijd. De Revo-loo sluit de afvalstoffen direct goed af, waardoor het huis altijd heerlijk fris ruikt.
* Gelukkige katten: Mijn katten zijn er dól op. Elke keer als ze de bak instappen, is deze weer perfect schoon en fris. Je merkt aan hun gedrag dat ze die hygiëne enorm waarderen; ze gaan er met veel plezier op.
Conclusie:
Als je twijfelt: gewoon doen! Het is de investering meer dan waard voor het comfort van zowel jezelf als je katten. Geen vieze geurtjes, geen gedoe, alleen maar een schone bak en blije huisdieren.

Hi Rene,

Wat geweldig om te lezen dat de Revo-loo zo'n succes is voor jou en je katten. Fijn dat het systeem je zoveel tijd en moeite bespaart en tegelijkertijd zorgt voor een fris huis. Heel veel plezier er nog van!

Classificada 4 em 5 estrelas

Afschuwelijke bezorgdienst DPD.!!

Ik ben gewoon tevreden met Revo-loo als bedrijf & product, maar......, 4 sterren vanwege de afschuwelijke waardeloze bezorgdienst DPD!!!! Weer is het mij gebeurt bij deze bezorger die Revo-loo helaas inzet om hun producten te bezorgen, dat het gigantisch mis is gegaan. Ik heb weer veel moeite moeten doen om een product van Revo-loo in ontvangst te kunnen nemen. Weer voor niks thuis gebleven omdat de bezorger na 1 x bellen gewoon wegrijdt terwijl je opendoet. Daarna van alles moeten doen om erachter te komen waar mijn pakket is en zowat een wereldreis moeten maken in de regen. Ik ben er helemaal klaar mee met DPD. Jammer voor Revo-loo maar ik bestel niet meer, sorry.

Hi Aleida,

Fijn dat je tevreden bent met de Revo-loo. Dat is flink balen dat de bezorging via DPD zo slecht is verlopen en je zoveel moeite hebt moeten doen om je pakket in de regen op te halen. Dit is absoluut niet de bezorgervaring die we voor ogen hebben. Ik geef je klacht over deze bezorger intern door, zodat we dit kunnen aankaarten bij DPD.

Classificada 3 em 5 estrelas

Het product goed, levering duurt te lang

Het product, revoliter, is goed, maar erg lang op verzending moeten wachten. 2 maanden langer dan aangegeven.

Hi Rita,

Fijn om te horen dat de Revolitter goed bevalt. Dat is balen dat je er twee maanden langer op hebt moeten wachten dan aangegeven. Bij pre-orders zijn we soms afhankelijk van externe logistieke factoren, waardoor de levertijd helaas flink kan oplopen. We doen ons best om hier altijd zo duidelijk mogelijk over te communiceren.

Mocht je hierover nog contact met ons willen opnemen, stuur ons dan gerust een direct bericht.

Classificada 3 em 5 estrelas

De bak is perfect maar communicatie niet

De bak is perfect. Maar de bezorging van het kattengrid was een drama. Eerst eind januari zo het bezorgt worden toen zou het half februari worden en het werd pas halverwege maart. Maar je word hier niet van op de hoogte gesteld je moet zelf mailen om te vragen waar je bestelling blijft. Vind ik niet netjes

Hi Chantal,

Fijn om te horen dat de bak perfect bevalt, maar de communicatie rondom de levering van de pre-order van het kattengrit had absoluut beter gemoeten. Het is onze bedoeling om je proactief op de hoogte te houden bij vertragingen door bijvoorbeeld productieachterstanden. Dat dit niet is gebeurd en je zelf contact moest opnemen, is niet hoe we het willen doen.
Mocht je nog vragen hebben over je bestelling, neem dan gerust direct contact met onze klantenservice op.

Prachtige katte bak

Prachtige katte bak, ga ook sparen voor de andere items

3 de abril de 2026
Opinião espontânea

Hi Anthonie,

Wat goed om te horen dat de kattenbak zo in de smaak valt. Leuk dat je ook al gaat sparen voor onze andere items. Veel plezier ermee!

Jari

TOP apparaat

Snelle levering en heel goed verpakt. Duidelijk instructie boekje wat erbij zit. Een extra elastiek, zakjes worden erbij geleverd. Met de app en de knoppen op het apparaat is het handig om de revoo-loo in te stellen. Het werkt echt super!! En mijn kat moest 1 dag even wennen en toen was het al ok.

19 de março de 2026

Hi Marjon,

Wat fantastisch dat de Revo-loo zo goed bevalt en je kat er al binnen een dag aan gewend is. Bedankt voor je mooie review. Heel veel plezier met het apparaat!

Jari

Heel blij mee!

Hij is groot maar ziet er ook wel mooi uit. Handig in gebruik, ik vind het geluid erg meevallen en wanneer de bak weer is verschoond ruik je niets meer, ik heb 2 kittens die er veel gebruik van maken, hij stopt ook direct als ze er weer in gaan zitten. Ik ben er erg blij mee!

15 de março de 2026

Resposta da Revo-loo

Bedankt voor je review! Geweldig om te horen dat je zo blij bent met de Revo-loo 😊

Fijn dat het formaat en uiterlijk je bevallen, het geluid meevalt, de bak geurvrij blijft na schoonmaken, en dat je kittens er veilig gebruik van kunnen maken dankzij de automatische stopfunctie. 🐾

Ideaal deze automatische kattenbak

Ideaal deze automatische kattenbak. Wel is het schoonmaken nog steeds wel veel werk, maar gelukkig hoef ik het nu niet meer elke avond te doen.

14 de fevereiro de 2026

Resposta da Revo-loo

Bedankt voor je review! Geweldig om te horen dat de Revo-loo je dagelijkse routine zoveel makkelijker maakt 😊

We begrijpen dat het schoonmaken nog wat tijd kost, maar fijn dat je niet meer elke avond de kattenbak hoeft te doen. 🐾

Classificada 5 em 5 estrelas

Een paar maanden in gebruik

We hebben nu een paar maanden de Revo loo en we zijn er ontzettend blij mee. Wat een uitkomst. Niet meer dagelijks een vieze geur in huis en met het schepje op speurtocht hoeven gaan. Echt een aanrader voor andere kattenliefhebbers

16 de março de 2026

Resposta da Revo-loo

Bedankt voor je review! Fantastisch om te horen dat jullie zo blij zijn met de Revo-loo en dat het zoveel gemak biedt 😊

Geweldig dat nare geurtjes en dagelijks scheppen verleden tijd zijn, en dat je het product anderen als aanrader ziet. 🐾

Team Revo-loo

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.