Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente leva mais de um mês para responder

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg bestilte min sovemaske den 23.10 og…

Jeg bestilte min sovemaske den 23.10 og har fortsatt ikke mottatt den. Har forsøkt å sende de mail, men de svarer ikke. Plutselig er nettsiden heller ikke tilgjengelig lengre, hvor det står «coming soon»…

23 de outubro de 2025
logótipo da Rezt

Resposta da Rezt

Hei Maria,

Som vi allerede informerte om da vi var i kontakt med deg via e-post, hadde denne bestillingen ingen tilknytning til dagens Rezt.

Selv om vi ikke var ansvarlige for den opprinnelige bestillingen du refererer til, handlet vi på eget initiativ. Vi tok oss tid til å gi deg nødvendig informasjon og valgte av egen vilje å sende deg sovemasken kostnadsfritt, der både produkt og frakt ble fullt ut dekket av oss.

Bestillingen som ble opprettet av oss, ble lagt inn den 16. desember, og produktet ble levert på dørmatten din allerede 17. desember.

Den opprinnelige bestillingen – som ikke hadde noen tilknytning til vårt selskap – ble også kansellert i systemet, og autorisasjonen ble annullert, slik at beløpet kunne frigjøres i tråd med betalingsprosessen.

Vi opplever derfor at denne omtalen ikke gir et dekkende bilde av realiteten eller av hvordan vi jobber for å ta vare på kundene våre. Når man ser dette i sammenheng med at bestillingen vi opprettet ble levert innen ett døgn, at produktet ble sendt kostnadsfritt og fullt ut dekket av oss, og at den opprinnelige bestillingen ble håndtert i tråd med betalingsprosessen, fremstår omtalen som urimelig overfor vår virksomhet.

Det er derfor synd at dette likevel har resultert i en slik omtale, til tross for hvordan situasjonen faktisk var og måten du ble møtt på i dialogen med oss.

Ønsker deg alt godt,
Rezt

Silkesovemaske

Beste sovemasken jeg noen gang har hatt. Veldig mykt og godt stoff. Rask levering, kun en dag tok det! Kan varmt anbefales😊

14 de agosto de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Maske som mørklegger og sitter på gjennom søvn

Brukt masken med strikk og «innhula» plass til øynene over lang tid : den mørklegger helt uten å være ubehagelig imotsetning til «billigere» masker kjøpt tidligere på hm, et enklere liv osv så sitter denne på hele natten og er av svært god kvalitet hatt min og hatt den på både hjemme og på ferie. Anbefales om du sliter med søvn og trenger å ha det helt mørkt.

28 de julho de 2025

Det mykeste sengetøyet

Sengetøyet er utrolig mykt, har vakker glans og det er svalt å sove i 🩶 I tillegg er det allergivennlig og bra for miljøet 🩶

11 de julho de 2025

EN DRØM

Utrolig fornøyd! Mykt, kjølende og super behagelig mot huden! Jeg virkelig gleder meg til å lande i sengen hver kveld! Kan VARMT anbefales 🩷🩷🫶🏼

23 de junho de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Beste sengetøyet og lakenet jeg har…

Beste sengetøyet og lakenet jeg har sovet i noen gang! Føler meg mye mere uthvilt enn på lenge! Materialet regulerer varmen, har ikke følt meg klam eller for varm! Men helt perfekt! Blir mye handling av sengetøy fra denne siden fremover

23 de junho de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Anbefales på det varmeste!

Jeg har bestilt flere ganger fra denne nettsiden – både sovemasker, sengesett, laken og en reisepute – og er like fornøyd hver gang. Produktene kommer i en svært profesjonell og innbydende innpakning, kvaliteten er imponerende god, og leveringstiden er svært rask. Det aller beste er at produktene faktisk gjør søvn til en lek – jeg sover bedre og mer behagelig enn før.

29 de maio de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais