Rijbewijskeuringdirect Opiniões 437

TrustScore: 4.5 em 5

4,3

Leia as opiniões dos outros

Classificada 2 em 5 estrelas

Classificada 5 em 5 estrelas

Goede communicatie via email en zeer vriendelijke en duidelijke gemotiveerde cardioloog. Geen wachttijd ook niet bij bezoek arts. Echt top!

Classificada 4 em 5 estrelas

Ontzettend aardige arts, heel vriendelijke vrouw. Alleen zou het fijn zijn als zo’n keuring ook via teams of videobellen zou kunnen, ze zag nl. aan mijn ingevulde lijst en lage dosering medicatie a... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Het was vrij snel mogelijk om een afspraak op de gewenste locatie te maken. Op de keuringslocatie (Naarden) was voldoende parkeer gelegenheid. De medische keuring startte vrijwel op het afgesprok... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Médico-legista
  2. Emissão de cartas de condução

Rijbewijskeuringdirect voert rijgeschikheidskeuringen uit in opdracht van het CBR.

Informações de contacto

4,3

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

437 opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

5 sterren organisatie

28 de abril de 2026

Geachte heer, mevrouw,

Hartelijk dank voor de 5 sterren en de complimenten! Hier worden wij blij van. Fijne dag gewenst!

Classificada 5 em 5 estrelas

Vriendelijke arts en snel geholpen we…

Vriendelijke arts en snel geholpen we waren in naarden.

28 de abril de 2026

Geachte mevrouw Dekker,

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u vriendelijk bent geholpen en dat alles snel verliep op locatie. Fijne dag gewenst!

Prettige sfeer en goede uitleg

Prettige sfeer en goede uitleg

14 de abril de 2026

Geachte heer, mevrouw,

Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u de sfeer als prettig heeft ervaren en tevreden bent over de uitleg. Daar doen we het voor!

Netjes rustig en goed geregeld

Netjes rustig en goed geregeld

7 de abril de 2026

Geachte heer, mevrouw,

Bedankt voor uw fijne review! Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen.

Classificada 2 em 5 estrelas

Zo m’n best gedaan om optijd te komen

Zo m’n best gedaan om optijd te komen, om vervolgens 40 minuten te wachten omdat de dokter in file stond… geen telefoonnummer te vinden, alleen via de mail “bereikbaar…” niet dus! Ondanks de frustratie was de arts wel vriendelijk.

7 de abril de 2026

Geachte heer van de Pol,

Bedankt voor uw feedback en onze excuses voor het lange wachten. Door onvoorziene omstandigheden kon uw afspraak niet op tijd beginnen. We begrijpen dat dit erg frustrerend is. Fijn om te horen dat u de arts als vriendelijk hebt ervaren. We nemen uw opmerking over de bereikbaarheid mee om onze service te verbeteren.

correct

correct, vriendelijk

31 de março de 2026

Geachte heer, mevrouw,

Hartelijk dank voor de 4 sterren! Fijn dat u onze service als correct en vriendelijk ervaart. Fijne dag gewenst!

Classificada 5 em 5 estrelas

Binnen 10 minuten weer buiten ik ben er…

Binnen 10 minuten weer buiten ik ben er gek op. Direct praktische en directe vragen.

31 de março de 2026

Geachte heer Vermeulen,

Hartelijk dank voor de 5 sterren! Wij zijn blij om te horen dat u zo snel geholpen bent en tevreden bent met de directe aanpak. Fijne dag gewenst!

Een korte goede keuring

Ik moest een keuring hebben voor een geestelijke kwestie. Het gesprek verliep kort en met de benodigde vragen. De rapportage is goed doorgekomen bij het cbr en hiervoor hoefde ik dus maar 65 voor te betalen. Ik ben tevreden!

12 de março de 2026

Geachte mevrouw Van Kalteren,

Bedankt voor uw uitgebreide review! Goed om te lezen dat alles soepel verliep, van het gesprek tot de rapportage bij het CBR. Fijn dat u tevreden bent!

Classificada 5 em 5 estrelas

Gewoon goed Geregeld allemaal .

10 de março de 2026

Geachte heer, mevrouw,
Dat is fijn om te lezen, dank u wel voor de 5 sterren!

Goede Keuze

Hallo

Was kwartiertje te vroeg, maar ze kwamen me gelijk halen,duurde al met al nog geen kwartier.
Voor mij viel het allemaal heel veel mee. Ik raad het iedereen aan die gekeurd moet worden, ga zo door !!!

