Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Risika er den bedste platform på markedet og er en kæmpe hjælp når vi skal kreditvurdere kunder i vores bogholderi. Risika er både nemt, hurtigt og indeholder alle relevante informationer.

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg bruger Risika platformen dagligt i mit arbejde som salgschef, udover det er et genialt redskab for mig at bruge for at se hvilke virksomheder som jeg skal "sigte" efter, så er folkene jeg ringer... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

De respekterer ikke at man beder om at blive afmeldt (unsubscribe). Jeg modtager en lind række mails selvom jeg har frabedt mig flere henvendelser. Communication Preferences If this is not you... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi er super glade for Risika. Vi har på baggrund af Risika bedre kunne sortere de tvivlsomme betalere fra - Udgiften til Risika har allerede tjent sig selv hjem igen..

Informações sobre a empresa

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 1 em 5 estrelas

Uberettiget spam i vores virksomheds…

Uberettiget spam i vores virksomheds e-boks - tilmed med henvisning til en ikke medsendt fil (og som følge af samme, altså skulle berettige dem til at skrive). Er det den måde I skaffer Jer nye kunder på - vi andre driver en sober forretning og spammer ikke for at promovere os selv ! Fattigt !

Hej AG

Først og fremmest så er vi kede af at den email som du har modtaget har virket som spam. Det er bestemt ikke hensigten.

Den besked du har modtaget er en lovpligtig informationsskrivelse, som vi skal sende ud til alle danske virksomheder. Dette skal vi gøre, da vi er et kreditoplysningsbureau som er godkendt af Datatilsynet. Vi er derfor forpligtet til at udsende denne type beskeder til alle virksomhedsejere i Danmark. Den skal dog kun udsendes en gang pr. virksomhed.

Da den skal sendes til virksomhedsejere, så kan det forekomme at du eller andre, hvis man ejer flere virksomheder, modtager denne besked flere gange, på baggrund af førnævnte - altså hvis man ejer flere virksomheder.

Vi er meget ærgerlige over at du har valgt at give os en negativ anmeldelse her på Trustpilot, baseret på en informationsskrivelse som vi er forpligtet til at udsende ved lov.

Du skal være mere end velkommen til at tage direkte kontakt til os, hvor vi med glæde forklarer situationen dybere eller hvis du skulle have nogle spørgsmål.

Classificada 1 em 5 estrelas

Må man spamme virksomheder i Eboks

Må man spamme virksomheder i Eboks? Vildt nok!

Hej Brian

Classificada 1 em 5 estrelas

De sender spam i mit selskabs e-boks

De sender spam i mit selskabs e-boks, selvom jeg har frabedt mig det.

Hej Niels

Classificada 1 em 5 estrelas

Spammer mig i alle mine selskabers…

Spammer mig i alle mine selskabers e-bokse

Hej Rasmus

Classificada 1 em 5 estrelas

De respekterer ikke at man beder om at…

Communication Preferences

If this is not your email address, please ignore this page since the email associated with this page was most likely forwarded to you.