Reyrr Opiniões

278
TrustScore: 4 em 5

3,8

Still have not received my order. 9 days ago. Tracking only says label created not picked up. Tried messaging and calling Reyrr and have had no answer

Från början och hela vägen fram till ett köp får du bästa möjliga bemötande och pris hos Reyrr! Under alla köp jag gjort har jag känt att dom vill ha just mig som kund och dom har varit lyhörda för... Ver mais

T-skjortene er fine, men jeg synes jeg kunne fått beskjed om at det var forsinkelse. Jeg bestilte 6 april, og de ble sendt 23 april. Derfor når dere ikke opp på 5 stjerner :). Jeg tenkte ikke over at... Ver mais

Kjøpte draktsett (hjemme/borte/bukser) til klubben. Veldig god hjelp fra design-avdelingen som var tålmodige og ga oss tips til hva som ville funke best. Hele handelen opplevdes profesjonell og ef... Ver mais

A empresa respondeu

1. Loja de artigos desportivos

Escrito pela empresa

At Reyrr Athletics were fascinated by how a teams identity could be formed by the look of their uniform. With over 35 years of combined playing experience we have learned that a uniform is more than a piece of clothing. It is an important piece of a team's image that mirrors an organization's values. Our team at Reyrr Athletics want to help teams establish this identity and image. With the expertise of our experienced in-house design team, we can make your organization's vision a reality!

Bom

TrustScore: 4 em 5

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 50% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

Todas as opiniões

(278)

55 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Inget svar alls och tiden för möjlighet…

Inget svar alls och tiden för möjlighet att returnera och byta vara har löpt ut.

10 de fevereiro de 2025
logótipo da Reyrr

Resposta da Reyrr

Hej Maria,

Tack för din feedback. Vi har gått igenom vår e-post men kan inte hitta något meddelande från dig. Vänligen skicka ett nytt e-postmeddelande till oss så ska vi göra vårt bästa för att hjälpa dig med ditt ärende. Vi ser fram emot att höra från dig!

Vänliga hälsningar,
Benjamin

Beställde den 3dje februari men har…

Beställde den 3dje februari men har ännu inte fått mina grejer (18 februari nu) har skrivit till er på eran hemsida men ingen som svarar eller ger information om något. Pengarna har dragits och man känner sig lite lurad med tanke på att man ska skicka in omdöme innan man får grejerna och 0 information what so ever.

3 de fevereiro de 2025

After sales service

Hello,
We bought a football helmet, it came fast and perfectly packed, unfortunately, there were two missing face mask holders.
Nothing to do with Reyrr, the box was sealed from the Schutt factory (or distributor).
Even so, Reyrr took care of the problem and provided the parts extremely fast.
After sales service has been amazing, 12 out of 10 for them. Thank you.

28 de janeiro de 2025

Service på topp

Trots diverse komplikationer som inte går att lägga på Reyrr fick jag ett mycket bra bemötande och Benjamin gjorde sitt yttersta för att hjälpa mig med att få leveransen i tid till jul, vilket vi fick, så stort tack för detta.

30 de novembro de 2024

KÆMPE ANBEFALING

Det er uden tvivl min go-to hjemmeside, når jeg skal bestille nyt udstyr. En ting er det fede udvalg, noget andet er den hurtige levering til Danmark. Jeg er bestemt en meget tilfreds kunde!

19 de dezembro de 2024

Dåligt

Tyvärr, hade förväntat mig mer. Ena handsken gick sönder vid andra träningen och kontakten med kundservice är under all kritik. Långa svarstider och inget verkar hända. Returseden skulle skickas för någon vecka sedan, inte dykt upp än. De svarade även att de kunde laga handsken, men hur länge ska jag vara utan handskar då? Nej, för dåligt och aldrig mer handskar härifrån!

19 de novembro de 2024