Ik heb de rainbow smoothe rietjes en ik ben er enorm blij mee. Toen ze binnenkwamen heb ik ze gelijk schoongemaakt zoals er op het kaartje stond en ze waren klaar voor gebruik! Het is een hele fi... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Prima, geen gekke dingen. De spullen zijn goed en compleet. Verbeterpuntjes: De levering duurde een paar dagen langer dan waar ik op rekende, en ik had graag meteen bij aankoop een indicatie gekrege... Ver mais
Metalen rietjes zijn top! Se papieren worden snel zacht. Er bestaan versies die langer goed blijven, misschien kunnen ze daar eens naar kijken. Snelle en goede service!
Informações sobre a empresa
De RietjesFabriek is het adres voor stijlvolle herbruikbare rietjes. Deze rietjes zijn een duurzaam en milieuvriendelijk alternatief voor plastic rietjes.
Informações de contacto
Hoofddorp, Holanda
- support@rietjesfabriek.nl
- rietjesfabriek.nl
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Superfijne rietjes!!
Het is een hele fijne lengte, zit in een mooi zakje en ziet er echt leuk uit.
Ideaal om in je tas te hebben voor als je gaat drinken of een terrasje pakt met vrienden/vriendinnen.
Top opgelost
Rietjes snel ontvangen helaas verkeerd maat gekregen maar dit is super snel perfect opgelost. Reageren snel op mail . Zeker een aanrader ipv de papieren rietjes die je overal krijgt .

Resposta da RietjesFabriek
Snelle levering en fijne rietjes
Snelle levering, goed verpakt. Fijne rietjes! Vooral de lichte verdikking bij het drink-uiteinde is geniaal, drink veel fijner dan de standaard rvs-rietjes die we hiervoor hadden. Ook het katoenen borsteltje lijkt erg fijn (nog niet gebruikt).

Resposta da RietjesFabriek
RIETJESFABRIEK
Als je nooit uit een metalen rietje hebt gedronken mis je echt wat in je leven...
Snelle service met een persoonlijk…
Snelle service met een persoonlijk tintje.
Super snelle levering en heel leuk dat…
Super snelle levering en heel leuk dat er een persoonlijk briefje bij zat!
Snel geleverd en van goede kwaliteit
Erg laat geleverd
Erg laat geleverd, ik wilde het annuleren maar geen reactie.
Stalen rietje
Alles is top, alleen in de mail staat dat t bezorgen 1-3 dagen kan duren, dat kan wat langer duren dan drie dagen.
Fijn gebruik
Metalen rietjes van Rietjesfabriek
Ik heb hier metalen rietjes en schoonmaakborsteltjes besteld, ze kwamen snel aan en zijn makkelijk in het gebruik. Zeer tevreden.
Super rietjes en snelle levering
Goeie service en snelle levering!
Product is prima.
Prima, geen gekke dingen. De spullen zijn goed en compleet.
Verbeterpuntjes: De levering duurde een paar dagen langer dan waar ik op rekende, en ik had graag meteen bij aankoop een indicatie gekregen van de verwachte leverdatum.(verwachtingen managen)
Er waren best redelijk wat dingen uitverkocht in de shop. Waarom zou je dingen tonen die je niet kunt leveren als er geen indicatie bij staat wanneer het product weer beschikbaar is? Misschien een optie inbouwen om jezelf terug te laten mailen als het product weer beschikbaar is?
Metalen rietjes zijn top
Op tijd en goede klantenservice
Levering binnen de beloofde termijn. Verpakking was beschadigd tijdens transport en er ontbrak 1 item. De reactie van de klantenservice was snel en prettig en het item is kosteloos nagezonden.