Rijbewijskeuringsarts Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik heb een prettig gesprek en onderzoek gehad met dokter Omran Hamidi. Er werden terzake doende vragen gesteld in een goede sfeer. Vijf sterren zeker waard!

Classificada 4 em 5 estrelas

5 jaar geleden kwam ik binnen en werd ik aldaar bij binnenkomst in de hal vanuit een kantoor met open deur kortaf gesommeerd om binnen te komen. En stond ik in 5 minuten na een paar onvriendeli... Ver mais

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

57 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Todas as opiniões

40 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Puike 75+ keuring ivm verlenging rijbewijs BE

Voor de 75+ keuring ivm verlenging rijbewijs BE, ben ik op 25 juni 2026 door dokter Omran Hamidi, keuringsarts bij RijbewijskeuringsArts.nl, in Wijkhuis De Bergspil te Roosendaal, gekeurd. De arts was zeer correct, vriendelijk en nam ruim de tijd om alles goed uit te leggen. Ben prima geholpen.

25 de junho de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Gewoon alles top geregeld!

Zowel mijn vrouw als ik zijn door een arts van dit "bedrijf" gekeurd, afspraak gemakkelijk online te plannen, keurig op tijd gekeurd, afhandeling via CBR ook prompt, kortom; als we weer gekeurd moeten worden gaan we weer naar ze toe. Top!!

29 de julho de 2026

Drs Rouss

Drs Rouss was degene die mijn keuring verzorgde. Deze was to the point. Drs bleek vakbekwaam en zeer klantvriendelijk.Aan te bevelen voor alle 75 +ers die gekeurd dienen te worden.Een echte Topper!

1 de agosto de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Dramatisch

Dramatisch, dat is het enige woord wat ik kan bedenken. Geen communicatie van uit dit bedrijf.

Afspraak om 10.00, 10.35 nog geen arts te zien. Word niks over gecommuniceerd, telefonisch contact verloopt moeizaam sta lang in de wacht.

Kortom: zoek een andere firma om te keuren.

22 de julho de 2026
logótipo da Rijbewijskeuringsarts

Resposta da Rijbewijskeuringsarts

Beste Remco,

Hartelijk dank voor uw reactie, waarvoor wij begrip hebben. Helaas was er een planningsfout ingeslopen in de agenda van de arts. De telefonist heeft aan u een alternatief willen aanbieden en voerde intern overleg, vandaar dat het even duurde. Onze oprechte excuses voor het ongemak.

Wij wensen u in ieder geval veel rijplezier toe.

Vriendelijke groet,

Team Rijbewijskeuringsarts.nl

Classificada 1 em 5 estrelas

Oplichting

Na het maken van mijn afspraak heb ik 3 uur later moeten annuleren maar dat kon niet en moest 90 euro betalen want anders nam een incassobureau het over.
Mijn inziens een geroutineerde oplichtings praktijk.
Dennis

12 de maio de 2026
logótipo da Rijbewijskeuringsarts

Resposta da Rijbewijskeuringsarts

Beste Dennis,

Bedankt voor uw review.

Wij kunnen uw naam helaas niet terugvinden in ons systeem. Daarom vermoeden wij dat er mogelijk sprake is van een misverstand of dat u zaken heeft gedaan met een andere partij.

Wij nemen dergelijke signalen zeer serieus en zouden uw medewerking daarom op prijs stellen. Als u inderdaad bent opgelicht, helpen wij graag om de verantwoordelijke partij aan te pakken. U kunt hiervoor contact opnemen via klachten@rijbewijskeuringsarts.nl en eventuele aanvullende informatie met ons delen.

Wij zullen uiteraard discreet omgaan met de door u verstrekte gegevens.

RijbewijskeuringsArts.nl

dr. Sadiek24-04-2026

dr. Sadiek heeft mij keurig door de keuring geholpen op een vriendelijke en attente manier, met volledig uitleg over de keuringseisen. Chapeau !

24 de abril de 2026
Classificada 4 em 5 estrelas

5 jaar geleden kwam ik binnen en werd…

En stond ik in 5 minuten na een paar onvriendelijke medische vragen ( mannelijke arts) weer buiten.
Ging deze keer er heel vriendelijk aantoe. Duidelijke uitleg van de medische vragen.
En heb ook nog advies gekregen bij aanvragen van het nieuwe rijbewijs.

2 de abril de 2026

Keuring

Ik ben gekeurd voor mijn rijbewijs
Door arts Omran Hamid
Daar ben ik zeer tevreden over
De arts heeft mij goed geholpen
Bedankt daarvoor

27 de março de 2026