3 de março de 2026

Beste Willem Bos,
wat fijn dat u de tijd heeft genomen om een review te schrijven, waarvoor onze grote dank! Dit zijn mooie complimenten, en het team is er erg blij mee. Een hele fijne dag toegewenst. Team Rijbewijskeuringdirect

Classificada 4 em 5 estrelas

Snel een afspraak kunnen maken

Snel een afspraak kunnen maken, alles verliep prima. Alleen wél jammer dat men niet telefonisch bereikbaar is. Alles via de mail, dat is soms even lastig als je snel een afspraak moet verzetten! Maar is goed opgelost…

Resposta da Rijbewijskeuringdirect

Geachte Acjm van Galen, heel hartelijk dank voor uw positieve feedback, fijn om te lezen! De reden waarom wij via mail communiceren is omdat dit voor onze klanten veel sneller is dan via de telefoon. Dit lijkt gek, maar in het verleden stonden klanten, vanwege het hoge belvolume, heel lang in de wacht. Dit was voor klanten geen prettige situatie. Dit is op deze manier opgelost. Met vriendelijke groet, Team Rijbewijskeuringdirect

Classificada 5 em 5 estrelas

was een hele fijne rustige arts die…

was een hele fijne rustige arts die alles goed uitlegde

Geachte j.a. Baltes,
Dat is fijn om te lezen, dank u wel voor de 5 sterren!

Ik ben duidelijk en eerlijk geholpen

Ik ben duidelijk en eerlijk geholpen

Beste DURK Kempenaar,

Locatie goed te vinden

Locatie goed te vinden, afspraak op afgesproken tijd. Kort, duidelijk en geen onzin gesprek

Resposta da Rijbewijskeuringdirect

Geachte Alex Mulder, wat fijn om te lezen!! We zijn blij dat uw ervaring zo goed is bij Rijbewijskeuringdirect. Een hele fijne dag voor u verder. Team Rijbewijskeuringdirect

cardioloog

Duidelijke uitleg vd cardioloog

4 de fevereiro de 2026

Beste heer Centen,

Hartstikke bedankt voor uw positieve beoordeling! Wij zijn blij om te horen dat u de uitleg als duidelijk heeft ervaren. We doen ons best voor duidelijke en transparante communicatie.

Kundige arts

Kundige arts, wees mij op het feit dat er bij de invulling gezondheid verklaring een fout heeft gezeten. Hij zou daarover rapporteren.

14 de janeiro de 2026

Beste heer Smit,

Bedankt voor uw feedback. Wij vinden het belangrijk om zorgvuldig te werken en zijn blij dat de arts u hier correct op heeft gewezen. Dank voor het delen van uw ervaring.

Snelle en correcte afhandeling

13 de janeiro de 2026

Beste lezer,

Hartstikke bedankt voor uw positieve beoordeling. Wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent over onze snelle en juiste afhandeling.

Fijne dag!

Classificada 5 em 5 estrelas

Vakkundig en eerlijk gesprek gehad.

Vakkundig en eerlijk gesprek gehad.

18 de dezembro de 2025

Geachte heer Jelier,

Hartstikke bedankt voor uw positieve review! Wij zullen uw compliment doorzetten naar de specialist.

Fijne feestdagen!

Hij was heel aardig en duidelijk

Hij was heel aardig en duidelijk

11 de dezembro de 2025

Geachte mevrouw Adriaens,

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat u de keuring als prettig en duidelijk hebt ervaren.

Classificada 5 em 5 estrelas

Zo weinig mogelijk kopzorg bij Rijbewijskeuring direct

Zeer goed geïnformeerd over de procedure, de rol in de procedure van het CBS, de rechten en plichten van de klant ten aanzien van de dienstverlening.
Goed toegankelijke lokatie ook om te parkeren.
Professionele afhandeling

9 de dezembro de 2025

Beste Jan,

Hartelijk dank voor uw uitgebreide feedback. Fijn om te horen dat u goed geïnformeerd bent over de procedure en uw rechten en plichten, en dat u onze locatie en professionele afhandeling waardeerde. We streven ernaar om onze dienstverlening zo duidelijk en toegankelijk mogelijk te maken en we zijn blij dat dit zo is overgekomen.

Team Rijbewijskeuringdirect

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.