Rinus Stucadoor BV Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

Informações sobre a empresa

1. Empresa de construção civil

Informação fornecida por diversas fontes externas

Bent u op zoek naar een stucadoor die vakwerk levert? Dan bent u bij Rinus Stucadoor aan het juiste adres. Wij leveren een uitstekende kwaliteit voor een eerlijke prijs. Rinus Stucadoor is dé vakman voor al uw stuc-, spackspuit- en schilderwerk. U kunt bij ons aankloppen voor alle mogelijke stucadoorswerkzaamheden. Of het nu gaat om traditioneel, decoratief of exclusief stucwerk of om uitgebreide restauratieprojecten, wij hebben de praktijkervaring en vakkennis in huis om een perfect eindresultaat te leveren.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

19 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

0 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Realizamos verificações das opiniões

Prima kwaliteit!

Afgelopen week heeft Rinus Stucadoor de wanden en het plafond van onze huiskamer gestuct. De vooraf gemaakte afspraken, aanvang van de werkzaamheden etc., werden keurig nagekomen.
Voor aanvang werden plinten en vloer netjes afgeplakt.Het resultaat, geheel binnen de planning, is perfect.
Kortom: wij zijn zeer te spreken over de werkzaamheden en het resultaat. Een aanrader!

26 de junho de 2025

Badkamer strak afgewerkt!

Dit bedrijf heeft eerder onze hele woning naar tevredenheid gestukadoord. Nu onze badkamer leverancier niet kon leveren wat we wilden kwamen we weer bij Rinus stucadoor uit. Prettige medewerkers, fijn meegedacht en super resultaat! Onze badkamer strak afgewerkt met stucdeco.

19 de outubro de 2023

Beal Mortex op de badkamer

We zijn zeer tevreden over onze gestucte badkamer. Het stucwerk kon gewoon over de bestaande tegels. Geen voegen meer, ideaal qua onderhoud.
Hard werkende, vriendelijke, mensen, die afspraken na komen.

Familie Schoenaker, Didam

28 de junho de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Wat een fijne stukadoor is Rinus

Wat een fijne stukadoor is Rinus. Natuurlijk een superstrakke wand als resultaat. Maar de manier waarop hij werkt maakt het echter onderscheid: vriendelijk, snel, netjes, meedenkend, opgeruimd etc. Met 'gewoon goed' doe je hem tekort, het is simpelweg supergoed!

27 de novembro de 2021
Classificada 4 em 5 estrelas

Vakmanschap en meer

Vriendelijk. Komt afspraken na. Werkt netjes en schoon, levert vakwerk en is zeer stipt. Met een gerust hart onze klus aan Rinus toevertrouwd.

31 de março de 2021

Beste Nadine,

Dank u wel voor uw mooie en eerlijke review.

Vakwerk !

De vraag is eigenlijk. Ga je voor kwaliteit of kwantiteit ?
Als je kwaliteit wil kies je voor Rinus. Maar eigenlijk voor de stukadoors die in dienst zijn bij Rinus. Zelden zulke nette jongens mee gemaakt. Alles keurig opgeruimd, beleefd en maken strak werk.
Rinus zelf is duidelijk in het communiceren naar de klanten. Afspraken zijn allemaal nagekomen. De mannen hebben hard gewerkt om de 700 m2 er in te smeren. Helemaal handig dat je ook de drogers bij Rinus huren kan. En het is prachtig geworden ! Kortom wij zijn tevreden. Groeten uit Dieren

18 de março de 2021

Beste Maarten,

Dank u wel voor uw mooie en eerlijke referentie.
Wij waarderen en ook dat we het project voor u hebben mogen maken.
Ik en mijn team willen u ook bedanken voor de gast vrijheid en al het lekkers wat we hebben gekregen.

Het Rinus Stucadoor team.

Classificada 1 em 5 estrelas

Wat een onbetrouwbare stukadoor

Wat een onbetrouwbare stukadoor, afspraken niet nakomen en mooie praatjes ophangen.

19 de novembro de 2020

Geachte mevrouw Eggers,

Zou u mij willen zeggen wie u bent, ik kan u naam namelijk niet plaatsen.
Hebben we al eerder contact met elkaar gehad?

Rinus Stucadoor.

Een goede stucadoor

Ik kan dit stucadoorsbedrijf van harte aanbevelen. Ze hebben zowel binnen als buiten bij mijn huis werk uitgevoerd. Het eindresultaat is mooi en men werkt precies volgens de gemaakte afspraken.

17 de julho de 2020

Prima werk

Ook voor een kleine klus heb ik goede afspraken kunnen maken en er is snel, goed werk geleverd.

17 de julho de 2020
Classificada 5 em 5 estrelas

Top werk, communicatie kan beter

De communicatie vanuit Rinus mag wat beter, maar het werk wat ze leveren is top! De jongens die bij ons zijn wezen stukadoren hebben keihard gewerkt. Nogmaals dank voor onze mooie witte muren.

1 de maio de 2020

Onze verwachtingen overtroffen

We hebben onze keuken laten voorzien van Italiaans stucwerk. Van te voren was al duidelijk dat door deze keuze onze keuken wel een week of drie zouden moeten missen. Natuurlijk viel dat niet mee, maar het resultaat heeft alles goed gemaakt. Rinus stucadoor heeft vakwerk afgeleverd en we zijn erg blij met hoe de wanden geworden zijn. Dat heeft onze verwachtingen overtroffen! Hartelijk dank hiervoor.

27 de março de 2019

Prima en snelle service

Prima en snelle service, duidelijke offerte.Nette prijs. Afspraken worden goed nagekomen. Degelijke voorbereiding van ruimte waarin gewerkt gaat worden zodat zo min mogelijk overlast wordt veroorzaakt. Afwerking van de muren mooi en strak. Alle rommel opgeruimd en meegenomen. Volgende keer gewoon weer naar Rinus. Prima werk.

28 de fevereiro de 2019