Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Virkelig god service og vejledning (både på mail og telefonisk), samt hurtig ekspedition -varerne blev pakket lige efter bestilling, som lovet og vi modtog dem dagen efter! Produkterne (sleeves, gri... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Mini benskinner og grip socks Min søn blev i dag den glade modtager af en pakke fra RFSPORT. Lynhurtig ekspedition og afsendelse. Nem og overskuelig hjemmeside samt bestilling, har valgt hjemmele... Ver mais

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Loja de artigos desportivos

Escrito pela empresa

Rfsport.dk tilbyder et omfattende udvalg af udstyr til enhver sportsgren, herunder grip socks, benskinner, tape og meget mere. Find det perfekte udstyr til din sport hos os!

Informações de contacto

1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 48 horas

10/10

Nem og hurtig handel og rigtig godt produkt føles lette men beskytter stadig, ville klart anbefale😁

10 de abril de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Virkelig god service og ekspedition

Produkterne (sleeves, gripsocks og benskinner) er i god kvalitet og god pasform.
Oveni var der lagt velkomstgave og ekstra produkt og udskiftning til nyere model af varerne!

18 de março de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Dejlig hurtig ordre behandling fra…

Dejlig hurtig ordre behandling fra Rfsport, med varer der virker lækker i kvalitet.

Eneste minus er brugen af DAO og deres elendighed i forhold til helligdage i påsken, pakken her været frem og tilbage mellem terminaler og pakkeshop tre gange grundet helligdage.

7 de abril de 2026

10/10 oplevelse

Jeg bestilte mine benskinner en lørdag og fik dem allerede mandag. Super hurtigt og dejligt. Jeg fik ovenikøbet tre ruller tape med. Som også er i god kvalitet. Kvaliteten på benskinnerne er i top og instruktionerne som følger med virker. 10/10 oplevede

20 de março de 2026

Jeg har fået 2 par sokker

Jeg har fået 2 par sokker, som passer perfekt på foden, godt grip og god pris. Jeg har også købt et par benskinner, som formede sig perfekt til mine skinneben og er den helt rigtige størrelse. Alt i alt synes jeg er Rfsport et er perfekt brand, virkelig gode sokker, virkelig gode benskinner, hurtig leveringstid, god service og perfekte prisser

28 de março de 2026
Classificada 4 em 5 estrelas

Gode grip socks

24 de março de 2026
logótipo da Rfsport

Resposta da Rfsport

Fedt at høre 🙌
Simple ting der bare virker – det er sådan, vi kan lide det 💪

Mvh Jacob Rfsport

Super oplevelse og hurtigt levering

Super oplevelse og hurtigt levering

18 de março de 2026
logótipo da Rfsport

Resposta da Rfsport

Tusind tak for det 🙌
Vi gør vores bedste for at give en god oplevelse hele vejen igennem – og få sendt hurtigt afsted 💪

Mvh Jacob Rfsport

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais