Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

De Ripstar kite week geboekt op Sicilië. Prachtige accommodatie met uitzicht op de lagoon, iedere dag heerlijk ontbijt. Het L1 lespakket bijgeboekt. Ervaren instructeurs, goede uitleg gehad. Helaas kl... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Top week gehad in Dakhla! Heerlijk resort (PK25) waar 3 keer per dag met liefde voor je werd gekookt. Variërend aanbod vlees, vis en vega. Kitespot direct aan het resort met behulpzaam personeel. Door... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Great camp to learn kitesurfing properly. Ripstar camps are super well organized and make sure you don't have to worry about anything. They organize breakfast and a spot to eat every night. I joined... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Meegeweest naar de winteropening in Sölden. Enerzijds om ski's te testen, anderzijds om nog wat aan de techniek te schaven. Allebei zijn gelukt moet ik zeggen. Lieke was een fantastisch instructrice d... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Agência de viagens

Ripstar organiseert high-end surf, snow en kite camps, instructeurscursussen, exclusieve trips en groepsreizen. Samen met onze gasten gaan we het water in, de berg op én dalen we af op de mooiste stukken natuur. Verwacht van een reis met ons een stoked en professioneel team, met al het respect voor de omgeving. Maak vrienden voor het leven, ontdek bijzondere plekken en ga stoked met een nieuwe passie naar huis. #ripstar #sharethestoke

Informações de contacto

4,6

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

98 opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente leva mais de um mês para responder

Kitecamp Denemarken 20+

Ik kom net terug van een week kitesurfen in Denemarken met Rip Star.
Heb een super leuke week achter de rug en het is zeker iets waar ik positief op terug zal kijken.

15 de julho de 2023

Wonderful week in Sicily

This week with Ripstar in Sicily will not be forgotten soon. Great people, beautiful weather & nice kite-vibes.

The house where we stayed was amazing. Imagine having a nice breakfast with an epic view over the lagoon. You can chill, enjoy your cappuccino in the lounge and wait for the first kite to pop up in the distance.

The wind wasn't perfect this week, but that's exactly why we chose Sicily as a destination: a lot to go see and do in the surroundings. From epic hikes to cosy little city trips.

Special thanks to Koen & Tessa, our crew/instructors during the trip and two really wonderful personalities.

Cheers from Sarah & Kristof ☀️

10 de junho de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Perfecte omstandigheden en locatie!

Ik ben net naar Sicilië geweest. Goede vlucht, goed weer, goede accommodatie met geweldig ontbijt, goed gezelschap en goede begeleiding!
Perfecte omstandigheden en locatie om te leren kitesurfen.

5 de outubro de 2022

Topteam

Goed georganiseerde reis met leuke randactiviteiten. Desondanks geen wind toch een onvergetelijke surfreis gehad!

23 de agosto de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Zeil/kitetrip Waddenzee - Geweldig!

Zeil/kitetrip op de Waddenzee van Kite Like a Pro is een absolute aanrader!
Perfect georganiseerd, maaltijden overtroffen alle verwachtingen, top crew, prachtige kite spots én wat een goede vibe!

3 de agosto de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

TOP trip zeilend/kitend op de Waddenzee.

Met KitelikeaPro/Ripstar een ontzettend goed georganiseerde trip gehad, varend met een klipper op de Waddenzee. Wat een te gekke vibe! Avi en de rest van de crew hebben overal over nagedacht, zijn erg flexibel en georganiseerd. Ze doen echt hun best om het beste uit de trip te halen en nemen je mee naar de mooiste kitespots. Zou meteen weer gaan!

2 de agosto de 2022

Geweldig!

4 dagen kiten en zeilen op de Waddenzee! Kon niet beter, zeer goede organisatie, die precies weten wat je als kiter wil :)!

31 de julho de 2022

Top reis gehad!!

Top reis gehad!!
We zijn met een klipper de Waddenzee op geweest. Een unieke ervaring om met gezellige mensen naar een kitespot te gaan! Goed eten! En super fijne bemanning en organisatie!!

31 de julho de 2022

Bellissimo!!!

Deze kitereis was mijn eerste kitevakantie na een jaartje kiten. Het was echt super geregeld: vanaf aanmelden tot aan het afscheid op het vliegveld. De spot is heerlijk voor mij als beginner, de accommodatie is echt geweldig. Ik had een eigen kamer, er was dagelijks een heerlijk ontbijt en Leila (eigenaresse) die constant incheckt of alles naar wens is. Een aantal non-wind dagen gehad, maar ook dan hoef je je niet te vervelen. Er worden ideeën aangedragen en er zijn genoeg dingen te doen op afzienbare afstand, waar Rocco de celebrity-taxichauffeur je met alle liefde naar toe brengt. Maar als de wind aangaat: feest! De laatste dag werd bekroond met een sunset kitesessie. Ik heb 75km gekite tot de wind uitviel, gewoon omdat ik niet wilde stoppen. De groep was ook erg leuk en gezellig. Goede klik en constant met elkaar opgetrokken. Deze reis is een absolute aanrader!!!

26 de junho de 2022

Geweldige Sail & kite waddenzee weekend

De crew Avi, Max, Tessa en anderen hebben er alles aan gedaan om ons een geweldig weekend te geven met zowel het zeilen en kiten als het eten en gezelligheid. Als beginner heb ik veel vooruitgang kunnen boeken met de geweldige lessen van Tessa, vol met geduld, humor en enthousiasme. Ervaar het zelf en wie weet schrijf jij ook een 5-sterren review binnenkort :)

9 de junho de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Gave zeil-en kitereis op de wadden

Gave zeil-en kitereis gemaakt met kite like pro!
Prima voorzieningen op het schip, uitstekende verzorging qua voeding. Aan alles en iedereen werd gedacht, ongeacht kiteniveau, leeftijd of allergieën. Voor ieder wat wils en voldoende vrijheid in het programma dat het ook echt aanvoelde als een mini vakantie.

7 de junho de 2022

Super leuke trip!!

Super leuke trip!! Naast top kite condities waarbij iedereen elkaar hielp en tips gaf, was het enorm gezellig en was er super lekker eten. Al met al een unieke ervaring op de boot, die ik voor geen goud had willen missen.

Great!

Great mix of sailing, kitesurfing and fun! The food was also amazing, especially since it was all cooked on board the ship.

Wadden kite en zeiltrip

De wadden kite en zeiltrip waar ik mee ben geweest was goed geregeld. Alles was volledig verzorgd en de crew was top! Lekker gegeten, er werd rekening gehouden met alle diëten.
Max en Avi hebben er alles aan gedaan om er een top ervaring voor iedereen van te maken. Ik raad het zeker aan.

Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.